Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bafta Tuturor , am trait alaturi de NR cele mai frumoase momente .. Bafta Meduza , Necunoscutu , Bebelo ,And3xe :* si Sexologu

Bafta ai fost un membru pe cinste .

On : Salut tuturor de azi sunt membru News Reporter :) . Multumesc pentru sansa acordata , nu voi dezamagi .

Scuzati retrag,e o mafie de kkt bagamia's pl in ea de mafie imi bag pl in bArzini ma pis pe ei va dau sperma pe fata in special liderului cocalar bagamia's pl in VArzini vostri va dau muie la toti rablele drequ bagamia's pl in mamicutele voastre cocalare,va duceti la cersit si va credeti mafie,bagamia's pl in VERZELE VOASTRE care le-a facut mama lui Oasis la produs,Eleeeeena (Masa lui Oasis) Se duce la produs pe un colt de baine,copil facut la alcoatie

Pt Oasis:

esti un copil facut din laba!scapat din prezervative,Dute si fati o laba cu uscatoru de par fututen zmaltz sa te #cenzurat#!!,futeas pe #cenzurat# aia pirat q ochi de sticla si carlig in loc de mana!,o #cenzurat# pe #cenzurat# in cur pana se casa silentioz,iti bate porumbul in geam si te crezi mafiot bha rahatule?

BARZINI- MUIE SI MA PIS PE VOI SI PE TOATE VERZELE VOASTRE!!!

CORLEONE THE BEST VA DA MUIE CAND VOR EI SI VA FUTE MAMICUTELE CU ORA!!!

CORLEONE THE BEST!!!!!!!

Lol ... uitati aici exemplu de copil ... ( saracu )

La revedere colegii, mi-a facut mare placere sa lucrez alaturi de voi, Multumesc just si unk ca mi-ati dat sansa :D Va multumesc tuturor ca mi-ati fost aproape , Sunt sigur ca va veti descurca si mai bine de acum in colo, sa ne auzim cu bine :D La revedere :D

Mda.....nici servaru nu mai merge numai ca UnknownX sa ramana :) ........ Ramai ma te rog eu :-<:-bd

Da ce-ati patit , ce s-a intamplat :| ? UnknownX ramai mane` , de ce sa iesi ... faci o treaba excelenta

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic