Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mda, vad ca s-a aflat ca am racit si eu. Am racit din coincidenta amandoi. Eu voi mai fi inactiv cateva zile, abia pot sta pe picioare. Sa ascultati de CrazZyBoy, daca nu sunteti cuminti, el ma anunta si vin eu, si nu cred ca o sa fie frumos sa ma ridic din pat sa vin... Eu va las, bafta la anunturi/live!

UnknownX,speram sa te faci in curand sanatos.Nu te-am mai vazut de mult pe SA:MP si imi lipsesti :).Apropo ... sa-mi spui si mie ce mod ai la SA:MP ca imi place la nebuie.Ala de se vad banii cu albastru etc...

Neatza tuturor :*:D

Hai ca ma duc la T.V si sa mai fac cv la engleza :D

Maine vorbim pe la ora 7:30 ( P.M ) ;)

Succes la scoala, teze si teste ! :-bd

Aveti grija ce faci si ce news-uri dati :)

Noapte buna !

Ma duc sa fac tema la pregatire la engleza :) Si dupa mai vedem daca ramane timp

Nick : Valentinnn

Rank : 1

De cat timp esti in NR : 1 zi

Propunerea ta : Propun ca membrii din factiune sa fie impartiti pe 6 grupe, fiecare grupa sa aiba cate o categorie (ex: Sport, Meteo, Bancuri.... etc, va mai ganditi voi) si sa fie obligata (grua) sa faca cate un ziar pe saptamana si fiecare nr sa aiba o limita de vanzare a ziarelor dupa rank desigur. Am putea organiza chiar si targ de ziare, daca am fi mai multi si fiecare sa isi cumpere ce ziar il intereseaza, ziarul sa fie scris de "liderul" grupei cu ajutorul intregii grupe.

Alte precizari : Mie mi s-a parut o ideie buna! :)

EDIT: imi cer scuze, acum am vazut ca iti trebuie minim 5 zile ptr. a face o propunere, dar totus las propunerea poate vi se pare buna.

• Din cate stiu eu News Reporter nu face targ !
  • Buna ideie, dar acum sa vedem cum ii suna si lui UnknownX

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic