Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimineata!

Neata, kaTaa! ;;)

EDIT: Am plecat in oras, baieti! Vorbim mai tarziu.

Succes la anunturi!

Edited by DDeea

Neata, kaTaa! ;;)

EDIT: Am plecat in oras, baieti! Vorbim mai tarziu.

Succes la anunturi!

Bafta Deeu, multumim o sa avem nevoie de succes, mai ales daca vine de la tine :).

Edited by kaTaaBB

Buna dimineata tuturor, am si eu o mare dilema la care doar voi aveti raspunsul. Eu ieri am fost toata ziua ON, in log apare ca YUCcA. ieri a fost ON, el cumva a zis ceva pe /f sau a intrat doar sa apara in log, mare dilema.

Buna dimineata tuturor, am si eu o mare dilema la care doar voi aveti raspunsul. Eu ieri am fost toata ziua ON, in log apare ca YUCcA. ieri a fost ON, el cumva a zis ceva pe /f sau a intrat doar sa apara in log, mare dilema.

A intrat şi a stat umpic pe server după care a ieşit..

P.S:Server dăwn?

P.S 2: Cine se pricepe in P.S vă rog,făceţi-mi şi mie o creatie.. http://b-zone.ro/forum/topic/65122-cerere-avatar-i-semntur/

Edited by AmazoNNN

YUCcA. a fost demis, el nu a mai intrat de la sedinta sa zica ceva pe /f. Inactivitatea poate sa fie de mai multe feluri, cea in care nu intrati deloc sau cea in care intrati si sunteti inutili, in ambele cazuri sunteti demisi. El inca avea rank 3 din cauza inactivitatii lui. Aviz pentru restul, nu incercati ce a facut el.

NU uitati de sedinta din seara asta, este foarte importanta!

kaTaa.bb - prezent si el la sedinta :-". Astia mai inactivi, haideti pe sv sa ne plimbam cu vanu` meu personal :X.!

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic