Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata, astazi o sa fiu mai toata ziua ON. Asa ca, hai sa respectam regulamentul si sa evitam news-uri jenante cu "La x/y este liber, puteti da linistiti z/a". Cum suna?

Buna dimineata, astazi o sa fiu mai toata ziua ON. Asa ca, hai sa respectam regulamentul si sa evitam news-uri jenante cu "La x/y este liber, puteti da linistiti z/a". Cum suna?

Nu ai fost la scoala, ma chiula? :)) Si eu o sa fiu toata ziua ON, pe /sleep :D

Suna foarte bine, pacat ca nu prea mai dau anunturi din astea, imi placeau :D

Tocmai am anuntat sedintele saptamanii curente. Sper sa veniti intr-un numar cat mai mare, totusi cei care nu pot ajunge sa pot invoi. Pentru mai multe detalii, click.

Venim, saptamana asta sper sa nu mai plec asa des in oras/cu treaba, m-am cam saturat de atata umblat.

In curand,Ciccio Show...

Toti suntem cu sufletul la gura :emo:

Daca diseara suntem mai multi, voi organiza un EVENT, premiu 500.000$. Insa depinde de voi si cati dintre voi o sa fie ON. Apropo, sunt 2-3 inactivi care cred ca nu o sa mai faca parte din News Reporter foarte curand, poate va simtiti respectivi...

Dati news'uri pentru promovarea Emisiunii

- /news Mult asteptatul show de televiziune "Ciccio's Issue" se afla pe ultima suta de metri cu preselectiile.In curand. . .

Dati news'uri pentru promovarea Emisiunii

- /news Mult asteptatul show de televiziune "Ciccio's Issue" se afla pe ultima suta de metri cu preselectiile.In curand. . .

Cel putin faceti skill la NR, cat despre emisiune veti vedea cu totii la momentul potrivit. Apropo, am facut o micuta modificare, va rog sa verificati regulamentul factiunii, mai exact "Alte Reguli"->Regula nr. 1.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic