Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare reporteri :D, back de la scoala. Si eu am incercat sa intru pe servar.. ( pe la 6:00 :)) ). Sper sa se deschida cat mai repede servarul, pentru ca am de stat 5000+ sec in jail .. o.0

Salutare, parca UnknownX a zis mai usor cu SPAM-ul, se poate?Poate vreti sa ne inchida topicul.

Cand revine serverul, ne miscam si noi cu talent azi, un ziar, news-uri multe, live-uri pe masura -> activitate <-!

@SkiizO gandeste-te de 2 ori inainte sa postezi.(Stii tu.)

Edited by kaTaaBB

Prea bine, este ultima data cand va rog sa nu mai postati tampenii. Sa nu vad din 5 in 5 minute "buna dimineata", daca chiar tii mortis sa postezi "buna dimineata" eu unul nu am nimic impotriva dar nu de 15 ori si nu sa te gasesti sa dai reply la toti cu "salut si tie". Aia cam e definitia SPAM-ului, mesaj enervant fara scop.

Topic closed timp de 6 ore, ora deschiderii topicului 20:00! Sa nu mai vad picior de SPAM in topicul asta!

Topicul a fost deschis cu 2 ore mai tarziu. Sper sa nu mai vad bucatica de SPAM, pentru ca eu unul nu mai fac nimic, dar JustMed sigur va face. Aveti grija, eu am incercat sa va ajut, nu am inchis topicul din rautate sau sa nu faceti voi posturi, nu. Insa cand postati, eu zic ca e mai bine sa o faceti cu cap si post-ul respectiv cand este citit sa aiba o semnificatie, incercam? Sau trebuie sa luam suspend toti ca sa ajungem tot la vorba mea?

Topic redeschis, aveti grija cu SPAM-ul!

Noapte buna, am iesit si eu. Sper ca ce s-a intamplat astazi in acest topic sa nu se mai repete prea curand. Ne auzim maine la ora 14:00. NU uitati, maine este mini-sedinta saptamanii, cine nu poate ajunge poate sa se invoiasca, voi face prezenta si voi tine cont cine a avut bunul simt sa se invoiasca si cine nu!

Buna dimineata, tocmai ce m-am trezit si eu. Am facut ceva ce cred eu ca o sa va intereseze pe toti, stiu ca toti vreti sa propuneti o emisiunea si eu mereu va zic "nu acum; n-am timp". Asa ca am adaptat topicul de Propuneri, inainte de a propune o emisiune va rog sa aveti mare grija la cerintele pentru a propune ceva si sa ganditi inainte sa postati, cele mai interesante propuneri vor fi puse la incercari, iar reporterul care a propus emisiunea respectiva va avea ocazia sa si-o "modereze", adica sa se ocupe el de ea avand rank 3. Pentru mai multe detalii, click. Eu voi intra mai tarziu in joc, acum am cateva treburi de rezolvat. Sper sa vad cat mai multe propuneri, ceau.

Salut, am sosit de la scoala si cred ca ma bag la un somn.Ne auzim mai tarziu in game, nu uitati de mini-sedinta.:*

Salutare :D. Acum 5 minute am ajuns si eu de la scoala.. si trebuie sa ma duc iar la scoala :|. Deci ne auzim in game pe la 18:30 :D

Edit : Am scapat mai repede de la scoala.. deci ne vedem in game in 2-3 min. .

Edited by K1nG

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic