Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Colegi , eu nu am putut sa vin aseara la sedinta , dar am fost anuntat de catre un prieten foarte bun ca ati luat cativa rank 2 , si bravo Deeu , :X , ai luat rank 5 , sa te ocupi de teste si live cat mai bine , o sa'ti vin si eu in ajutor dar maine seara cred , ca acum sunt banat :D , deci , nu vreau sa fac spam :D , vorbim mai pe seara .

Colegi , eu nu am putut sa vin aseara la sedinta , dar am fost anuntat de catre un prieten foarte bun ca ati luat cativa rank 2 , si bravo Deeu , :X , ai luat rank 5 , sa te ocupi de teste si live cat mai bine , o sa'ti vin si eu in ajutor dar maine seara cred , ca acum sunt banat :D , deci , nu vreau sa fac spam :D , vorbim mai pe seara .

Te astept >:D<<'>!

* Nick-ul tau:CraZzyBoy

* Level-ul detinut:3

* Adminul care te-a banat:nu stiu

* Motivul pentru care ai luat ban:pai nu stiu

* Explicatie:deci..am intrat in joc si avea o imagine ciudata...am dat relog..si ..zicea ca am ban:((

* ScreenShot (obligatoriu):http://img.b-zone.ro/images/26982436901256218922.png

* IP-ul tau:dinamic(romtelecom)

* Alte precizari?:va rog scoateti si la mine banu`

A cui e asta kataa?:)))

Ps: Postez dupa telefon :X

Tu ai venit de afara Deeu , iar eu am venit acum jumatate de ora afara si acum ma culc.Noapte buna colegi , maine o cred ca o sa intru , pentru ca nu stiu exact cand da raspunde adminul la cereri unban . Deci noapte buna si somn usor all! >:D<<'>

Buna dimineata. Voi intra in game in jurul orei 14:00 deoarece acum trebuie sa plec. Pana atunci, aveti grija ce faceti.

"Neata!

neatza ce faceti?

'Neata.Sa vezi faza am vrut sa dau rob si a luat zuzu vanu cu 3 sec inaintea mea, dar eu ajunsesem primul, dar el a parcat mai aproape de van.Am sunat la 112 si am zis ca vanu de rob e in Lv. :)). am sunat si cativa copi. =))

"Neata!

'Neata.Sa vezi faza am vrut sa dau rob si a luat zuzu vanu cu 3 sec inaintea mea, dar eu ajunsesem primul, dar el a parcat mai aproape de van.Am sunat la 112 si am zis ca vanu de rob e in Lv. :)). am sunat si cativa copi. =))

Si l`au prins macar? :))

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic