Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata, reporteri! Astazi nu voi fi on, cel putin pana diseara. Am treaba si trebuie sa colind orasul. Sper ca atunci cand ma voi intoarce sa gasesc topicul "Reclamatii" asa cum l-am lasat. Aveti grija ce faceti si spor la anunturi. Bye.

Buna ziua , ce mai faceti ? Eu o sa intru si eu in game peste 10-20 minute :*

EDIT : Mda , ce in 20 minute sa intru , ca iar sunt banat , am noroc ca e duminca si adminul nu a raspuns si poate adminul va raspunde azi , doamne ajuta... , sa iau unban azi , iar acel bug , numai mie mi se intampla...

Edited by sRn

Salut baieti/ (Deeu) doar ce am venit de la peste :)), si m-am pus pe treaba cat de cat. Nu cred ca are rost sa comentez despre reclamatiile de astazi ca nu se merita. Sunt prea de tot :|, s-a intrecut orice masura.

@UnknownX sper ca vei cere suspend/warn, pentru ca sunt facute pentru +1.

Edited by kaTaaBB

Mie nu mi sa parut enervant A.Roby :))) mi s-a parut chiar de treaba .... a facut si cerere pentru a intra am stat de vorba cu el .Bine acum cu mine s-a comportat ok nu stiu cu tn.

Salut baieti. Vreau si eu sa va intreb ceva, in special pe Unknown daca maine dimineata in jur de 10:00 - 12:00 pot da testul cu unul dintre lideri. Daca da va rog eu sa imi lasa-ti un raspuns ori aici ori pe PM:D

Salut baieti. Vreau si eu sa va intreb ceva, in special pe Unknown daca maine dimineata in jur de 10:00 - 12:00 pot da testul cu unul dintre lideri. Daca da va rog eu sa imi lasa-ti un raspuns ori aici ori pe PM:D

Desigur eu sunt ON .. UnknownX se joaca Mario .. :X.

@UnknownX nu edita >:D<<'>. :*

// Nu editez ce ai zis tu, nu ma joc Mario, joc Solitaire.

Edited by Unknown X

Noapte buna tuturor :> Astept sa dau rob is ma culc si eu ;)

Ps: Am 3 lve-uri de luat :)) Azi nici unu nu a fost on :O

Ps2: Se poate face ca sa-mi ramana mereu scrisul colorat si cu acelas Fonts ? Daca da ,cum ?

Calin loool de ce ai -17 la reputatie ? Ce ai facut ?

Am stat 4 luni in National Guard si nu am fost genul de om care sa iert vreo ceva ( la wanted ma refer ) , asa ca am devenit mult mai "iubit" decat credeam . Sorry , dar nu prea m-am uitat la discutii . :)

@ Noapte Buna NR ! :D

Shtoryca, iauzi si pe fratele tau salam cum zice buna dimineata pe versuri ... Check this sound :)).

Buna Dimineata va iubesc, in fiecare zi eu tot mai rau imbatranesc.

Version for Deeu....

Find me ale ale, Buna Dimineata Deeule >:D<<'>.

Lasand glumele, ce mai fac baietii si fetele?

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic