Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Speram ca va ramane. Eu unul chiar tin la el ca la un prieten virtual chiar daca nu l-am vazut / auzit vreodata.. ( NON PUPINCURISM )

Idem. Nu spun asta ca sa ma dau bine pe langa el, dar este un lider exceptional. Isi face treaba cu brio, stie de gluma, dar si cand spune liniste, liniste este. (ultimele 2 cuvinte din postul lui Dragonnasu)

Edit:De ce nu sunt pe lista membrilor? ...

Edited by MrYonutz

Buna seara baieti/fete!

In primul rand, nu mai faceti atata amar si foc ca pleaca UnknownX, ca nu va pleca .. aici e casa lui, nu ne poate lasa chiar asa usor. E normal sa fie suparat si sa reactioneze asa, pentru ca sa recunoastem .. am cam gresit in ultima perioada. Supararile vin si trec, asa si e si la el si la fiecare dintre noi. Parerea mea este ca trebuie sa incercam sa invatam din greseli mai repede si sa recunoastem atunci cand este nevoie. Parerea mea este ca majoritatea ati simtit o presiune pe umerii vostrii de ati comis atatea greseli nenumarate. In ultimele ore am vazut si eu la voi seriozitate si activitate si mi-ati mai demostrat ceva si anume... puteti lucra in echipa.

Tin sa va felicit si sper sa faceti la fel si pe viitor.

*Nu mai postati atat de mult, miroase a spam!

**** O seara placuta va doresc! *****

Buna dimineata, baieti!

Sper ca astazi sa ne dam cu totii silinta ca totul sa decurga perfect fara greseli, ceea ce inseamna fara GRABA! Asta ne chinuim de cateva zile sa va explicam (cei de rank mare celor de rank 1, respectiv 2) si speram ca eforturile noastre de a va face sa pricepeti sa aiba si rezultat.

Buna dimineata, baieti!

Sper ca astazi sa ne dam cu totii silinta ca totul sa decurga perfect fara greseli, ceea ce inseamna fara GRABA! Asta ne chinuim de cateva zile sa va explicam (cei de rank mare celor de rank 1, respectiv 2) si speram ca eforturile noastre de a va face sa pricepeti sa aiba si rezultat.

8-> Who's my linda ? :X

Scuzati de post,nu m'am putut abtine :))

Buna dimineata!

@Ciccio - Ce face baiatul rau? sa-ti cant si tie melodia aia frumoasa?

Check this sound :))

Find me ale ale, nu mai posta aici baiatule =))). ( Glumeam sa stii )

Buna dimineata!

@Ciccio - Ce face baiatul rau? sa-ti cant si tie melodia aia frumoasa?

Check this sound :))

Find me ale ale, nu mai posta aici baiatule =))). ( Glumeam sa stii )

@kaTaa- Give me everything tonight! :)):)) rimembar? :)):)) engleza:))

8-> Who's my linda ? :X

Scuzati de post,nu m'am putut abtine :))

Ciccio dupa ce ca ai 5k post mai faci spam si aici? :)) glumesc.

I have a question: Daca ea e linda, tu cine esti? Cum e masculinu' la linda? Lindu? :)):))

Who' s my lindu? Neah.. mai bine e linda :))

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic