Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mai usor cu intrebarile de genul "ce faci?" etc.. Este un topic de discutii, da. Dar discutii legate de NR, de ceea ce ne priveste, daca aveti vreo problema sau daca lipsiti cateva ore atunci postati sa stim de voi sau discutati despre vreo problema aparuta. Discutii, nu discutii libere.

Mai usor cu intrebarile de genul "ce faci?" etc.. Este un topic de discutii, da. Dar discutii legate de NR, de ceea ce ne priveste, daca aveti vreo problema sau daca lipsiti cateva ore atunci postati sa stim de voi sau discutati despre vreo problema aparuta. Discutii, nu discutii libere.

Am inteles la ce te referi :).Ca sa schimb putin atmosfera.. numele topicului este "Discutii libere", deci... ti-am zis eu :))

// Nu e "Discutii libere", fiule casca ochii.

Edited by Unknown X

Salutare reporteri si reporterite !

Am venit si eu de afara.

Am probleme cu SA:MP, cand il deschid, bag parola si se inchide calculatorul, iar apoi cand il deschid iar, patesc la fel. Am dezinstalat si reinstalat si San Andreas si SA:MP si tot nu merge..

Sper sa rezolv problema pana maine-poimaine..

Welcome Vo0do0X !

Edited by MrYonutz

Am inteles la ce te referi :).Ca sa schimb putin atmosfera.. numele topicului este "Discutii libere", deci... ti-am zis eu :))

// Nu e "Discutii libere", fiule casca ochii.

Haidiii...ma faci chior :-W...ai schimbat repede numele, rau tare mai esti. Acu 1 minut era "News Reporter - Discutii libere ".

Haidiii...ma faci chior :-W...ai schimbat repede numele, rau tare mai esti. Acu 1 minut era "News Reporter - Discutii libere ".

Fiule, tu ai halucinatii. Acum 2 minute era "News Reporter - Discutii intre membrii NR", acum e doar "Discutii". Inseli poporu, hai hai fiule fi cuminte.

Buna seara reporteri. Voi fi noul vostru coleg.

Bine ai revenit pot spune, Anoligarh. Tot ce iti pot spune este ca esti in teste timp de 2 saptamani si sa ai grija la tot ceea ce faci, ca orice reclamatie, poate duce la demiterea ta.

Bineinteles, iti mai spun si succes in aceasta perioada de teste. O sa ne intelegem minunat, pentru ca am mai si fost colegi :)

Edited by Alpha287

Noapte buna, am iesit si eu. Ceaoz, am pierdut pariu, n-am reusit sa editez tot forum-ul NR in 7 minute, am avut nevoie de 8. Multumesc pentru noile logo-uri, esti un om bun. Eu ies, ne auzim maine dimineata, trebuie sa rezolv cate ceva inainte sa plec.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic