Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna ziua, pentru 10 zile voi fi noul lider News Reporter, in primul rand vreau sa o lasati mai usor cu posturile aiurea la discutii, vreau sa fiti putin mai activi. UnknownX mi-a dat acord deplin, adica pot sa demit pe oricine asa ca aveti grija ce faceti. Sper sa ne intelegem bine.

Bine ai revenit JustMed ca lider NR, ai putere deplina, ca orice alt lider. Faci cum consideri tu, eu nu pot sta mult pe SA:MP, este internet-ul destul de slab si am lag destul de mare, totusi ai grija ce faci, nu vreau o factiune cu 3/4 membri.

Sfat pentru voi, membri NR: nu faceti SPAM la discutii, mai ales ca e lider un GM, o sa va dea warn up toata ziua.

Bine ai revenit JustMed ca lider NR, ai putere deplina, ca orice alt lider. Faci cum consideri tu, eu nu pot sta mult pe SA:MP, este internet-ul destul de slab si am lag destul de mare, totusi ai grija ce faci, nu vreau o factiune cu 3/4 membri.

Sfat pentru voi, membri NR: nu faceti SPAM la discutii, mai ales ca e lider un GM, o sa va dea warn up toata ziua.

Multumim de sfat unk.

Welcome JustMed.

Unk, ce font ai folosit?

@Anoligarh vorbeam de lup si lupu' la usa a.k.a. JustMed. Ti-am zis mai usor cu spamul :)) Glumesc si eu.

@JustMed Salut Med!

Back si eu de afara :D

Moama ce ma enerveaza SA:MP-ul asta. Vreau sa intru in-game si nu pot...

Buna ziua, pentru 10 zile voi fi noul lider News Reporter, in primul rand vreau sa o lasati mai usor cu posturile aiurea la discutii, vreau sa fiti putin mai activi. UnknownX mi-a dat acord deplin, adica pot sa demit pe oricine asa ca aveti grija ce faceti. Sper sa ne intelegem bine.

Welcome back Meduza , mi-ai mai fost lider :-W

Mi-am schimbat avatarul, va place? :">

Nasol, mai bine iti pui unul cu tine in Real Life , asa desene e aiurea :-@

@Shtory: Si sa inteleg ca la avatar esti tu in Real Life? Si in plus de ce vrei sa puna la avat poza cu ea?

@Unk ai idee ce trebuie sa fac ca sa mearga PC? Citeste si tu cateva posturi in urma. Am zis ca imi apare ceva de overheat. Se supraincalzeste. :))

Edited by MrYonutz

@Shtory: Si sa inteleg ca la avatar esti tu in Real Life? Si in plus de ce vrei sa puna la avat poza cu ea?

@Unk ai idee ce trebuie sa fac ca sa mearga PC? Citeste si tu cateva posturi in urma. Am zis ca imi apare ceva de overheat. Se supraincalzeste. :))

O sa-ti dau un raspuns banal si sec: raceste PC-ul daca se supraincalzeste, cumpara niste ventilatoare de carcasa, daca te tin buzunarele racire pe apa sau freon. Spre exemplu, placa mea video de acasa cand joc SA:MP are 110 grade Celsius. Dar merge, asta este regimul ei de functionare, gratar ambulant dar asa merge. In fine, dai si tu pe Google problema ta, si numele placii tale de baza sau al componentei care-ti face probleme si vezi ce gasesti. Vreau sa zic ca-mi place activitatea voastra, din 20 de membri sunt doar 3-4 ON. O sa ploua cu demiteri, primul este ZullBWS care-l demit chiar acum, nu e serios, i-am mai oferit o sansa in trecut, la fel a fost inactiv. I-am oferit acum a doua sansa, din nou e inactiv, nu mai vreau sa-i aud scuza. Este demis.

Buna dimineata, dragi News Reporteri, acesta e ultimul post al meu de aici :( ( In orice caz pe o perioada...indelungata )

Sunt nevoita sa ies din factiune din cauza unui motiv prostesc de tot, il puteti citi la demisii celor carora le pasa...

Iti multumesc Unknown ca mi-ai oferit ocazia de a fi alaturi de voi si ocazia de a imi face noi prieteni.

Va urez mult succes in continuare si scuzati-ma daca v-am deranjat cu ceva :((

Buna dimineata. Ce faceti? Am avut o problema de vineri seara si nu am putut intra pana azi. Imi cer scuzem pentru ca nu am reusit sa anunt.

@Danuta - Ai dat dovada ca esti o persoana deosebita si imi pare rau ca ne parasesti. :( Sper sa te reintorci.

JustMed - Bine ai venit.

Buna dimineata, News Reporter! Tocmai ce m-am trezit si eu. In cateva minute intru si eu in game!

Insa as avea ceva de precizat. Intocmai cum a zis si UnknownX suntem doar 3-4 ON din totalul de 20 de membri. Daca leaderul a plecat nu inseamna ca puteti abuza si sa fiti inactivi pe durata absentei lui.

UN SFAT: NU va faceti de cap!

Hai ca eu am plecat la munca :| , ies la 20:00 , vorbim atunci daca e

Te-ai bagat pe 8 ore? ce urat, o sa-ti pierzi toata vacanta, eu am liber azi :X

Imi pare rau ca iesi Danuta, ai grija ce faci si poate vei reveni.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic