Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bun, tin sa avertizez o persoana de aici, ma refer la Costea_Silviu, daca mai bati campii prin joc sau faci probleme factiunii, iti promit eu ca-mi fac timp sa intru in joc sa-ti dau FP 60/60, calmeaza-te, stii bine ca ti-am promis ca NU calci niciodata in NR cu mine lider, mi-am calcat promisiunea, crezi ca mi-e greu sa te demit daca imi faci doar probleme?

N'seara dragi colegi >:D<<'> (unii)

Back de afara, intru si eu in-game :D

Voi tine cont de spusele tale UnknownX

Tu spui ca tii cont de spusele lui, dat tot tu spui "dragi colegi (unii)".

@Buna seara dragi colegi (toti).

Am avut, dupa lung timp, un live.

Ma duc si eu sa fac un duș.

Edited by MrYonutz

Costea_Silviu o sa fi demis maine cu FP 60/60 (nu ai 2 saptamani vechime). Stai calm, nu pentru ce ai zis pe forum, am primt un PM foarte frumos, chiar mi-a placut. De cand pana cand il faci tu pe sRn prost? Tu macar ai habar ca in NR nu este voie cu Deagle? O sa ma uit cu cine ai dat testul de intrare in NR, si-l voi intreba ce ai "stiut" tu.

sRn, unde este PM-ul cu echipa ta? Nu-ti place coordonator? Ai timp pana maine la ora 15:00 sa-mi trimiti PM-ul altfel esti scos din functia de coordonator!

BloodY, am sa discut cu tine curand, este important, ai de luat o decizie in ceea ce priveste sederea ta aici.

Cam atat pentru acum, cand v-am zis ca sanctiunile tot din partea mea o sa vina, cred ca nu m-ati crezut. Ei bine, tot eu va sanctionez, aveti grija cu limbajul!

Ne auzim maine, cand vin de la ore, am teste initiale maine, in fine, succes tuturor maine la teste!

Succes si tie la teste Unk sa iei un 10 :>

Eu am Practica si nu dau Maine dar am portofoliu de facut ..

Costea_Silviu: Erai de trb .. cel putin cu mn nu ai gresit sau ceva de gen. Asta e poate mai vei reveni in NR.

Succes la toti in continuare.Imi va fi dor de voi :( (cel putin de unii)

Dar inainte de ultimul meu post vreau sa va zic ceva:

Faza cu sRn m-am 'scapat' mi-am cerut scuze apoi, si azi de fata cu DooMasteR.

Aceea cu Deagle am fost la un event cu RamoNa iar org. numai venea dar eu l-am rugat pe un player sa ma omoare

ca aveam trb. la hq.Iar apoi trageam in jos cu Deagle ca sa il consum pentru ca stiu ca nu am voie cu Deagle.

Imi pare foarte rau ca ne despartim asa curand.

Toti colegi mei au fost exceptionali (cel putin unii).Sunt sincer dezamagit de tine UnknownX.

Mi-ai stricat toata parea mea despre tine.

Colegi mei : Denisa26, Gabriel, Greet, RamoNa, Andrey si toti ceilalti (Inafara de aLLx si sRn care au fost impotriva mea de la inceput.

Dar daca ei nu ma suporta asta inseamna ca nici liderul nu trebuie sa ma suport.

Bafta in continuare baieti.Imi va fi dor de voi <3

Edited by SilviU NR

Succes la toti in continuare.Imi va fi dor de voi :( (cel putin de unii)

Dar inainte de ultimul meu post vreau sa va zic ceva:

Faza cu sRn m-am 'scapat' mi-am cerut scuze apoi, si azi de fata cu DooMasteR.

Aceea cu Deagle am fost la un event cu RamoNa iar org. numai venea dar eu l-am rugat pe un player sa ma omoare

ca aveam trb. la hq.Iar apoi trageam in jos cu Deagle ca sa il consum pentru ca stiu ca nu am voie cu Deagle.

Imi pare foarte rau ca ne despartim asa curand.

Toti colegi mei au fost exceptionali (cel putin unii).Sunt sincer dezamagit de tine UnknownX.

Mi-ai stricat toata parea mea despre tine.

Colegi mei : Denisa26, Gabriel, Greet, RamoNa, Andrey si toti ceilalti (Inafara de aLLx si sRn care au fost impotriva mea de la inceput.

Dar daca ei nu ma suporta asta inseamna ca nici liderul nu trebuie sa ma suport.

Bafta in continuare baieti.Imi va fi dor de voi <3

Succes imi pare bine ca ma aflu si eu prin lista ta de prieteni. Asta este mergem in continuare.Poate in alta factiune nu va fi asa si vei gasi colegi care sa te aprecieze.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic