Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Back de la pregatire.. ce bine e cand stii c-ai terminat cu ascultarile si testele.. m-am aranjat, sapt. viitoare e fleac pt mine :). Oricum, celorlalti le doresc numai bafta la referate, eseuri, stiu cum e.. stresant :-S. Sper sa luati note cat mai mari, baieti!

Ma duc sa mananc ceva si sa vad daca mai am ceva de pregatit pe maine. Be right back!

Back de la pregatire.. ce bine e cand stii c-ai terminat cu ascultarile si testele.. m-am aranjat, sapt. viitoare e fleac pt mine :). Oricum, celorlalti le doresc numai bafta la referate, eseuri, stiu cum e.. stresant :-S. Sper sa luati note cat mai mari, baieti!

Ma duc sa mananc ceva si sa vad daca mai am ceva de pregatit pe maine. Be right back!

Asa sa fie ca eu sunt paralel rau cu franceza si maine ma asculta :-J mi-am pregatit eu cv acolo da nush, vedem maine :))

Ma scuzati pentru postare aici, dar nu m-am putut abtine :D

Saluuutaaareeeeeeeee \m/ ! Sa stiti ca imi e dor de NR, DAR nu pot sa intru pentru ca nu imi permite timpul sau internetul cateodata :)

Unk manci o ceapa si sa mai intri si tu pe mess "bolnavule":)) sa mai chat-uim :)) Multi au iesit din NR, multi au revenit....Ii salut pe toti, RESPECT! :)>-

MrYonutz ce iti mai face cainele ? :)) Am sa incerc sa caut povestea aia amuzanta :))

Va salut si s-ar putea sa revin ! Dar nu stiu inca daca e sigur!

Ma scuzati pentru postare aici, dar nu m-am putut abtine

Saluuutaaareeeeeeeee \ ! Sa stiti ca imi e dor de NR, DAR nu pot sa intru pentru ca nu imi permite timpul sau internetul cateodata

Unk manci o ceapa si sa mai intri si tu pe mess "bolnavule" :)) sa mai chat-uim :)) Multi au iesit din NR, multi au revenit....Ii salut pe toti, RESPECT!

MrYonutz ce iti mai face cainele ? Am sa incerc sa caut povestea aia amuzanta

Abia astept sa revii :X si sa stii ca nu te uit ca mai picat , glumesc , mai picat pentru ca nu am invatat regulament-ul :))

Ma scuzati pentru postare aici, dar nu m-am putut abtine

Saluuutaaareeeeeeeee \ m/ ! Sa stiti ca imi e dor de NR, DAR nu pot sa intru pentru ca nu imi permite timpul sau internetul cateodata :)

Unk manci o ceapa si sa mai intri si tu pe mess "bolnavule" :)) sa mai chat-uim :)) Multi au iesit din NR, multi au revenit....Ii salut pe toti, RESPECT! :)>-

MrYonutz ce iti mai face cainele ? :)) Am sa incerc sa caut povestea aia amuzanta :))

Nabule care esti tu nab! Treci acasa! Om batran...

Ce sa faca cainele? Acum am venit cu el de afara. :))

Esti un nub si asa vei ramane.

Buna seara NR.

In ultima vreme am postat aici cam rar deoarece nu imi prea permite timpul iar cand sunt putin mai liber intru in game, e nasoala vremea asta ca trebuie sa invat pentru marire de medie dar pentru mine nu prea e nevoie :P anul acesta..

De weekandu acesta o sa fiu mai activ cu siguranta pentru ca vine vacanta si nu o sa mai am teme :)) cica nu ne da teme pentru vacanta :)).

Ne mai auzim in game cu bine:P!

Neata, reporteri! Astazi, inca 6 ore de ne-stat acasa si dupa week-end :D. Ma duc sa-mi pregatesc ~o) si sa ma pregatesc pt liceu, ne-auzim dupa 15:00. Bafta la anunturi/interviuri!

• Nick:MrYonutz
  • Level:22
  • Rank:1
  • Vechime(perioada exacta petrecuta in factiune): La ora 11 am facut 2 saptamani.
  • De ce doresti sa pleci din News Reporter?: N-am timp si ce-i drept, nici chef sa fac raportul.
  • Cum te-ai simtit in perioada petrecuta in News Reporter?: Nu cred ca e necesar sa completez. Se stie cum m-am simtit din moment ce am revenit pentru a patra oara.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru o saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru News Reporter pentru minim doua saptamani: Da, azi am facut 2 saptamani.
  • O ultima dorinta: Daca se poate, as vrea sa fac un concurs "Vrei sa fii milionar". Daca esti de acord contacteaza-ma pe Y!M / PM si vom discuta detaliile.
  • Alte precizari?: Succes in continuare!

Cam asta a fost si cu News Reporter pentru mine. Sunt pentru a patra oara consecutiv aici. Mi-am facut multi prieteni si vreau sa va multumesc pentru ca m-ati primit calduros si m-ati invatat cum e treaba pe aici. Am trecut prin multe lucruri, multe greutati dar am trecut cu bine si News Reporter este tot pe primul loc, acolo unde trebuie. Va sfatuiesc sa o luati mai usor cu certurile pentru ca nu se merita sa va certati, mai ales pe /f. Aveti grija de voi si de Unk, nu-l mai lasati la femei. Iti multumesc si tie NubX pentru ca m-ai primit iar.

Succes in continuare!

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic