Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Gabb s-a gandit si la plictiseala nostra, va astept in game... :D

yup. distractie placuta in game, spor la anunturi, spor la cele gratuite in special, sa scrieti corect, si ne vedem diseara, ca plec in oras :D

>:D<<'>

:)) fiti pe faza . am facut un citat nou :))

"gandeste`te la noul an la ca primul cadou care`l deschizi de craciun : de rahat ca nu ai gasit in el ce iti doreai" :))

In sfarsit s-a deschis serveru`.

Avem unde sa ne pierdem timpu` liber :)). Azi am avut o mica "party" acasa asa ca nu am putut sta foarte mult in sa-mp, cu voi.

Ce-ati mai facut ? Cum a fost in perioada in care serverul a fost down ? :))

Eu mai stau putin pe server (sa mai dau niste news-uri) si ma duc la somn. (ma cam doare capu`)

In sfarsit s-a deschis serveru`.

Avem unde sa ne pierdem timpu` liber :)). Azi am avut o mica "party" acasa asa ca nu am putut sta foarte mult in sa-mp, cu voi.

Ce-ati mai facut ? Cum a fost in perioada in care serverul a fost down ? :))

Eu mai stau putin pe server (sa mai dau niste news-uri) si ma duc la somn. (ma cam doare capu`)

Neatza reporteri!

A fost foarte nasol fara samp......mam jucat la dota de am inebunit.

Cam nasol daca "n-ati avut ce face" cat timp a fost picat hostul. Sincer..

Dar, am trecut si eu sa va spun buna dimineata. Ma duc sa-mi pregatesc un ceai si poate ies putin pe-afara mai acus.. am terminat de vazut un film de 2 ore si ma cam ustura ochii.

am terminat de vazut un film de 2 ore si ma cam ustura ochii.

ai plans ? :))

Acesta este ultimul meu post ca membru News Reporter. Nu o sa va uit pe niciunu .

Mi-am dat demisia pentru ca nu mai am timp de samp , poate o sa ma reapuc si o sa fiu reprimit inapoi.

Aveti grija de voi !

Acesta este ultimul meu post ca membru News Reporter. Nu o sa va uit pe niciunu .

Mi-am dat demisia pentru ca nu mai am timp de samp , poate o sa ma reapuc si o sa fiu reprimit inapoi.

Aveti grija de voi !

si eu la fel :( imi pare rau ca totu se termina din cauza ciudosilor care sar repede cu postul.

dar exista o vorba : "invata sa lasi loc de buna ziua peste tot, si in special, la toata lumea" . pacat ca unii nu tin cont de asta.

poate voi mai avea vreodata sansa fiu primit din nou in aceasta factiune :(

aveti grija de voi :( nu uitati, fiti cat mai uniti, ca deja sunt atatia suferinzi in afara factiunii :-J

<3

Back si eu de la o bere cu Blue_BlooD si cu inca niste prieteni, am fost in Nirvana =)))

Imi pare rau pentru voi iulys si Cipi, va doresc succes in real life, sper sa VA REINTAORCETI :)>-

Dar nu ati glumit, chiar ati facut SPAM. Ma gandesc cat timp sa inchid topicul asta, 5 zile sau 1-2 saptamani? Ce naiba, nu a mers server-ul si ati "terorizat" topicul asta?

Nu l-a terorizat nimeni, spre deosebire de topicurile altor factiuni, a fost chiar prea linistit.

Cipi, iulys, Greet.. bafta mai departe baieti.

Si bun venit celor noi, Moartea, Simona, BrocK etc. (pe cei 3 i-am vazut deja in NR).

Edited by everzor

Nu l-a terorizat nimeni, spre deosebire de topicurile altor factiuni, a fost chiar prea linistit.

Cipi, iulys, Greet.. bafta mai departe baieti.

Si bun venit celor noi, Moartea, Simona, BrocK etc. (pe cei 3 i-am vazut deja in NR).

Nu prea ma uit la alte factiuni. Eu vorbesc strict de NR, mie mi s-a parut cam mult...

Noapte buna, o seara placuta in continuare...

Ne auzim maine... bye

PS: WELCOME celor noi, fiti mai atenti la Anunturile gratuite...

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic