Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Au inceput sa ma deranjeze intrebarile voastre, ma intrebati pe unde puteti (sms/call/f) daca azi e sedinta. Oameni buni, aveti forum, va uitati pe forum, e un topic special pentru asta, nu e un loc unde anunt totul la gramada, asa ca, pe cine mai prind cu astfel de intrebari fara rost, sa nu-l surprinda daca are uninvite. E obligatia voastra sa stiti cand sunt sedintele, eu pierd zilnic o ora sa va raspund la intrebarile negandite (ca sa nu le zic altfel) in loc sa fac ceva util pentru factiune.

Acum o sa va aud "Aaa, pai nu e vreo regula care sa ne interzica sa intrebam orice". Iar acum eu va spun, ati auzit vreodata de "regulile nescrise"? Atata timp cat eu mereu anunt pe forum ce urmeaza sa fac in saptamana urmatoare nu inteleg de ce ma intrebati. Atata timp cat NU anunt nimic, de ce intrebati? Ca sa-mi irositi timpul? Sa stau cate 2-3 minute pentru fiecare in parte, asta ar insemna o ora si 15 minute pentru toti. Credeti ca imi permit sa pierd atata timp cand voi va puteti uita 1 minut pe forum si o sa realizati ca este/nu este vreo sedinta/simulare?

Repet ca sa fiu inteles, cine mai intreaba aiurea de sedinte/simulari ori pune alte intrebari fara cap, are uninvite fara vreo explicatie. Sunt satul sa raspund de 15 milioane de ori la aceeasi intrebare, mai va si ascundeti, nu puteti intreba niciodata pe /f, ma sunati ca sa fiu nevoit sa repet acelasi lucru tuturor.

Aveti grija, ati calcat rau pe bec in ultimul timp.

// Am sa deschid topicul, cred ca toata lumea a citit mesajul meu. Iar acum, mai adaug ceva. Factiunea merge in jos (cel putin din punctul meu de vedere), asa ca... va rog, nu mai gresiti atat, practic ma obligati sa va demit cand eu nu vreau asta. Aveti grija.

Edited by Unknown X

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic