Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata, dupa muuuuuult somn m-am trezit si eu acum ceva timp. Felicitari celor care au luat Rank up si multumesc pentru urari si imi cer scuze ca nu v-am spus aseara dar trebuia sa plec. Intru imediat la "Servicii" si ne vedem in game. Astazi s-ar putea sa fie un targ, nu se stie sigur.

V-a placut targul? Vocea poporului: Normal ca da. Asa va vreau a iesit perfect, doar ca Drag0s96 nu s-a abtinut si a comis-o :)). Oricum felicitari pentru munca depusa colegi meritati toate laudele. Eu am iesit afara acum ne auzim mai tarziu.

V-a placut targul? Vocea poporului: Normal ca da. Asa va vreau a iesit perfect, doar ca Drag0s96 nu s-a abtinut si a comis-o :)). Oricum felicitari pentru munca depusa colegi meritati toate laudele. Eu am iesit afara acum ne auzim mai tarziu.

"Succes" afara. Eu ma pun la facut niste suveniruri .. ca, na. Eu deja mi-am terminat raportul pe saptamana asta.

N-am zis ca esti cel mai inactiv lider. Acum o spun si voi spune asta mereu: Dienutza e cel mai inactiv lider. De ce? Am fost in taxi pe ... celalalt cont (kenneth.) si tot ce pot spune e ca Taxi e o gasca de mentalisti. In ce sens? Treceau ORE fara sa vorbeasca cineva pe /faction chat. Eu NU SUPORT chestia asta, din moment ce sunt foarte sociabil (cred c-am uitat sa mentionez in aplicatie). Toti faceau comenzi pentru rank-up. Nici MrYonutz n-a suportat asta.

*Imi pare rau daca te-am suparat, dar eram nervos pentru ca mi-a dat FP si nici 3 zile n-aveam. Stii ca oamenii la nervi fac foarte multe lucruri idioate fara sa-si dea seama si frang efectiv "inima" unora. Adica-i dezamagesc ... si tot asa. (as mai spune niste chestii dar tu/altii le vei/veti considera pupincureala)

Nu ma interesesaza ca ai avut nervi sau nu, ti-am spus sa te bucuri de sansa pe care ai primit-o de la Rambo pentru ca daca raspundeam eu la aplicatii sau eram online cand ai dat testele nu primeai invite.

Ce e cu linistea asta aici? Hai fratilor mai multa activitate va rog si sa nu uitati maine avem targ la ora 18:00 cine este absent si nu are invoire primeste FW. Probabil invoirile se fac la mine sau in topic-ul " Invoiri sedinte si evenimente ".

Edited by NaTLain15

Ce liniste deplina, ce e aici ma bar de negrii? Hop a venit Becali, hop hop a venit Becali:

sa va bucurati si voi putin. Inca ceva invoirile pentru targ-ul de maine de la ora 18:00 ( ora 6 dupa-amiaza ) se fac in topic-ul: "Invoiri sedinte si evenimente". Sper sa iasa totul frumos si sa nu apara probleme. Mai stau si eu putin si am iesit in orice caz ne auzim maine. Noapte buna :)

P.S: Poate va place mai mult asta: http://www.youtube.com/watch?v=cwUTrUWCvts

Edited by NaTLain15

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic