Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara, sau... buna dimineata, am dat si eu rob, si stand in jail, m-am gandit sa vad si eu ce se mai intampla pe la discutii intrucat a trecut ceva timp de cand nu am mai frecventat acest topic.

Mama ce om poate sa fie Toreno ala, are si el level 67 si sufera...Am luat si warn din cauza lui...

Edited by Cartofar

Buna seara, sau... buna dimineata, am dat si eu rob, si stand in jail, m-am gandit sa vad si eu ce se mai intampla pe la discutii intrucat a trecut ceva timp de cand nu am mai frecventat acest topic.

Mama ce om poate sa fie Toreno ala, are si el level 67 si sufera...

ce ai facut ma gura spurcata? Edited by Patrunjel

La ag mi-a trimis mesaj "dau Sunrise si dau diferenta pe Stallion" si eu am dat "Toreno vinde Sunrise si da diferenta pe Stallion" si cica, tiam zis eu ca vand Sunrise :|. Nu, faci fundite la Sunrise si dai diferenta pe Stallion. Si cica "nu am chef de toti ....." si a dat turn off. M-am enervat si am dat /ad, "Nu mai fi rau, ca nu-i frumos.", si am luat warn :))))). 2/3 warns...

Edit: Trebuia sa fiu mai rapid, voiam eu primu' post pe pagina :@.

Edited by Cartofar

La ag mi-a trimis mesaj "dau Sunrise si dau diferenta pe Stallion" si eu am dat "Toreno vinde Sunrise si da diferenta pe Stallion" si cica, tiam zis eu ca vand Sunrise :|. Nu, faci fundite la Sunrise si dai diferenta pe Stallion. Si cica "nu am chef de toti ....." si a dat turn off. M-am enervat si am dat /ad, "Nu mai fi rau, ca nu-i frumos.", si am luat warn :))))). 2/3 warns...

Edit: Trebuia sa fiu mai rapid, voiam eu primu' post pe pagina :@.

ce rau esti tu, eu iti dadeam ban:*

Eu incerc sa fac aici conversatie si tu raspunzi telegrafic >:P. Deja devine monoton. Si oricum, plictiseala si somnu' ma cuprind incet incet, deci, in curand o sa renunt si eu si o sa ma culc.

Edit: Noapte buna, dupa cum am spus, m-am plictisit destul, ma duc sa ma culc.

Edited by Cartofar

Buna dimineata News Reporter!

A inceput o veritabila zi de toamna, rece si innorat...

Ma duc sa beau o cafea si revin.

Bafta la news-uri / interviuri.

E... lasa ca asa e frumos. Nici prea cald, nici prea frig... undeva intre.

#Buna dimineata !

Mi-am facut programare si la 2 plec sa ma tuuuunnddddd!

Sper sa fiti intr-un numar exponential de mare la targ, altfel, trecem la etapa la care nu va doriti voi... .

Sper sa nu fie vreo problema, dar eu si cu marar vom intarzia putin la smulare intrucat, nnoi fiind acasa la el, netu i-a cazut si acum mutam tot gaming zone-ul acasa la mine.

Scuze de grseli dar scriu de pe telefon, de pe bicicleta...

Edited by Cartofar

Seara buna colegi!!!

Imi cer mii de scuze daca nu am intrat la targ si la simulare dar am fost toata ziua plecat pe drumuri.

Imi cer scuze si pentru inactivitatea mea si sper sa nu te superi rambo :(

Am plecat la somn ... sunt terminat. Maine sper sa ma revansez.

Seara buna colegi!!!

Imi cer mii de scuze daca nu am intrat la targ si la simulare dar am fost toata ziua plecat pe drumuri.

Imi cer scuze si pentru inactivitatea mea si sper sa nu te superi rambo :(

Am plecat la somn ... sunt terminat. Maine sper sa ma revansez.

Daca nu ti-am zis ceva pana acum, asta nu inseamna ca ma va impiedica sa obiectez ceva cu privire la inactivitatea ta si pe viitor. Si da, ma nemultumeste inactivitatea ta, si totodata, sper chiar sa te revansezi... altfel, trecem la masuri extreme.

Edited by Frank Galliano

Scuze ca nu am mai putut tine targul si sa nu ajung la simulare, dar nu mi-a mers netul vreo 5 ore. Targul il voi tine zilelea astea, ma revansez eu. Imi cer scuze inca o data. Multa bafta!!!

Dupa indelungi cautari amanuntite pe youtube am gasit-O, acea opera de arta incredibil de melodiioasa mult ravnita de toata lumea. Uitati aici link-ul

pentru a va delecta auzul cu aceasta cantare.

Dupa indelungi cautari amanuntite pe youtube am gasit-O, acea opera de arta incredibil de melodiioasa mult ravnita de toata lumea. Uitati aici link-ul

pentru a va delecta auzul cu aceasta cantare.

Cum ma sa pui 10 ore cu cantecu' asta? =)))))

O stiu, mi se pare ca era un ringtone pentru telefon.

Noapte buna, ma duc sa ma culc, ne vedem maine.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic