Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Da Pitic, sunt cel mai tare. Sunt membru USL, elev. Muci nu am. Totusi, tin cu ei ca am de castigat, altfel tineam cu alte partide.

Edit: Noapte buna, ne auzim maine.

Daca nu sunt indiscret, ce ai de castigat? Si mai ales ce ai de castigat dupa urma USL-ului, aia care-i arata pe toti cu degetu ca fura da defapt ei fura cel mai mult? de la aia ai de castigat? Ma rog, eu merg pe ideea lu' Pitic ;)

Edited by RazviTnx

Esti in clasa a 8-a? Si eu intra 8-a am trecut tot prin asta, uneori chiar si 3 meditatii pe zi aveam. In final am avut 9,27 la admitere si am intrat unde am vrut, acum sunt a 9-a si sunt fara probleme.

Esti in clasa a 8-a? Si eu intra 8-a am trecut tot prin asta, uneori chiar si 3 meditatii pe zi aveam. In final am avut 9,27 la admitere si am intrat unde am vrut, acum sunt a 9-a si sunt fara probleme.

Cat ma?? 9,27??? Tu vrei sa te faci profesor?? Eu am intrat cu 7.16 exact la liceul unde am vrut. Acum sunt a 11 a si nu am probleme grave....

Subiect de discutie : Ce inseamna pentru voi scoala? Credeti ca este important sa inveti mult?

Daca stam sa ne gandim multi dintre cei care au bani nu au multa scoala....

Bmw ai mare dreptate la faza ca multi dintre cei cu bani nu au multa scoala... Apropo 9,27 cat am avut eu nu este cum te gandesti tu...

nu sunt tocilar cu alte cuvinte, nu port ochelari, am viata ies in cluburi si chiar nu sunt izolat...am prieteni:))

Nu sunt dependent de calculator, ies din casa la fotbal la o ,,bauta" etc, ca orice om :))

Bmw ai mare dreptate la faza ca multi dintre cei cu bani nu au multa scoala... Apropo 9,27 cat am avut eu nu este cum te gandesti tu...

nu sunt tocilar cu alte cuvinte, nu port ochelari, am viata ies in cluburi si chiar nu sunt izolat...am prieteni:))

Nu sunt dependent de calculator, ies din casa la fotbal la o ,,bauta" etc, ca orice om :))

Nu a zis nimeni ca daca ai ochelari esti tocilar. Nu a zis nimeni ca daca iesi in cluburi nu esti tocilar.

Tocilar inseamna sa stai cu cartile in brate mereu si sa inveti foarte mult.. Eu unul nu invat deloc... La teza la lb. romana nu am invatat deloc dar totusi am luat 7.

Eu unul inteleg din clasa daca este profesor sa imi explice...

La mine, spre exemplu, a fost asa: am tras tare ca sa am o medie finala in a 8-a de 9.63, am intrat la Mihai Viteazul din Bucuresti si pot sa spun ca a meritat tot efortul. Dupa terminarea liceului, efortul depus si faptul ca am terminat un liceu asa bun vor da roade. Este foarte adevarat ca unii care au bani, nu au scoala, insa asta este chestie de noroc. Dar, tu poti impinge putin "norocul" de la spate daca inveti bine si ai ceva in cap. Asta te va ajuta sigur de-a lungul vietii, pe cand norocul... poti sa il ai, poti sa nu-l ai... :)

Si, dupa cum spune si MnQ, am viata, ies p-afara si imi place sa ma distrez, doar ca... mai si muncesc in legatura cu scoala.

Edited by KiLLeRu96

La mine, spre exemplu, a fost asa: am tras tare ca sa am o medie finala in a 8-a de 9.63, am intrat la Mihai Viteazul din Bucuresti si pot sa spun ca a meritat tot efortul. Dupa terminarea liceului, efortul depus si faptul ca am terminat un liceu asa bun vor da roade. Este foarte adevarat ca unii care au bani, nu au scoala, insa asta este chestie de noroc. Dar, tu poti impinge putin "norocul" de la spate daca inveti bine si ai ceva in cap. Asta te va ajuta sigur de-a lungul vietii, pe cand norocul... poti sa il ai, poti sa nu-l ai... :)

Si, dupa cum spune si MnQ, am viata, ies p-afara si imi place sa ma distrez, doar ca... mai si muncesc in legatura cu scoala.

Dar se poate ca tu cel care ai terminat un liceu teoretic sa nu ai la fel de multe sanse ca mine care am terminat un liceu tehnic.. Deoarece pentru angajare se pune mare accent pe practica....

Vlad nu iti dau dreptate decat 50%, am sa iti explic de ce:Daca vrei sa te angajezi ca muncitor calificat atunci da, iar daca vrei sa muncesti la birou adica sa ai o functie decenta iti trebuie cap. Eu sunt la ,,Colegiul National Carol I Craiova" si sincer sa fiu nu acord prea multe sanse liceelor tehnice.

MnQ, dupa parerea mea in viata ai mai multe sanse cu un liceu tehnic, deoarece ca sa obtii o slujba "inalta" trebuie sa ai pile. Si nu cred ca te angajeaza pe tine cineva ca manager fara o facultate facuta.. Doar cu liceu..

Dar fiecare cu parerea sa...

MnQ, dupa parerea mea in viata ai mai multe sanse cu un liceu tehnic, deoarece ca sa obtii o slujba "inalta" trebuie sa ai pile. Si nu cred ca te angajeaza pe tine cineva ca manager fara o facultate facuta.. Doar cu liceu..

Dar fiecare cu parerea sa...

Cine a zis ceva de faptul ca nu voi urma o facultate? Si sa sti ca nu de fiecare data iti trebuie pile...

Toti au luat-o cu scoala, mari inteligenti, rai... =))

Ba frate, uite cum stau treburile: MnQ, vrei sa inveti? Invata! Nu vrei? Asta e, nu invata.. In viata cand te duci la jurnalist sa zicem, nu te intreaba "Cate oase are omu'?" sau "Cat e radical din 10", PESTE TOT trebuie sa ai cap si sa ai cap nu inseamna a sti materia scolara. Permanent in viata se descurcau mai bine cei care aveau cap pe umeri, care nu pupau pe nimeni in partea abdominala, cei care au parere proprie si nu cei care vad lumea in 1 culoare, 2 sau 3, dar cei care o vad in toate culorile posibile. Pune-ti o intrebare ( daca ti-ai pus-o - repet-o, si asta se refera la toti ) "Cine vreau sa fiu si de ce?". Vrei sa fii gunoier? Si aia e meserie frate, avem nevoie si de astia, nu e o rusine, iti place sa fii gunoier, fii! Vrei sa fii presedinte? Fii si presedinte, nu e o rusine, dar in ambele cazuri, fii sincer, macar cu tine, caci la un moment dat vei ajunge sa crezi ca faci totul asa cum tre' sa fie pe cand nici partial nu va fi asa.

Toti au luat-o cu scoala, mari inteligenti, rai... =))

Ba frate, uite cum stau treburile: MnQ, vrei sa inveti? Invata! Nu vrei? Asta e, nu invata.. In viata cand te duci la jurnalist sa zicem, nu te intreaba "Cate oase are omu'?" sau "Cat e radical din 10", PESTE TOT trebuie sa ai cap si sa ai cap nu inseamna a sti materia scolara. Permanent in viata se descurcau mai bine cei care aveau cap pe umeri, care nu pupau pe nimeni in partea abdominala, cei care au parere proprie si nu cei care vad lumea in 1 culoare, 2 sau 3, dar cei care o vad in toate culorile posibile. Pune-ti o intrebare ( daca ti-ai pus-o - repet-o, si asta se refera la toti ) "Cine vreau sa fiu si de ce?". Vrei sa fii gunoier? Si aia e meserie frate, avem nevoie si de astia, nu e o rusine, iti place sa fii gunoier, fii! Vrei sa fii presedinte? Fii si presedinte, nu e o rusine, dar in ambele cazuri, fii sincer, macar cu tine, caci la un moment dat vei ajunge sa crezi ca faci totul asa cum tre' sa fie pe cand nici partial nu va fi asa.

Iti dau dreptat chris.. Tu stii ce bine se castiga ca gunoier in Italia? Se plateste cam 1.500-2000 de euro pe luna.. Deci.. Poate fi o meserie profitabila....

Deja ajungem la subiecte jenante, sa fi angajat ca gunoier in alte tari... Pur si simplu e penibil.Eu ca sa inchei ca deja se poate deschide un conflic, ceea ce nu vreau, fiind ca nu va cunosc, in viata reala si nu stiu ceea ce poate fiecare. Nu sunt toate serviciile cu pile:Daca stii informatica, limbi straine(engleza + inca una) + minte in cap poti fi manager la 25 de ani. Ce vreau eu sa zic este ca nu conteaza cati ani ai sau ce pozitie sociala ai, conteaza sa gandesti + sa muncesti + sa ai niste informatii(limbi straine). Atat am avut de spus, vorbim in joc!

Edited by MnQ

ok. Spus-o... Sper ca de maine sa vedem mai multa activitate in acest topic..

Daca vorbesti cu ei frecvent si le reamintesti, va fi.

Cat ma?? 9,27??? Tu vrei sa te faci profesor?? Eu am intrat cu 7.16 exact la liceul unde am vrut. Acum sunt a 11 a si nu am probleme grave....

Subiect de discutie : Ce inseamna pentru voi scoala? Credeti ca este important sa inveti mult?

Daca stam sa ne gandim multi dintre cei care au bani nu au multa scoala....

Scoala in sine nu va reflecta niciodata adevarata capacitate a unui student, asta e motivul pentru care notele conteaza intr-o proportie mica, exceptand daca vrei sa intrii la o facultate buna cand va trebui sa ai anumite note bune. Ca sa fiu sincer, inca stau si fac diferenta intre sistemul de invatamant romanesc si cel american si nu imi pot da seama care e mai bun, cu toate ca tind catre cel romanesc, dar asta se intampla mai mult pentru ca sunt subiectiv si idealist.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic