Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pai doar eu fac spam, el e la scoala acum, printre americani plini de hotdogs si burgers..

Probabil ajunge si el in curand, cred ca s-a mai oprit in drum spre casa pentru o "mica" gustarica.

Nu se termina. Ia doar o pauza de vreo cateva luni.

forum.b-zone.ro/topic/105407-21-decembrie-2012-pmantul-va-intra-in-zona-zero-i-vor-urma-dou-luni-de-intuneric/

Daca ar fi cum zic aia, ar trebuie sa dispara soarele de tot.. Deoarece pamantul este rotund si cand pe o parte a acestuia este intuneric, pe partea opusa este lumina si viceversa....... Dar ce sa le ceri. Oameni de stiinta..

Probabil ajunge si el in curand, cred ca s-a mai oprit in drum spre casa pentru o "mica" gustarica.

L-a prins zapada. :))

-------

Cu acest post inchid posturile mele pe ziua 10.12.2012. Am 130 posturi la discutii NR. Sa vedem cate fac pana duminica. Ma bag la film (Sinister). Noapte buna. Pwp Krysty si restu factziunii.

vroiam

-------

Cu acest post inchid posturile mele pe ziua 10.12.2012. Am 130 posturi la discutii NR. Sa vedem cate fac pana duminica. Ma bag la film (Sinister). Noapte buna. Pwp Krysty si restu factziunii.

vroiam

Eu cred ca intre tine si krysty este o relatie ceva mai speciala... Prea va pupaciti voi...:))

-------

vroiam

Krysty =/= restu' factiunii, eu e special pentru pitic, pwp :*.

Iar o sa il apuce isteriile pe mdY cand vede "vroiam" =)).

Krysty =/= restu' factiunii, eu e special pentru pitic, pwp :*.

Iar o sa il apuce isteriile pe mdY cand vede "vroiam" =)).

Si tu ca un bun samaritean ce esti, ai marit acel "vroiam" pe care piticul la scris mic, mic de tot..:)):))

TE VAD PITICULE

85

Find contentSend message

GANGNAM STYLE!

Group Admin SAMP RPG1 Active Posts 5162 Member Since 22-April 09 Last Active ONLINE A minute ago Currently Viewing Topic: News Reporter - Discuţii

Sta ca omul din umbra.. Hai ca am plecat la somn.. Bafta la toata lumea..

Piticule, ne mutam aici cu spamu'?

P.S: Exista vreo diferenta intre xbox-uri / ps3-uri?

XBOX: Daca vrei sa joci online (Xbox Live) trebuie sa platesti in jur de 60 de dolari pe an.

PS3: Are o grafica putin mai buna.

XBOX: Are un sensor de miscare (Kinect) in care te joci fara sa ai nimic in mana, sau sa apesi butoane. Iti folosesti doar corpul, iar sensorul vede.

PS3: Costa mai mult.

Mie imi place mai mult Xbox (asta mi-am luat), am jucat PS3 la un prieten si nu e la fel.

Facebook + SAMP = Evanghelia, evanghelia.. are putere trighidadadadada.

------

Am 120 posturi in NR, mdy_emPTY ai grija ca vin in frunte.

Poate-ti dau 3 palme.

Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalut , baieti! Ce face domnisoare? Un suc, o bomboana?

MdyCuc, prea-nefericitule, n'ai mai apucat runda de DM.

Pitic, te pup:*.

Cristi, ma iei de cuc.

Bmw, astept cheile de la tine:))!

Saptamana viitoare rup. Mai ales cand o sa bag joypad.

Ce faceti nubii mei preferati?br=

Hai baga-te la posturi ca poate-ti dau FW.

Azi am adunat 2 plusuri din posturile mele, sa nu mai ziceti voi ca postez aiurea :))..

-----

Pariu ca se ia MDY de mine ca nu postez pe o tema anume?

Numa' posturi aiurea ai facut azi.

*Felicitari, azi ati facut 8 pagini. La discutii intre moderatori (unde e cel mai mare spam de pe forum) se fac 8 pagini uneori.. doar uneori. V-am educat bine, sunt mandru de voi!

XBOX: Daca vrei sa joci online (Xbox Live) trebuie sa platesti in jur de 60 de dolari pe an.

PS3: Are o grafica putin mai buna.

XBOX: Are un sensor de miscare (Kinect) in care te joci fara sa ai nimic in mana, sau sa apesi butoane. Iti folosesti doar corpul, iar sensorul vede.

PS3: Costa mai mult.

Mie imi place mai mult Xbox (asta mi-am luat), am jucat PS3 la un prieten si nu e la fel.

Poate-ti dau 3 palme.

Numa' posturi aiurea ai facut azi.

*Felicitari, azi ati facut 8 pagini. La discutii intre moderatori (unde e cel mai mare spam de pe forum) se fac 8 pagini uneori.. doar uneori. V-am educat bine, sunt mandru de voi!

Louai pauza de la film sa-ti raspund tie ca altfel nu pot sta.

---

XBOX 360 250 GB + BO 2 -> 249,99 euro

PS3 350 GB + Just Dance 4 -> 269,99 euro.. Presupun ca se merita pt 100 GB in plus sa pui inca 20 euro.

---

De ce sa-mi dai sefu' trei palme? Dupa ce ca fac trei ture cu ALT mai imi dai si trei palme.. :o3

---

Da. Diferenta intre mine si Krysty e ca eu nu iau suspend (inca =)) ). Diferenta intre mine si tine e ca eu am timpul liber mai bine asezat pe orar, nu noaptea la 3 cand s-au culcat toti.

---

Daca tot esti mandru de noi, o prima de Craciun..

---

Ti-am dat un + ca sa iei in considerare prima de Craciun.

FACEBOOK DEAD

Edited by Piticul

Louai pauza de la film sa-ti raspund tie ca altfel nu pot sta.

---

XBOX 360 250 GB + BO 2 -> 249,99 euro

PS3 350 GB + Just Dance 4 -> 269,99 euro.. Presupun ca se merita pt 100 GB in plus sa pui inca 20 euro.

---

De ce sa-mi dai sefu' trei palme? Dupa ce ca fac trei ture cu ALT mai imi dai si trei palme.. :o3

---

Da. Diferenta intre mine si Krysty e ca eu nu iau suspend (inca =)) ). Diferenta intre mine si tine e ca eu am timpul liber mai bine asezat pe orar, nu noaptea la 3 cand s-au culcat toti.

---

Daca tot esti mandru de noi, o prima de Craciun..

Obsedat de posturi. Meriti suspend.

---

Poate acolo, la tine in Spania. Si daca nu te superi ca-ntreb, ce faci tu cu 360 GB? Nimic. 250 sunt indeajuns.

---

Pentru asta faci 10 ture, ca ai comentat.

---

Too bad.

---

I'm fucking broke, so no.

Pentru asta faci 10 ture, ca ai comentat.

S-a facut. Postez la imagini turele. Maine la 21.

-------

FACEBOOK DOWN

-------

Noile jocuri vor avea nevoie de multi GB. Exemplu practic: Max Payne 3, 35 GB. GTA V? The Last of Us, Sim City ?

S-a facut. Postez la imagini turele. Maine la 21.

-------

FACEBOOK DOWN

-------

Noile jocuri vor avea nevoie de multi GB. Exemplu practic: Max Payne 3, 35 GB. GTA V? The Last of Us, Sim City ?

Esti idiot tare. Majoritatea userilor CUMPARA jocurile, adica au o bucata de plastic in mana, numita CD, pe care este stocata informatia si care nu necesita copierea ei in memoria Xbox-ului / PS3-ului.

Sunt putini cei care downlodeaza jocurile platite, iar update-urile si diversele soft-uri aditionale au foarte putin (MB).

Esti idiot tare. Majoritatea userilor CUMPARA jocurile, adica au o bucata de plastic in mana, numita CD, pe care este stocata informatia si care nu necesita copierea ei in memoria Xbox-ului / PS3-ului.

Sunt putini cei care downlodeaza jocurile platite, iar update-urile si diversele soft-uri aditionale au foarte putin (MB).

Nu am consola. Tot ce stiu e de pe net. Nu treubie sa ma faci idiot, dar asa vorbeste taranu'.

---

Pirateria exista. Doar ca nu e asa de 'anuntata' pentru ca exista sanctiuni mai drastice pe console fata de PC.

Edited by Piticul

Nu am consola. Tot ce stiu e de pe net. Nu treubie sa ma faci idiot, dar asa vorbeste taranu'.

---

Pirateria exista. Doar ca nu e asa de 'anuntata' pentru ca exista sanctiuni mai drastice pe console fata de PC.

E destul de logic, din moment ce vezi la televizor cum stau astia la coada cateva zile inainte pentru deschiderea Black Ops II.

*Deidara, chiar daca consola e modata nu ai cum sa downlodezi jocuri direct in harddisk. Singura varianta este sa le copiezi pe DVD si sa te joci cu DVD-ul.

E destul de logic, din moment ce vezi la televizor cum stau astia la coada cateva zile inainte pentru deschiderea Black Ops II.

*Deidara, chiar daca consola e modata nu ai cum sa downlodezi jocuri direct in harddisk. Singura varianta este sa le copiezi pe DVD si sa te joci cu DVD-ul.

La X-Box se aplică ce ai zis tu, dar la PS3 poți să copiezi direct în hard și nu mă contrazice pentru că așa am acasă. :))

La X-Box se aplică ce ai zis tu, dar la PS3 poți să copiezi direct în hard și nu mă contrazice pentru că așa am acasă. :))

Nu aveam de gand, cu toate ca la PS2 nu mergea (poate pentru ca aveam memorie de 16 MB) :))

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic