Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Scorpion kick este o super executie, dar nu imi place de acest jucator, este pur si simplu inadmisibil ce face el, loveste alti jucatori de sunt cazuti la pamant etc. Si in al doilea rand nici macar nu prinde cadrul portii.

Cati ani de sala ai? Ce proteine folosesti? Hai ca ma duc si eu sa ma culc putin. Bafta..

Noapte buna.

• Nick-ul tau Crystyan
  • Level-ul tau: 5
  • Nick-ul celui reclamat: GeorgeT
  • Motiv: Nu mia publicat anuntul gratuit,i-am dat /sms de 2 ori si tot nu mi-a publicat anuntul.Nu accept asa ce va de la un player care face parte dintro factiune din NR e strigator la cer
  • Martori: -
  • Dovezi:http://postimage.org/image/dz95pa8g5/
  • Alte precizari: Sper sa fie pedepsit si sa nu se mai intample

=))

Back de afara, ce mai este nou?

Cea mai rea chestie este ca tipul ala a si aplicat la noi... cu aceleasi greseli gramaticale...

Dupa ce a aplicat la noi, a aplicat si la SI daca nu ma insel. Nustiu exact. Dar stiu ca a mai aplicat undeva.

Acesta este ultimul meu post! Vreau sa va spun ca a-ti fost cei mai tari colegi si aici m-am simtit cel mai bine. Va doresc multa multa bafta in continuare si empty, sper ca ma vei primi inapoi daca voi dori sa ma intorc candva. Cea mai tare factiune!! Va pup :*

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic