Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Doar mie mi se pare aiurea sa fie live-uri free la TTG?

Ramane aceeasi treaba ca si cu Paterno, ei ne dau noua arme gratis si refill/repair iar noi le dam live-uri simple pe gratis, iar live-uri duble la jumatate de pret.

Neatza nabi .. Eu intru putin in game si dupa ma duc la ziua lui unchiul meu ( Azi e sf. Ion daca stiati :)) ) Deci ne vedem mai tarziu .. Bafta!

Maine e SF. Ion. Astazi e Boboteaza..

Ce zi buna ieri:3 live-uri:D

2 simple si unul dublu

Eu am facut 1.200.000 dintr-un singur live..

Ramane aceeasi treaba ca si cu Paterno, ei ne dau noua arme gratis si refill/repair iar noi le dam live-uri simple pe gratis, iar live-uri duble la jumatate de pret.

Nu raman aceleasi reguli. Inca nu s-a stabilit exact..

Nopate buna celor ce s-au culcat, ma duc si eu la somn(dupa ce ii dau somn la unchiu x3n) :))

Ne vedem maine:)

Da ce palmi iti dau eu imediat :)) sa vezi ce somn iei tu apoi..

*Buna dimineata fetelelelele, ce faceti ?! :*

Buna dimineata.

800k am scos:D

Bizu sa vad ce fac cu el, cred ca imi iau pachet, ca sa ii fac reclama, burger shot hq taxi, 100$ intrarea e super...

Nu stiu ce sa zic despre business-ul ala, mai bine incerci sa-l vinzi si mai strangi pentru unul intr-o zona mai populata. Spun asta pentru ca am casa vis-a-vis de el.

Buna dimineata.

Nu stiu ce sa zic despre business-ul ala, mai bine incerci sa-l vinzi si mai strangi pentru unul intr-o zona mai populata. Spun asta pentru ca am casa vis-a-vis de el.

Cred ca ai dreptate, dar am fost prost si am dat 14kk pe el, incerc sa scot minim 16kk, o sa incerc sa vad daca reusesc cu pachetul, cu intrarea de 100$, in 4 ore 2k mi-a facut, nu e prea bine...

Ti-a dat el sau iai dat tu cu 999.999.999$?

Audi i-a dat 1kkk pe premier, scrie clar acolo.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic