Jump to content

News Reporters - Misiunea săptămânii / Mission of the week

Alexander
 Share

Recommended Posts

X7RaQOg.png

In acest topic veti uita de factiune si veti posta ce doriti pentru a va distra. Puteti posta poze, videoclipuri, face dezbateri, juca diverse jocuri etc.

Edited by Krysty xD
Update: 24.02.2013

O ghicitoare pentru voi:

Mama are

Tata n-are

Mama mare si ea are

Ce este?

Astept raspunsuri cat mai serioase.

Hmm... Litera M. Ghinionu' tau c-o stiam. :))

La teatru, unde se joacă o piesă poliţistă, o spectatoare sare în sus, strigand:

- Unde este ucigaşul?

La care o voce din spatele ei îi dă replica:

- In spatele dumitale, dacă nu te aşezi imediat!

hai sa incepem cu bancuri.........

Sotia:

- Barbatul trebuie sa fie un pic mai frumos ca maimuta!

Sotul:

- Barbatul trebuie sa fie un pic mai frumos ca maimuta cu care traieste!

am un copac cu 4 crengi;

una inverzeste;

a doua rodeste;

a 3 vestejeste;

a 4 se usuca;

Read it!

Anul, il stiam :P.

Propun sa jucam fazan, ce ziceti?

e plictisitor, nu o sa joace toti, si stai 10 ore sa primesti un cuvant, in plus, oridinea e greu de stabilit, si o sa facem vreo 2000 de pagini cu asta...

O blonda sexy alerga prin parc, cu castile puse.La un moment dat apare un individ, iesea din tura a treia din combinat.

O vede pe blonda si se gandeste sa-si bata joc de ea.

In momentul in care blonda trece pe langa el, tipul se repede si-i scoate accesoriile din urechi.

Blonda mai alearga o suta de metrii si cade. Tipul speriat se apropie de ea, ii verifica pulsul, moarta.

Ii ia castile, si le pune in urechi si incepe sa asculte: " Inspira, expira, inspira, expira, inspira.... "

Sau stati, mai am unul:

Maria se pregatea de hora saptamanala. De frica, se duce la maica-sa si ii spune:

- Mama, imi e frica.

- De ce scumpa mea?

- Ca o sa ma bage Ion in sura.

- Si ce daca te baga in sura?

- Pai mama, daca ma baga in sura si dupa ma lasa asa, spurcata si cu copil in pantec?

- Pai mai fata, uite, te duci la el, discuti cu el despre viitor, sa vezi dupa daca mai e de acord. Daca mai e, e clar ca Ion e un baiat responsabil. Daca nu, pleci de acolo!

Se duce Maria la hora, danseaza ea ce danseaza, brusc o apuca Ion de mana si o baga in sura.

Incepe Maria:

- Ioane, ce nume o sa-i dam?

La care Ion, scotand un prezervativ, raspunde:

- Fa', daca iese de aci', David Copperfield.

Saaaau :)

http://www.youtube.com/watch?v=u9emjalsOsE&feature=player_embedded

Salut colegi!

Va recomand un film: The Girl with the Dragon Tattoo. Un film captivant cu o poveste misto.

Regia: David Fincher Actori: Daniel Craig, Rooney Mara, Stellan Skarsgård, Christopher Plummer

PS: Nu e recomandat sa-l urmariti impreuna cu parintii!

Al doilea film este, probabil cei mai multi l-ati vazut deja: Sherlock Holmes 2: A Game of Shadows. Nu am cuvinte sa descriu acest film. Merita vazut, chiar cumparat. Trailer: http://www.youtube.c...?v=lNxhpNpnAkk.

Regia: Guy Ritchie Actori: Jude Law, Noomi Rapace, Robert Downey Jr.

PS: Il puteti vizionata cu intreaga familie fara probleme!

Si ultimul film din aceasta seara: The Avengers. Un film produs de Marvel. Nu, nu e desen animat, are cateva momente foarte amuzante. Ca personaje avem: Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye şi Black Widow.

Regia: Joss Whedon Actori: Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Chris Evans, Gwyneth Paltrow, Jeremy Renner

Vizionare placuta!

The Girl with Dragon Tattoo.

The Avengers.

Edited by alquaida

emptY, ziceai ca faci sala, am gasit un clip cu tine:

VAI :|

In ce hal a aruncat-o pe saraca fata :|

Propun sa jucam fazan, ce ziceti?

Nu. Nici chiar asa :))

Krysty nu mai zic nimic....mai bine ma abtin.. :)):))

Nu mai face posturi d-astea, nu e topic de discutii. Aici doar faci posturi de entertainment.

Salut colegi!

Va recomand un film: The Girl with the Dragon Tattoo. Un film captivant cu o poveste misto.

Regia: David Fincher Actori: Daniel Craig, Rooney Mara, Stellan Skarsgård, Christopher Plummer

PS: Nu e recomandat sa-l urmariti impreuna cu parintii!

Al doilea film este, probabil cei mai multi l-ati vazut deja: Sherlock Holmes 2: A Game of Shadows. Nu am cuvinte sa descriu acest film. Merita vazut, chiar cumparat. Trailer:

Regia: Guy Ritchie Actori: Jude Law, Noomi Rapace, Robert Downey Jr.

Si ultimul film din aceasta seara: The Avengers. Un film produs de Marvel. Nu, nu e desen animat, are cateva momente foarte amuzante. Ca personaje avem: Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye şi Black Widow.

Regia: Joss Whedon Actori: Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Chris Evans, Gwyneth Paltrow, Jeremy Renner

Vizionare placuta!

Le-am vazut pe amandoua.. si mi-au placut.

Daca vreti sa vedeti un mindfuck bun, va recomand The Butterfly effect 1&2 si Memento. La Memento m-am prins abia la sfarsitul filmului care a fost faza.

402900_280543958666288_1365338273_n.jpg

In URSS a existat un tabel pentru a testa observatie, care se numeste "Tabel distractiv".

In tabel sunt numere de la 1 la 90 inclusiv.

Daca reusesti sa gasesti numerele astea in 5-10 minute atunci ai o putere exceptionala de observatie.

10-15 minute - o putere buna de observatie.

15-20 minute - o putere de obs normala.

20-25 minute - satisfacatoare

Va provoc! Nu trisati.

• psoN changed the title to Misiunea saptamanii / Mission of the week