Jump to content

LV School Instructors - Imagini | Images

Share

Recommended Posts

Pentru ca tot a fost acest TARG organizat de School Instructor & Taxi Cab Company , am decis sa fac si eu cateva poze pentru cei ce nu au fost la acest TARG ca sa vada si ei cum a fost la acest targ :)

P.S. Avem si niste super-eroi printre noi, daca nu stiati.. ii puteti vedea printre pozele de pe link-ul urmator:

Event Simon spune - Organizat de School Instructors pe data de 17 Septembrie ora 20:00

- Aici sunt eu si Karan, făcând pe bodyguards:

sa_mp_048.png

- Aici eram eu angajat să păzesc intrarea:

sa_mp_053.png

- Aici suntem ultimii rămaşi în picioare(Mai e şi Marco. , care nu apare în poză):

sa_mp_055.png

Până la urmă am ajuns în FINALĂ eu cu Marco. , acesta câştigând marele premiu de: 1.000.000$ oferit de generoşii ClayTon & AUDI_RS8

______________________________________________________________________________________________________________

Un mic test cu noua maşină a lui AUDI_RS8:

sa_mp_059.png

- Încercăm să accelerăm puţin lucrurile...:

sa_mp_060.png

- Pierdem controlul din cauza vitezei excesive:

sa_mp_062.png

- Audi se enervează şi mă pune la volan, pentru testul OFF-ROAD:

sa_mp_067.png

- Testul se sfârşeşte mulţumită lui.. BOBO:

sa_mp_068.png

______________________________________________________________________________________________________________

Sper că va plăcut !

by xRichard.

Pacat ca am pierdut pozele care le-am facut eu. Oricum sunt frumoase. Ne revenim vineri, stim ca avem tot weekend-ul in fata si ne fugarim toata noaptea.