Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

In urma raportului si lipsei la sedinta am luat urmatoarele masuri:

Monster[YKZ] a fost dat afara din factiune cu fp. - licente date aiurea greseli de FW

DarkAngel a fost dat afara (3 FW). - 3 licente date aiurea

MichaelScofield a primit FW. - o licenta data aiurea ( o sa iti explic element ce s-a intamplat la restu )

@ndy007 a fost dat afara din factiune cu fp.-licente date aiurea

[oG]ciuF. - 2 Faction Warnuri ( 1 lipsa la sedinta neinvoit , 1 nepostare raport )

NimaR - 2 Faction Warnuri ( 1 lipsa la sedinta neinvoit , 1 nepostare raport )

Ady04 - 2 Faction Warnuri ( 1 lipsa la sedinta neinvoit , 1 nepostare raport )

Edited by Dextter

Nu inteleg dexxter....de unde stiti voi ca nu am dat teste? intrebatii-i va rog pe toti cu cei care am dat teste..si intrebati-i ce teste am dat cu ei...Ar trebui sa se puna in regulament...3 ss-uri la o licenta sa nu mai fie probleme..Abia am intrat si de aceea am avut si grija sa le dau perfect..nu toti clientii sunt ..nu stiu cum sa zic..normali..unul mi-a dat jumatate din total (la 5 licente) am dat toate testele..si dupa mi-a dat jumatatea..Pe bune ..acum ..a-ti demis 3 persoane si a-ti dat 4FW....Dexxter..pune ceva in regulament...e aiurea rau.Era mai bine sa fac 60 licente si sa dau 5 la raport?

Primul SS recunosc ca mi-a zis armele pe /call si banii pe transfer..tocmai il lasasem la banca.

La bobolandru nu a-ti observat ca aveam T ul deschis? am dat pageup...uitasem sa fac ss..era prima licenta :))..si atunci dadeam cu el fishing

Cruzer...am dat testele..m-a dus la fihsingul de langa bizz rent..dupa care mi-a dat cealalta juamtate..timp in care am plecat de acolo..si i-am dat licenta acolo unde ajunsesem...

f4tall...am mers prima oara la ATM fost mats get..avusese doar 10k..nu-mi zisese ca n-are jumatatea...Man..ganditi-va....recunosc prima am dat-o aiurea insa restul...

Daca mai am niste ssuri care sa va ajute va trimit sa vedeti..Va rog invite...am dat o singura licenta aiurea..1 FW

Edited by moNster aka BassxStein

In primul rand imi cer scuze ca postez aici pentru ca nu mai sunt membru S.I, dar nu inteleg pentru ce am primit uninvite din moment ce aseara adormisem linistit mai ales pentru ca primisem rank 2 iar dimineata vad ca nu mai sunt membru. Sigur, Elementail mi-a specificat aseara ca am gresit la 2 sau 3 licente pentru ca nu le-am acordat in locul in care trebuia dat testul, dar i-am explicat care a fost motivul si a zis ca e totul ok, nicidecum ca e o greseala de neiertat. Si ca sa ii explic si lui Dex ce s-a intamplat: Pe scurt, eu dadeam testele pentru toate licentele cu Calibru.xD, cand la un moment dat sunt intrebat de Sammie daca poate sa ma asiste, i-am zis ca poate sa vina, ca nu e nicio problema, Cand am anuntat pe [/f] ca dau toate licentele cu Calibru.xD, Diana a zis ca ea a vorbit cu el prima, desi eu am mers cu el in masina circa 30 de minute pana a facut level 3, si aici il am ca martor pe Ciprian90. Specific acest lucru pentru ca m-i se pare dubios ca, imediat dupa ce a zis Diana treaba asta sa fiu intrebat de Sammie daca poate sa ma asiste. Iar daca este nevoie si de o detaliere amanuntita, o pot face. Deci dau prima licenta cu Calibru.xD, cea de arme, la 16:04, cu test ok, totul ok, iar din cate stiu, testul pentru licenta de arme poate fi dat oriunde), dupa care zice diana pe /f ca e playerul ei si ca ea trebuia sa dea testele cu el, iar dupa sammie, daca poate sa ma asiste, i-am zis ca da. sa vina la fish place, pe pod. Bun, acolo s-a produs ruptura, ca sa zic asa, ma suna mama din Italia, eu nemaiputand sa zic afk su ceva de genul pentru ca trebuia sa raspund repede plec de la pc si il las pe Calibru.xD si pe Sammie acolo, apoi cand ma intorc, Sammie imi zice sa ma duc la Aero LS. Ma duc acolo si imi zice sa ii dau licenta de materiale pentru ca a dat el testul. II dau licenta de materiale lui Calibru.xD pe Aero LS la 16:17, apoi zice Sammie ca va da el testele in continuare si eu voi da licentele Am acceptat tocmai pentru a nu exista dubii cum ca nu as acorda licentele cum trebuie. Apoi pleaca amandoi cu heli si eu raman pe Aero LS, iar dupa 2-3 minute imi zice Sammie sa ma duc sa ii dau licentele lui Calibru.xD pentru ca a terminat de dat testele cu el. Dau find pe ei, ii gasesc la barci in lv, si ii dau repede licentele fara sa mai intreb nimic pentru ca deja ma saturasem de toata harababura, si ii si dau lui Ciprian90 un sms prin care ii zic asa: De ce se baga Sammie peste mine? Ciprian poate confirma sau infirma daca am facut acest lucru. Deasemenea, Sammie poate confirma sau nu daca lucrurile s-au intamplat cum le-am descris, iar eu astept o decizie, sau putem face chiar o conferinta prealabila pe skype sau pe messenger cu Sammie, Dexter si Ciprian90, chiar si cu Calibru.xD !

@ Monster

Nu aveti voie sa dati licente fara testele corespunzatoare! Cine nu asculta de aceasta regula poate fi Demis! (Daca nu aveti minim 2 saptamani in factiune, primiti factionpunish 60/60).

Cei aflati in perioada de teste, la o greseala vor fi demisi (in caz ca e ceva grav) iar daca greseala e minora,exista posibilitatea ca ei sa primeasca doar un advertisment verbal, iar doar la urmatoarea abatare de orice gen sa fie demis. (in caz ca se mai abat de la regulament)

Scrie clar demis, nu FW, asta e decizia liderului daca da uninvite sau FW, tu fiind in perioada de teste este de ajuns o greseala.

Fishing License

Candidatul trebuie sa mearga la o zona de pescuit (proba initiala si eliminatorie) si sa stie toate comenzile de la /fishhelp. Vor fi intrebari din toate comenzile de la /fishhelp la care candidatul trebuie sa raspunda corect la minim 5 din 8 comenzi.

Uite aici dovada ca habar nu ai http://img443.images...521191870gu.jpg in ce consta testul de fishing.

+ ca vorbesti neintrebat la sedinta -> http://img829.images...11521395774.jpg

Ai fost demis cu un motiv bun si dovezi clare.

@dark...

Materials License

Candidatul trebuie sa mearga la locul unde da "/materials get 10" si dupaia la "/materials deliver" si trebuie sa spuna aceste 2 comenzi!

Edited by EleMenTalL

Bafta in continuare...cand am intrat am vazut ca erati mai..funny sau cam asa..ceva..si dupa a-ti devenit brusc drastici...aia de arme e singura incorecta la sedinta spusesem gresit...iar cu licenta de fish ma ref: Ca dupa ce ma duce la locul de dish..eu pe drumil intreb comenzile..nu scrie ca trebuie mai intai comenzile...restul..Cred ca pur si simplu a-ti vrut sa ma demiteti..si a-ti dat acestor ss-uri o amploare muuult prea mare...de ce nu sunati clientii? Sa va spuna detaliile testelor...Vreti sa fac eu cateva ssuri? chiar acum i-as suna...dar ..Dexxter..nu vreau sa te superi pe mine si sa-mi porti pica sau mai stiu eu ce..si nici tu elementall..m-ati demis pentru ca a-ti avut o parare proasta despre mine...Daca vreti..sunt dispus sa ne intalnim intre 6 ochi in game si sa dam telefoane la clienti.

Bafta in continuare...cand am intrat am vazut ca erati mai..funny sau cam asa..ceva..si dupa a-ti devenit brusc drastici...aia de arme e singura incorecta la sedinta spusesem gresit...iar cu licenta de fish ma ref: Ca dupa ce ma duce la locul de dish..eu pe drumil intreb comenzile..nu scrie ca trebuie mai intai comenzile...restul..Cred ca pur si simplu a-ti vrut sa ma demiteti..si a-ti dat acestor ss-uri o amploare muuult prea mare...de ce nu sunati clientii? Sa va spuna detaliile testelor...Vreti sa fac eu cateva ssuri? chiar acum i-as suna...dar ..Dexxter..nu vreau sa te superi pe mine si sa-mi porti pica sau mai stiu eu ce..si nici tu elementall..m-ati demis pentru ca a-ti avut o parare proasta despre mine...Daca vreti..sunt dispus sa ne intalnim intre 6 ochi in game si sa dam telefoane la clienti.

Este penibil...de-abea am intrat in factiune si ma trezesc demis cu 60/60 FP;

Am aflat ca trebuie facut ss doar cand dai /givelicense, nu ca oarecum conteaza locul in care fac ss ( ca la fishing nu e pe plaja, la sail nu e pe mare, la materials nu e la /materials deliver ) unde scrie asta fratilor? O dam in balarii acuma...Conteaza unde fac eu ss? asta nu scrie in niciun regulament.

Efectiv NU ai cum sa iti dai seama dintr-un SINGUR, SINGUR SS daca eu am dat test sau nu; insa iti spun eu teste am dat ABSOLUT, dar ABSOLUT cu toti clientii, NU am avantajat/dezavantajat clientii, nu aveam niciun interes, fiind prima mea saptamana in S.I.

Puteati sa spuneti de la bun inceput sa fac ss si la teste, sa vedeti ca nu aberez, insa acum e prea tarziu, m-am trezit cu 60/60FP pe ce...pe florile marului.

Testele date de mine au fost perfect cum scrie in regulament, unde, repet, nu se precizeaza nimic cum ca locul unde ma aflu eu este important.

Si apropo, a fost primul meu raport, de unde atata comunism nu inteleg? Nimeni nu mi-a explicat cum sa fac reportul, eu l-am facut...insa vad ca nu se apreciaza nimic, numai cu critici frate...auzi 3 licente date aiurea...am fost dat afara pe nedrept, daca stiam nici nu mai faceam aplicatia, puteai sa nu ma accepti de la bun inceput. Nu stiam ca la primul raport pac demis, e absurd, nici in comunism nu se pedepsea asa.

Daca tot e sa pedepsim, haideti sa vorbim strict pe SS-uri, in care vag iti poti da seama daca eu am dat/nu am dat teste, sau mai bine spus, nu iti poti da seama mai deloc ce a fost INAINTE de /givelicense.

Acum o sa ziceti ca voi cauta scuze, si alte cele...asta pentru ca, repet, NU AI CUM SA-TI DAI SEAMA DINTR-UN SINGUR SS CU /GIVELICENSE DACA EU AM DAT/NU AM DAT TEST.

1.Sa luam "prima licenta aiurea": Ma aflu la Pay'N'Spray cu "Copilu" (conteaza unde ma aflu? am dat testul inainte, asta o poate confirma chatul, in care se vede "Copilu says (cellphone): Am dat cu @nDy007" - oare ce sa dea altceva cu mine decat test? E ABSURD).

2. "BrawL" - a mers la banca sa imi dea banii, DUPA TEST, nu vad cu ce am gresit, ca nu am facut ss pe mare? Scrie ca la licenta de sail ss-ul facut trebuie sa fie pe mare? Eu nu vad, lamuriti-ma.

3. "GhostHunter14" - Am dat testul inainte, de unde stii tu ca nu l-am dat? arata-mi dovezi CONCRETE , nu vorbe din chat, gen "Se vede ca iti da 70k si tu pac ii dai licenta", am dat test inainte, REPET A n-a oara.

Vreau dovezi ca nu am dat test, nu replici gen: "se vede ca nu esti la fish place cu Copilu, ci la Pay'N'Spray", "se vede ca esti la banca cu BrawL, si nu pe mare" (poate am murit, poate am luat crash, poate s-a rr serveru, la ASTA NU V-ATI GANDIT? nu..pac 60/06 FP).

Vreau dovezi, sau explcatii concrete, nu vorbe-n vant, sau replici gen "nu mai cauta scuze, stii prea bine ce ai facut", nu, nu stiu, de asta vreau lamuriri. Sunt satul de replici gen : Click.

Refaceti regulamentul, sa nu mai demiteti alti membrii de 2-3 zile ca nu stiu sa faca un raport. Ma gandeam de la inceput sa fac ss la toate testele, sa nu apara "neintelegeri", insa l-am intrebat pe "Elementall", iar acesta mi-a raspuns ca nu vrea ss cu teste, doar cu /givelicense.

LATER EDIT: E clar, citeste ce am scris eu mai sus, pe urma mai vorbim, sau mai bine spus, INVATA SA CITESTI. "Sunt satul de +1 vostru, v-am explicat cred de 3 ori la fiecare in parte dar nu vreti sa intelegeti !" -numai la +1 te gandesti, esti din alt film, si nu, nu mi-ai explicat nimic, doar sa fac ss la /givelicense, nu si la test, cum intentionam eu sa fac de la bun inceput.

AndYs - CITESTE REGULAMENTUL / TESTELE PENTRU FIECARE LICENTA / PRIMUL POST DE LA RAPORT ! - eu cred ca am dat test de intrare din ele, presupun ca le stiu...dar repet, tu esti din alt film, degeaba ai RANK DE BO$$, totul e pe pile mai nou.

Ce insiri tu acolo sunt doar scuze ale unui om care nu vrea sa recunoasca ce a facut ! - am mai auzit replica asta, am pus si ss, ceva nou nu ai? Auzi la el 19 ani...ai un vocabular de nici 12 ani ...ai trait degeaba. Citeste tot ce am scris inainte de "LATER EDIT", pe urma vii cu replici, poate intervenii un DM'ist care sa ma omoare, ori un crash, ori un RR la server, nu mai explic inca o data, m-am saturat.

La banca ai dat /licenses ca sa nu se vada chatul ca probabil tocmeai cu el sa nu dai cu el testu si sa ii dai direct, esti penibil cu scuzele astea. - Tu esti de pe luna ma baiatule de 19 ani sau cat ai, de unde le scoti ma? Spune-mi si mie, sa nu mor prost; sa ma invete un "ADULT" ca tine cum sta treaba. "Tocmeai cu el"...replica asta m-a dat gata, iti dau tie tot ma, toti banii, toata "averea" mea, nu asta ma intereseaza, daca tu tii totul in bani intr-un joc, esti redus mintal, scuza-ma ca iti spun adevarul verde-n fata.

NU MAI ESTI MEMBRU,nu mai ai ce vorbi aici,ai warn up.

Edited by DaniSteptu

Sunt satul de +1 vostru, v-am explicat cred de 3 ori la fiecare in parte dar nu vreti sa intelegeti !

AndYs - CITESTE REGULAMENTUL / TESTELE PENTRU FIECARE LICENTA / PRIMUL POST DE LA RAPORT !

Ce trebuie sa faceti ? Cand dati o licenta , faceti o poza ( cu /time) si postati aici toate pozele la sfarsitul saptamanii intr-o arhiva pe care o urcati pe un file host (fara imagehack / imagepost etc) .

Ce insiri tu acolo sunt doar scuze ale unui om care nu vrea sa recunoasca ce a facut !

Ce nu intelegi ca trebuie sa fi la fish place si material deliver/get , tu vrei sa ne spui noua ca dai testu de fishing apoi te duci cu clientul pe la p`n`s si tocmai dupa 10 minute ii dai licenta nu?

Ne iei de prosti vad, materials la fel, vrei sa ne spui iar ca tu dai licenta dupa 10 minute dupa ce ai terminat testul nu?

La banca ai dat /licenses ca sa nu se vada chatul ca probabil tocmeai cu el sa nu dai cu el testu si sa ii dai direct, esti penibil cu scuzele astea.

3 licente fara teste corespunzatoare = greseli majore + perioada de teste = demis.

TU de ce crezi ca e raportul? SA VEDEM UNDE, CAND SI CUI DAI TU LICENTE ! Si se pare ca nu te-ai prins ca putem vedea si asa daca ai dat sau nu test calumea.

p.s cine mai posteaza aici fara sa fie membru s.i cer warn up pe forum sa fie clar.

Aveti nelamuriri intrebati un admin 5+ si gata balamucul, cu voi nu se poate de vorba buna. !

Salut .. vad ca se incing apele pe aici, sper ca in seara asta sa am timp sa arunc o privire la nemultumirile voastre.

LE: M-am uitat si eu putin, nu prea mult pt ca nu am avut si nici nu am timp si pana in momentul de fata am ajuns la concluzia ca este vina voastra. De ce? Pentru ca ati dat licentele aiurea, flying in barca .. materials pe aeroport (si lista continua). Si in plus nu inteleg de ce voi nu ati putut face ca tot restul membrilor pe care i-am intalnit (si am intalnit destui) .. cand terminati testul dati si licenta. Pana acum voi sunteti primii (si sincer sper ca si ultimii) care au facut asa ceva. Nu stiu cat conteaza parerea mea, pt ca nu am putut analiza indeaproape situatia, dar mi`am exprimat punctul de vedere.

Edited by GBS

Uite ca incep eu :)).Chiar e mare liniste...dupa scandalurile din ultima vreme nimeni nu mai prea vorbeste ... le e frica tuturor. :-S

Salut School Instructor! :) Ce mai faceti?

Edited by alex98ro

Welcome celor noi.

Atyss, asa e la inceput dar stai linistit, pe parcurs no sa mai fie nevoie sa dai tu /ad, o sa vina ei la tine, or sa fie zile cand nu o sa stii cum sa te imparti la toti :)