Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Stiu Tepan. Era doar un sfat, propunere dupa cum am scris. De exemplu azi l-am iluminat pe Looney cu asta si era tare incantat :)).

Apropo cum dai @ cineva? ca daca scriu pur si simplu nu merge

Mergi la Special BBCode si selecteaza ''Member'' dupa care tasteaza acolo nick-ul de pe forum al unui noob.

Mai usor selectezi 1 litera din textul celui caruia vrei sa-i dai mention si iti apare Quote / @Mention si dai mention :D.

Si nu va mai ascundeti de noi ca nu va facem nimic daca intrebati in cazul in care aveti nelamuriri.

Cititi din nou testele pentru licente si respectati ordinea intrebarilor. Incercati sa le explicati celor de level mic frumos ce au de facut, nu le aruncati acolo 2-3 cuvinte si gata.

In caz contrar trec din nou la sanctiuni.

@, eu asta il folosesc ...mie imi place:) Click!

Ce faceti? ... eu maine am liceu=)) :| .. si dupa merg la un majorat nu o sa fiu prezent la war. imi pare sincer rau.

Noapte Buna!.

Daca nu poti fi prezent la war din diverse motive faci cerere de invoire.

Distractie placuta la majorat!

Welcome :

• AliNNNN
  • PyRoceL
  • PiTyK

Vreau sa va felicit, si vreau sa petrecem cat mai multi timp impreuna. Succes in continuare in aceasta extraordinara factiune. Succes la licente. Cel mai bun, sa ia InstructoR Of ThE WeeK. Bafta.

Facem maine si evenimentul care trebuia tinut astazi, imi cer scuze.

Am fost la ziua unchiului meu si nu am stiut ca stau atat de mult.

Andrei, ai baut mult la ziua lui :)) ?

Facem maine si evenimentul care trebuia tinut astazi, imi cer scuze.

Am fost la ziua unchiului meu si nu am stiut ca stau atat de mult.

Ai fost la ziua lui si te-ai drojdit calumea.. :))

Ce mai faceti baieti ? Acum mi-a revenit curentul .. mi-a picat cateva minute =))

Ai fost la ziua lui si te-ai drojdit calumea.. :))

Ce mai faceti baieti ? Acum mi-a revenit curentul .. mi-a picat cateva minute =))

Muncim pentru tara noastra, tu ce invarti ?

Salutare si bine v-am gasit, de aseara de la ora 22:00 suntem oficiali colegi. Imi pare bine sa va cunosc si este o onoare sa fac parte din aceasta factiune.

Bine ai venit, sper sa fii de treaba si sa ne intelegem, bafta!

Pentru cei de rank 1 care nu gasesc rank 2+ online si trebuie sa posteze la "Licente care trebuie atribuite".Sa postati dovezi si din timpul testului, nu doar ca a trecut testul. Cei care o sa posteze in viitor fara dovada din timpul testului nu o sa primeasca licenta.

Extras din regulamentul de pe prima pagina:

Atentie ! - Daca aveti licente de dat si nu este rank 2+ online, trebuie sa aveti dovada cum ca testul a decurs cu succes. Ca dovada trebuie sa aveti screenshot cu o parte din test si un screenshot cand ati anuntat pe /f ca a trecut testul.

Edited by South Vladyyyyy