Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

salut la toti , si bun venit celor noi

Shlomy , cand intri sa mai pui pe cineva rank 3 , care sa fie activ seara ca numai ruff se chinuie si el mai sta si afk , si mai este nevoie de unul minim , nu se pot vinde licente cu atat de putini rank 3 ....

Va Rog Frumos

Licente pentru : vladitz -driving

[M.F]Andrei_mafia - driving

Am dat eu licentele celor 2 ;)

Back si eu de la scoala :| ... doar ce am mancat si am intrat la pc :)) naspa programu asta :-J

Neatza somnorosilor de noi =)) ce faceti eu is racit si azi dau lucrare la roamna tineti-mi piciorele.....(pumni).........shlomy o sa fie foarte folosit noul topic multumim in numele tuturor colegilor care au nevoie de licente in timpul zilei..........

ntz all , luai si eu testele fara pb ; detaliila ruff .

baieti , am vad cati pus pe forum niste porti pt hq , un fel de poarta deaia stearsa :

Welcome Timi!

Am reusit sa fac si o versiune care sa se instaleze aproape automat. E nevoie de aplicatia SA-MI pentru a instala in acest format modul.

numi ziceti si mie und sa o pun?

reluand subiectul anterior aflat ai sus , si pe mn ma termina sc , de la 11 la 4 .... :|

astai viata , ducetiva si indurati 12 ani ca sa aveti alti 63 de bani ;)

si app , cine imi da si mie cateva userbar-uri si semnaturi bune de SI , si daca aveti si avatar ....

Edited by morpheus

bhai pt toti NUMAI LUATI SAMI-UL

cand incerci sal dezinstalezi , sterge de tot folderu in care se afla

am dat 2 system restore-uri ca sa refac san andreasu si downloads (mozila)

iar bogdan , nu e necesar sa reinstalez gta-u , pt ca am dat system restore (start > all programs > accesories > system tools > system restore) si crec am rezolvat , vad caa sv e picat edci astept sa revina sa vad daca merge ...

SHLOMY PT CE MA IMI DAI CU FP CE TI-AM FACUT MA CA TE-AM INJURAT MARE CACAO ... ESTI ENERVANT PTTTTTT CE IMI DAI CU FP ... O SA AI RECLAMATII PESTE RECLAMATII MA ... NU INTELEGI CA CEEA CE DECIZI CA FIIND LIDER NUI BINE FRATE .... .. salutare baietii eu plec la sc .. .

l-ai vorbit numa de rele pe la spate , cand el nu era , nu ai avut tupeu macar sa stai cand este el on si sai zici atunci ce aveai de zis , acuma esti demis si mai vii aici ?

Asta este un topic ptr school instructor nu pentru toti civilii ! Ai fost demis /// ai vorbit de urat despre shlomy si tot asa tea si rasplatit , inainte de a pleca sa stii ca eram si eu on atunci , nu ca-s parator sau altceva , nu va convine taceti si plecati , e greu tare fara jigniri ?

Adylicious sa nu te mai prind pe aici ca cer eu personal warn pentru tine

Cineva cu rank3 sa dea licenta caare am postat-o !

By the way eu am plecat la scoala , bafta la toti !