Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Cei ce au primit rank 4, aveti grija ce faceti.

Cat despre M.Andrei sa nu mai aud nimic, fara dovezi. El isi merita rank-ul, iar licentele pe care le vinde sunt in regula, deci sa nu mai zica nimeni ca da licente ieftine sau fara test. Poate nu stiati, dar acum el este cel mai vechi din factiune.

Se pare ca ma simt mai bine, vom face un event in factiune cat de curand, dar sa il stresati pe Clayton :))

In primul rand,multumesc lui Audi ca mi-a acordat sansa sa imi continui drumul in School Instructors si ca are incredere in mine.De asemenea multumesc si colegilor pentru sustinere,iar daca cineva este nelamurit in ceea ce ma priveste pe mine il rog sa ma contacteze ori prin PM,ori in joc.Nu am de ce sa ma ascund de nimeni si nu imi convine sa fiu acuzat pe nedrept de aceea daca credeti ca ceva nu este la locu lui imi spuneti si rezolvam.Va urez bun venit celor noi,sper sa faceti o treaba buna si sa va tineti de cuvant.

Multumesc pentru timpul acordat.

Felicitari tuturor celor care au primit rank up, meritati pentru tot efortul depus in aceasta factiune.

Welcome celor noi, sper sa ne intelegem cat mai bine si sa nu fie certuri si comentarii.

Va pupa fratili vostru Decebal, noapte buna. :*

Salutare la toata lumea welcome celor noi ca sunteti multi :)>- de maine ma pun si eu pe treaba sa vand ceva mai multe licente mai ales ca luni incepeti scoala :X8->

Apropo era sa uit mai aveti foarte putin timp si incepeti scoala =))

Edited by sebynt

Salut ce mai faceti ( sper ca sunt si eu bine venit aici o data pe an... ).

Eu va urez succes la vandut licente si felicitari celor care au luat rank up si na daca vreti sa tinem legatura( dati PM cu ID daca vreti...) :)

EDIT: Ma bucur ca propunerea mea cu donatiile a fost pusa in aplicare :P.

Edited by Bl4ckTig3r

Neata School Instructor !! Se pare ca asta este ultima zi de vacanta. Haide-ti sa profitam de ea :))). Merg si eu sa mananc putin, apoi imi fac un 3-1 si intru in game. Ne auzim in 20 minute.

Bafta multa !!

Neata School Instructor !! Se pare ca asta este ultima zi de vacanta. Haide-ti sa profitam de ea 21.gif). Merg si eu sa mananc putin, apoi imi fac un 3-1 si intru in game. Ne auzim in 20 minute.

Bafta multa !!

N'sera. eu am profitat la maxim. De la ora 13:00 ( ziua) , pana acum cred ca am fost la 5-6 terase. numai coniac am baut cu niste tovarasi. Dabea mai vad tastele. de maine nu mai beau , ma las si de fumat.

Ei bine, aceasta este ultima zi de vacanta, Sper ca ati profitat toti de ea. Maine sa aveti grija ce prostii faceti pe la scoala / liceu 21.gif. Bafta tuturor, ne auzim maine. Noapte buna.

Noapte buna AuDi_Rs9. fratele meu. ti pwp, bai am zis sa ma pun in pat dar nu ma ia somnu, cobor sa mai beau 3-4 sute de grame de Unirea. poate mo lua somnu. Va pwp !si va iubesc ! Edited by nB SiouX

Ei bine, aceasta este ultima zi de vacanta, Sper ca ati profitat toti de ea. Maine sa aveti grija ce prostii faceti pe la scoala / liceu :)). Bafta tuturor, ne auzim maine. Noapte buna.

Noapte Bună. Supravieţuim noi cumva şi la liceu... O tabletă în bancă, nişte chiuleli , etc. Lasă că rezistăm!

Baftă

Noapte buna School Instructor !! Aveti grija de voi. Bafta maine la scoala / liceu...sper sa incepem cu totii, noul an scolar cu dreptul. Sunt curios ce ma asteapta la liceu anul acesta, inafara de bac.

Bafta multa !!