Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Noapte buna colegi!

Ce nasoala a fost prima de scoala din noul an. Deci, urmatoare vacanta de vara este mai aproape cu o zi =))

Spor la vandut licente in continuare

Vorbim maine.

Edited by Aragorn

Dupa ziua de astazi am un mare cuvant pentru voi. Acela este DEZAMAGIRE. Din cauza unui rob s-a ajuns unde nu trebuia. Vreau sa va spun ca am inceput sa schimb foaia. Chiar asa am ajuns, va spun NU la o faza, voi tot insistati, si la fel si altcineva din exteriorul factiunii. Nu vreau sa mi se mai intample asa ceva. De azi NU e NU, fara exceptii, nu ma puneti sa aplic metode mai drastice. Cat despre eventul de Joi seara, ma mai gandesc daca il facem sau nu. Iar pentru asta trebuie sa-mi demonstrati acest lucru, ca sunteti o factiune unita si care respecta regulile. Va mai repet: AICI NU E MAFIE SA FACETI MISTO SI CE VRETI VOI, E FACTIUNE PASNICA. NU VA CONVINE, PUTETI SA PLECATI, EU NU VA TIN CU FORTA AICI. Atat am avut de spus pentru aceasta seara. Ascultati de M.Andrei.

Event-ul doar intre membrii factiunii il organizam doar in cazul in care AUDI_RS8 considera ca in saptamana respectiva ati dovedit ca sunteti mai activi,ca ati avut un comportament adecvat unei factiuni pasnice,ca sunteti dedicati factiunii,ca v-ati ajutat colegii si ca sunteti uniti/lucrati in echipa.Pe langa acestea conteaza si respectul,respectul fata de colegi.Atentie celor cu rank mai mare.NU inseamna ca daca exista acea regula care spune ca un rank mai mic trebuie sa asculte de un rank mai mare puteti face orice cu ei sau sa vorbiti oricum.Voi trebuie sa da-ti sfaturi celor cu rank mai mic si sa ii ajutati, mai ales pe cei de rank 1 cand au nevoie de o licenta,nu mai asteptati sa intrebe de 10 ori pe /f daca este rank 2+.Trebuie sa ii indrumati spre drumul cel bun, nu sa vorbiti cu nepasare sau chiar sa nu ii bagati in seama.Ce am spus mai sus conteaza si pentru rank-up,nu doar pentru event.Atentie ! Se poate primii si rank-down daca AUDI_RS8 considera ca nu ati facut ce trebuie avand un rank mai mare .

Apropo de ce s-a intamplat astazi.Scrie clar in regulament: ''PROBLEMELE RAMAN IN INTERIORUL FACTIUNII''.Nu va mai puneti prietenii sa il sune pe Audi sau sa ii trimita PM sa nu va sanctioneze sau eu stiu.Mai rau faceti prin acest lucru,deoarece exista o regula care trebuie respectata.Noapte buna si aveti grija ce faceti .

Edited by M Andrei

Astazi, 20/09/2012, la ora 21:00 se desfasoara sedinta saptamanala.Raportul il postati pana maine,21/09/2012 la ora 20:00.( Raportul cuprinde licentele vandute in intervalul 14/09/2012 - 20/09/2012,adica de vinerea trecuta pana astazi la ora 00:00 ).

Edited by M Andrei

Neata !

Audi ,Andrei imi cer scuze pentru ca am dat edit la raport

:(( mam uitat la altii si am vazut ca au scris suma de bani de la incasari si eu ca desteptul am dat edit si am scris si eu acolo ...Este dimineata si sunt putin somnoros ..Vreau sa imi cer scuze si nu se va mai repeta aceasta prostie .Chiar nu am facut intentionat asta :|

Multumesc mult si sper sa ma intelegeti .

Pana deseara la ora 20:00 sa fie postat raportul.Eu la 18:40 merg la antrenament si revin la 20:20.Cine posteaza raportul dupa ora 20:00 are RAPORTUL ANULAT . Dupa ce revin de la antrenament postez si statistica.Bafta !

La raport postati licentele vandute in intervalul 14/09/2012 - 20/09/2012 ( vineri - joi ).

Atentie cei care aveti deja un raport anulat : 2x raport anulat = FW .

Edited by M Andrei