Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Salutare,tuturor.Eu sunt noul vostru coleg si sper sa ajungem cat mai sus si buni prieteni.

Sunt o persoana caruia nu-i place sa fie vorbita pe la spate.Nu-ti place ceva la mine,te necajeste ceva spunemi in fata si voi incerca sa ma schimb.

Salutare M.Andrei,bine te-am regasit

:D

Spor la licente.

^#(^

Salutare,tuturor.Eu sunt noul vostru coleg si sper sa ajungem cat mai sus si buni prieteni.

Sunt o persoana caruia nu-i place sa fie vorbita pe la spate.Nu-ti place ceva la mine,te necajeste ceva spunemi in fata si voi incerca sa ma schimb.

Salutare M.Andrei,bine te-am regasit

:D

Spor la licente.

^#(^

Salut nab. Sper să faci o treabă bună ca pe vremea când era WeBeR lider.

*Cei noi, dacă aveţi întrebări sau nelămuriri întrebaţi-l pe Shobo sau un rank mai mare (3+) că nu păţiţi nimic (lipsesc de mâine până duminică). În ultimul timp tot mai multă lume este prinsă că nu respectă în totalitate testele pentru licenţe sau chiar nu susţin testele. Eu lipsesc de mâine până duminică, sper să nu creaţi probleme până atunci. Aveţi grijă ce faceţi. Un sfârşit de săptămână plăcut tuturor!

Edited by M Andrei

Thx "Pretenash" Ce mai faci Turcoaic-o ?))

Muahahahahhaa, bine fac, ma gandesc daca sa ma pun sa dorm sau nu.. :-? ... ca trebuia sa plec dupa o prietena de-a mea, long story :)) , toata noaptea n-am dormit.. stiu ca nu e sanatos, dar, asta e.. X_X . Voi ce faceti?

Astăzi o să fiu plecat aproape toată ziua aşa că va rog să ascultaţi de cei cu rank mai mare, în special de =Vlad=, [bTD]LaXus şi RoBBBy. Dacă aud plângeri de la ei că nu ascultaţi nu o să fie de bine. O zi plăcută va doresc.

Muahahahahhaa, bine fac, ma gandesc daca sa ma pun sa dorm sau nu.. :-? ... ca trebuia sa plec dupa o prietena de-a mea, long story :)) , toata noaptea n-am dormit.. stiu ca nu e sanatos, dar, asta e.. X_X . Voi ce faceti?

Mai mai vezi ca nu e ok ceea ce faci... odihneste-te ca-ci nu va fi bine pentru tine.. :* Edited by HofyMan