Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Eu te-am intrebat daca ii vrei inapoi, tu Batman-Batman.

Apoi nu am vrut sa fiu nesimtit.. da acuma vreau :D:))

Pana duminica seara nu ma mai vedeți :)) acu cumpăr 150 euro :D

In joc ziceai de 200.. te hotaresti azi ? Nab

Mai mai vezi ca nu e ok ceea ce faci... odihneste-te ca-ci nu va fi bine pentru tine..

Stiu, dar mnah, odata pe an e Valentine's day :D

Apropo, cand deschideti topicul sa postam licentele? Ca eu o sa trebuiasca sa plec.. (cred).

Ati vazut asta?

Stiu, dar mnah, odata pe an e Valentine's day :D

Apropo, cand deschideti topicul sa postam licentele? Ca eu o sa trebuiasca sa plec.. (cred).

Ati vazut asta?

Topicul Raport de activitate , va fi deschis duminica . De azi incepand de la ora 00:00 raportul se face pe saptamana asta .

Daca aveti nelamuriri , intrebati .

Topicul Raport de activitate , va fi deschis duminica . De azi incepand de la ora 00:00 raportul se face pe saptamana asta .

Daca aveti nelamuriri , intrebati .

Se va merge ca si pana acum nu...? Licentele Acordate De azi pana joi(inclusiv) vor fi pentru saptamana viitoare nu..?

Se va merge ca si pana acum nu...? Licentele Acordate De azi pana joi(inclusiv) vor fi pentru saptamana viitoare nu..?

Doamne iartă-mă dar ce-i aşa greu de înţeles? Nu postăţi raportul astăzi ci DUMINICĂ. Atât am spus, altceva nu se schimbă. Nu începeţi raportul de luni etc. ATÂT am zis. Raportul care trebuia postat azi, o să fie postat duminică, deoarece Andrei e plecat. Chiar aşa greu va este să gândiţi ce va spun? E ultima oară când repet chestia asta.

Doamne iartă-mă dar ce-i aşa greu de înţeles? Nu postăţi raportul astăzi ci DUMINICĂ. Atât am spus, altceva nu se schimbă. Nu începeţi raportul de luni etc. ATÂT am zis. Raportul care trebuia postat azi, o să fie postat duminică, deoarece Andrei e plecat. Chiar aşa greu va este să gândiţi ce va spun? E ultima oară când repet chestia asta.

Asa Shobo, fii rau :)). Apropo, eu nu o sa pot veni astazi, ca trebuie sa plec in oras.. O sa fac o cerere de inoire. Imi cer scuze.

Edited by Aleksandra

Asa Shobo, fii rau :)). Apropo, eu nu o sa pot veni astazi, ca trebuie sa plec in oras.. O sa fac o cerere de inoire. Imi cer scuze.

Aleksandra , prin puterea care am primit-o de la SA-MP , iti voi da FW , deoarece ai mai acumulat unu in trecut :)) ai 2 FW si esti demisa pentru ca esti in periada de teste .... bafta mai departe si distractie faina deseara :)

Si apropo :))) ce vrei sa "inoiesti" ?

Edited by GAV

Da ce iti eii foc asa ma...eu doar am intrebat ca nu stiam cum sta treaba si in cazul unor nelamuriri GAV a zis sa intreb...mare chestie....

Da ce iti eii foc asa ma...eu doar am intrebat ca nu stiam cum sta treaba si in cazul unor nelamuriri GAV a zis sa intreb...mare chestie....

Pentru ca am explicat aproape pentru fiecare persoana in parte si nici dupa 5 minute se trezeste altu sa puna aceiasi intrebare.

Va salut tovarasii colegi,cum o mai duceti?

Am fost prins in niste treburi si am fost inactiv o perioada de timp...

Va pupa al vostru tovaras coleg (eu),succes la licente.

Numele instructorului : Swagger

Rank : 1

Numele elevului : SwamFayer

Am dat teste cu el pentru licentele : Weapon

Dovada: http://s1323.beta.ph...it/story/50289#

Alte precizari : nu se vede cand imi da 45k la inceput , dar garantez ca mi i-a dat. Ma grabeam la sedinta si vorbind pe /f cu Shobo nu am apucat sa fac ss.

Ăsta făcea DM pe mine la Paynt Spray, nu are licență? =)

Cei care "aţi luat crash" la şedinţă va aştepţi explicaţia. Sper să mă convingeţi. Nu de altă dar să nu luaţi FW. Se ştiu ei care.

Mda..eu sunt unul dintre ei..Nu stiu daca ma crezi dar mia picat curentu...Alta explicatie n-am.Eram la sedinta si deodata crash..Sper ca ma intelegi.Daca nu, nu am ce sa fac.

Noapte buna tuturor ma duc la odihna ,sunt obosit.

P.S.: Cum se intampla unele lucruri in viata ,numai sa cauzeze necazuri.

Edited by Gonzo

Ăsta făcea DM pe mine la Paynt Spray, nu are licență? =)

Eu stiam ca atunci cand are sub 50h la o licenta , acea licenta poate fi reinnoita.

Daca gresesc , quote va rog.

Eu stiam ca atunci cand are sub 50h la o licenta , acea licenta poate fi reinnoita.

Daca gresesc , quote va rog.

Aa, atunci este o lămurire. Credeam că nu o avea deloc.

Neata colegi!

Aseara a facut primaru economie sau nush cum se cheama,a luat curentul in tot orasul..Si din cauza asta am luat crash la sedinta.

Ne vedem in game.Spor la licente!