Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Multa bafta in continuare baieti si Aleksandra. Mi-a facut o deosebita placere sa fac parte din aceasta factiune si pentru acest lucru tin sa ii multumesc lui Andrei. Multa bafta tuturor.

Sper să mă laşi să dau /rob fără probleme. :))

Băieţi, eu merg la antrenament. Revin pe la 19:35, aveţi grijă ce faceţi până atunci.

As dori sa stiu cati doritori sunt sa participe la un campionat de 8-ball multiplayer facut intre cei care apartin acestei factiuni ? (quote)

Edited by GAV

As dori sa stiu cati doritori sunt sa participe la un campionat de 8-ball multiplayer facut intre cei care apartin acestei factiuni ? (quote)

Dacă se va organiza, eu voi participa sigur.

Multa bafta in continuare baieti si Aleksandra. Mi-a facut o deosebita placere sa fac parte din aceasta factiune si pentru acest lucru tin sa ii multumesc lui Andrei. Multa bafta tuturor.

Iti urez bafta succes in continuare ;)

deci astazi am reintalas vidows-ul si grafica nu mai e acceasi cum era inainte la samp este una foarte cuidata uitativa cum se vede oe jos arata urat rau si nu gasesc o solutie poate ma ajutati voi.. http://img12.imagesh.../samp003ols.png

Escape>Options>Display setup>advanced> resolutia sa fie 800 x 600 x 32

deci astazi am reintalas vidows-ul si grafica nu mai e acceasi cum era inainte la samp este una foarte cuidata uitativa cum se vede oe jos arata urat rau si nu gasesc o solutie poate ma ajutati voi.. http://img12.imagesh.../samp003ols.png

Start -> Documents -> GTA San Andreas User Files ->Trebuie sa gasesti un fisier numit "gta_sa.set" , il stergi si intri in samp(acel fisier e de la setarile GTA-ului , o sa iti reseteze tot la setari (default).Sa nu ruleze GTA San Andreas cand faci asta.

Se intampla cand setezi rezolutia , draw distance etc. (partea grafica)

Edited by Vladyyyyy