Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Is la liceu eu..

Neata tuturor!

Hi hello :O

Mă întorc de la sala. Acasă mă așteaptă o pizza :))

Maine ma trezesc la 7..pff

Uite câte posturi ai tu deja şi încă nu s-a terminat pagina. Pe lângă acest lucru, sunt posturi total aiurea. Încearcă să o iei mai uşor şi să deschizi un subiect, nu să îţi prezinţi programul zilnic.

Uite câte posturi ai tu deja şi încă nu s-a terminat pagina. Pe lângă acest lucru, sunt posturi total aiurea. Încearcă să o iei mai uşor şi să deschizi un subiect, nu să îţi prezinţi programul zilnic.

Bine, o sa o iau mai usor. Ii place cuiva muzica rock?

Se fac inscrierile pentru campionatul de 8-Ball Multiplayer , Check sectiunea Concursuri !!

p.s. este cineva care se descurca in photoshop ? sa imi faca o semnatura ..

Eu merg acum sa ma inscriu, as vrea si eu daca gasetsti tu sa imi faca si mie poza de la avatar sa scrie Dipper pe ea :D //// Lasati-mi si mie link-ul unde e concursu 8 ball pol plz

Edited by STD Dipper

Se fac inscrierile pentru campionatul de 8-Ball Multiplayer , Check sectiunea Concursuri !!

p.s. este cineva care se descurca in photoshop ? sa imi faca o semnatura ..

Îți place semnătura mea? Eu fac semnături pe bani :D

Cam liniste, Drunkard..imi pare rau de tine ca pleci dar .. tot raul spre bine succes in continuare sper sa ramanem prietenii

Linişte? Lasă că e bine aşa, m-am săturat de spam. Măcar acest lucru s-a prins de voi.

Deja 3/7 picaţi şi noi aveam de gând să facem testul mai greu. :))

De acum inainte o sa introducem o fraza. Cei care vor trece test log-ul vor fi anuntati la sfarsit.

"Prin trecerea acestui test iti asumi raspunderea ca cunosti regulamentul, testele pentru licente, preturile licentelor si alte informatii din cadrul factiunii si orice greseala va fi penalizata ulterior."

Si cu asta terminam si "explicatul" de 192391239 ori pentru fiecare persoana in pare si la urma urmei tot degeaba e.

Edited by Shobo

De acum inainte o sa introducem o fraza. Cei care vor trece test log-ul vor fi anuntati la sfarsit.

"Prin trecerea acestui test iti asumi raspunderea ca cunosti regulamentul, testele pentru licente, preturile licentelor si alte informatii din cadrul factiunii si orice greseala va fi penalizata ulterior."

Si cu asta terminam si "explicatul" de 192391239 ori pentru fiecare persoana in pare si la urma urmei tot degeaba e.

Este perfect asa, si ma scuzati ca stiu ca n'ar trebui sa ma bag ca am rank 1 dar chiar este foarte bine cum ganditi

Corect !! + de la mine :))

Eu zic ca cel mai bine este sa se faca un test cu cei incepatori la care sa participe 3 persoane.Prima persoana sa fie incepatorul,sau cel caruia i se verifica cunostintele,al doilea mentorul si al treilea clientul(jucat tot de un SI) si sa dea toate testele sa vedem cum se descurca si mentorul sa-i explice unde a gresit ,astfel greselile grave vor fi corectate.

Eu zic ca cel mai bine este sa se faca un test cu cei incepatori la care sa participe 3 persoane.Prima persoana sa fie incepatorul,sau cel caruia i se verifica cunostintele,al doilea mentorul si al treilea clientul(jucat tot de un SI) si sa dea toate testele sa vedem cum se descurca si mentorul sa-i explice unde a gresit ,astfel greselile grave vor fi corectate.

Apoi chiar ca nu mai intra nimeni !