Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Cu putin timp Liber,vreau sa va salut,sper ca n-ati uitat de mine.;d!!In primu rand,cred ca nui o problema c-am postat aici,in caz contrar accept warn-u..:)Problema ta Alexulle e de la Crack,schimba-l.Daca bagi Crack-ul,numai ai nevoie de daemontools,poti sa til si dezinstalezi;).Vad ca va merge bine,cu uni din voi ma mai vad prin game,s.a.m.d.Va Saluta Cr0wLeY.Sa aveti o noapte cat mai lunga si spor la licente guys.See yeaaa

Salut nab, noi nu vom uita niciodata fosti nabi ai factiunii care isi faceau treaba in factiune. P@!

Nume în joc: M.Andrei

Ședință / Activitate: Activitate.

Data și ora: 08/07/2013 / Ora 18:30

Alte precizări: War cu agenţia de mercenari (Hitmen Agency) la ferma părăsită, zona Blueberry Acres, ora 19:00. Prezenţa este OBLIGATORIE, cine lipseşte primeşte faction warn.

Am postat şi în topicul cu şedinţe / activităţi. La ora 18:30 toată lumea să fie în HQ.

Edited by M Andrei

Nume în joc: M.Andrei

Ședință / Activitate: Activitate.

Data și ora: 08/07/2013 / Ora 18:30

Alte precizări: War cu agenţia de mercenari (Hitmen Agency) la ferma părăsită, zona Blueberry Acres, ora 19:00. Prezenţa este OBLIGATORIE, cine lipseşte primeşte faction warn.

Am postat şi în topicul cu şedinţe / activităţi. La ora 18:30 toată lumea să fie în HQ.

In sfarsit un war. Demult asteptam asta. E bine ca cei din HitmenAgency nu au voie sa foloseasca Sniper.

Am primit o eroare dupa ce mi-am bagat pluginul cu "Online radio"

lruqKjl.jpg

Ce trebuie sa fac? :-?

Incearca sa iei de pe filelist versiunea HOODLUM. Ori de pe alt site. Nu e compatibila versiunea care o ai tu cu pluginul pt radio.

Oricare Pay'n'Spray, Tunning , CNN LS/LV/SF , Bank LS/LV/SF, Rentcar LS/LV/SF, Farmer, Trucker, Benzinarii, Gunshop LS/LV/SF, GarbageMan, LSPD/LVPD/SFPD, FBI HQ, City Hall, Civilian Spawn, Car Dealership, Fishing Place si Jail-ul.

Astea trebuie să le învăţaţi toate. Nu mai vreau să văd greşeli.

Deocamdată doar aceste zone sunt trecute în regulamentul serverului:

Oricare Pay'n'Spray, Tunning , CNN LS/LV/SF , Bank LS/LV/SF, Rentcar LS/LV/SF, Farmer, Trucker, Benzinării, Gunshop LS/LV/SF, GarbageMan, LSPD, City Hall, Civilian Spawn, Car Dealership, Fishing Place şi Jail-ul.

Safe zone-urile care se gasesc in toate orasele de exeplu GSLS/LV/SF se considera un safe zone.

Sper sa nu mai aveti probleme cu safe zone-urile.

Incearca sa iei de pe filelist versiunea HOODLUM. Ori de pe alt site. Nu e compatibila versiunea care o ai tu cu pluginul pt radio.

Am rezolvat, mersi oricum!

Waa am si eu o mica problema... nu mai merge gta-ul.. incerc sa intru, dau dublu click si nu imi deschide jocul... acelasi lucru si cu sa:mp... Sugestii?

Waa am si eu o mica problema... nu mai merge gta-ul.. incerc sa intru, dau dublu click si nu imi deschide jocul... acelasi lucru si cu sa:mp... Sugestii?

Ti-am dat pe skype versiunea HOODLUM de la GTA SA. Incearca pe aia si instaleaza SA-MP 0.3x

Eu cand am patit asa aveam probleme cu placa video(aveam 2 era cea de pe care ma jucam nu mai mergea).

Nici la voi nu merge sa intrati pe server?

Ba da, merge.

M.Andrei cand bagi la materials si comanda /sellmaterials ca parte din test?

Când se va introduce această comandă ca parte din test se va anunța, momentan dați testele așa cum sunt.