Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Da frate dar eu astăzi am stat toată ziua să fac raport / bani / ore jucate .Și acum rollback.. mai bine plecam toată ziua afară că tot aia era ..

Edited by Software

Stiu omule e naspa,e la fel de rau ca si un rollback pe Mincraft cand faci dita mai casocu' si vezi ca a disparut dar cand pui trup si suflet in SAMP si in aceasta factiune si stai toata ziua la PC pentru a face un lucru bun............se da rollback.....+ ca si cei la care le-ai dat licenta nu o mai au.

NO HAPPINES :(

Edited by F R E D D I E

Se va da rollback de la ora 10:16 dimineața.

Pozele făcute rămân la raport?

Se da rollback? Frate mai aveam umpic si faceam level 16.. In fine, trec eu peste asta.

De ce se da rollback? Voua va merge serverul acum?

Se dă rollback deoarece BoBo , schimbă anumite chesti pentru a rula serverul fără lag

Ne vor suna ei ,cred. In orice caz o sa se rezolve problema. Aveti rabdare.

Edited by Ionii

Vad ca la unii merge sa se conecteze, mie inca imi apare ca serverul e offline, sunt singurul caruia inca ii apare ca e offline?

Serverul e offline.

E bug la bara rpg.

Edited by Software

- aştept PM cu raportul tău de activitate pentru săptămâna 18.08 - 25.08. Dacă nu-mi dai PM în cel mult 24 de ore primeşti FW.

@BuBuEu - aştept PM cu raportul de activitate pentru săptămâna 18.08 - 25.08. Dacă nu mi-l dai în cel mult 24 de ore după ce ţi-a expirat cererea de inactivitate primeşti FW.

- aştept PM cu raportul de activitate pentru săptămâna 18.08 - 25.08. Dacă nu mi-l dai în cel mult 24 de ore după ce ţi-a expirat cererea de inactivitate primeşti FW. Greşeala mea. Îţi pun un punct la cererile de învoire.

Edited by F4L Andrei

Ultimul post este in 28.08 si noi suntem in 30.08 :(. Ce se intampla cu voi oameni buni? Haideti cu spam-ul la discutii. Glumesc...

Eu sunt gaby, noul vostru coleg, il astept pe Andrei sa-mi dea invite dupa care imi incep cariera de instructor. V-am pupat !

Edited by X3N0TS

Bine ai venit in School Instructors ! Aici suntem ca o familie , ne ajutam reciproc , ne plimbam cu masinile personale impreuna , facem totul pentru ceilalti colegi ! O sa te acomodezi repede !

Iti urez bafta la licente pentru cand vei intra !

Mersi mult PriCi. Aici este doar o problema : Nimeni nu cred ca vrea sa se plimbe cu sunrise-ul si fagigo-ul meu =)) Deci eu ma voi plimba cu ale voastre. :)>-

Bine ai venit in School Instructors X3N0TS ! Spor la licente . Iar daca ai vreo nelamurire la vrun test intreaba pe /f. Si noi te v-om ajuta

Bun venit celor noi!Daca aveți întrebări/nelămuriri întrebați un rank mai mare.

Activitatea în joc contează mai mult decât activitatea de la discuții.

Dacă aveți clienți străini care nu se descurcă la teste, puteți să îi îndrumați aici.

Dacă aveți clienți care nu se descurcă la teste, puteți să îi îndrumați aici.

Spor la vândut licențe!

Salut ! Foarte tare targu de azi, m-am distract ceva. Poate mai facem fapte bune ca asta.

P.S: Ma simt mai bogat cu 50.000$ (In ciuda lui NemeSis.) =))