Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Bun venit celor noi!Dacă aveţi întrebări/nelămuriri întrebaţi un rank mai mare.

Activitatea în joc contează mai mult decât activitatea de la discuţii.
Dacă aveţi clienţi străini care nu se descurcă la teste, puteţi să îi îndrumaţi aici.
Dacă aveţi clienţi care nu se descurcă la teste, puteţi să îi îndrumaţi aici.

Am vazut că mulţi nu ştiu armele din GTA San Andreas şi Safe Zone-urile.

Aici aveţi toate armele din GTA San Andreas:

Brass Knuckles, Knife, Shovel, Nightstick, Baseball Bat, Golf Club, Cane, Pool Cue, Katana, Chainsaw, 9mm(pistol), Silenced 9mm(SdPistol), Desert Eagle(Deagle), Tec-9, Micro Uzi, MP5, Shotgun, Sawn-off shotgun, Combat Shotgun, AK-47, M4, Rifle, Sniper Rifle, Flamethrower, Heat Seeking RPG, Minigun, Rocket Launcher, Molotov Cocktails, Grenades, Satchels, Flowers, Dildo, Vibrator, Camera, Spray Can, Fire Extuingisher.

Aici aveţi toate Safe Zone-urile:

Pay'n'Spray, Tunning , CNN LS/LV/SF , Bank LS/LV/SF, Rentcar LS/LV/SF, Farmer, Trucker, Benzinarii, Gunshop LS/LV/SF, GarbageMan, LSPD, City Hall, Civilian Spawn, Car Dealership, Fishing Place si Jail-ul, Materials get/deliver.

Vă recomand să le învaţaţi sau să le notaţi pe o foaie care să o aveţi la îndemână.
Şi nu uitaţi, aveţi grijă la aceste geseli deoarece le observăm aproape în fiecare zi.

Spor la vândut licenţe!

Hey!

Numele meu este Razvan-Daniel, am 14 ani, sunt in clasa A VIII-a si de astazi sunt noul vostru coleg.

Nu vreau sa fie certuri intre noi sau neintelegeri si sa ma ajutati unde nu ma descurc, caci si eu va voi ajuta la nevoie.

Ma veti cunoaste pe parcurs.

Va urez o seara plina cu bucurii.

[X]bAk

Bine ati venit in School Instructors !

Pentru a nu exista probleme in timpul testelor va rog sa cititi topicul "Greseli fregvente ale instructorilor",sa invatati safe-zone si armele din GTA SA .Spor !

Hey!

Numele meu este Razvan-Daniel, am 14 ani, sunt in clasa A VIII-a si de astazi sunt noul vostru coleg.

Nu vreau sa fie certuri intre noi sau neintelegeri si sa ma ajutati unde nu ma descurc, caci si eu va voi ajuta la nevoie.

[X]bAk

Iti urez sedere placuta tie si celor care sunt noi in factiune.

Eu zic ca o sa ne intelegem foarte bine pe viitor.

Aveti grija ce faceti si succes la licente.

Hey!

[X]bAk

Salut, sa`r putea ca te stiu de pe RPG2, laurentiu003 aveam nick pe RPG2, am fost odata o legenda sublider News Reporter :X,

Sper sa ne intelegem si aici foarte bine.

Se pare ca am niste probleme personale saptamana asta, nu o sa ma vedeti asa dess in game :(( stiu, o sa va lipsesc =]]

Ia uitati aici ca sa fiti la pas cu trendurile de idei de pe server http://forum.b-zone.ro/topic/173032-sondaj-de-opinie-b-zone/ si +1 lui Arturo daca vi se pare interesant.

De asemenea asta ar putea sa ne ajute foarte mult - http://forum.b-zone.ro/topic/173108-propunere-flying-school/ +1 daca sunteti de acord.

Edited by Noreo

Ia uitati aici ca sa fiti la pas cu trendurile de idei de pe server http://forum.b-zone.ro/topic/173032-sondaj-de-opinie-b-zone/ si +1 lui Arturo daca vi se pare interesant.

De asemenea asta ar putea sa ne ajute foarte mult - http://forum.b-zone.ro/topic/173108-propunere-flying-school/ +1 daca sunteti de acord.

Cam multe + sa dau intr-o zi, dar na o sa ma ut si eu peste ele

Felicitari tuturor celor care au luat rank up!!

@ Andrei vreau sa te vad helper! :))

Nu e asa smchere helper, mai bine sa il vezi admin :X

Salut lume as dori sa va intreb unde pot sa fac o cerer de instructor la aplications nu pot fiindca topic closed asaca puteti sa ma informati in privat unde o pot face Multumesc Anticipat

Salut lume as dori sa va intreb unde pot sa fac o cerer de instructor la aplications nu pot fiindca topic closed asaca puteti sa ma informati in privat unde o pot face Multumesc Anticipat

Aici trebuie aplici pentru a intra în această facţiune, evident, în cazul în care eşti acceptat şi treci de testul de intrare cu bine.

Momentan aplicaţiile sunt închise, nu avem locuri libere.

Ai primit acest raspuns mai sus, si chiar admir ca ai avut curaj sa postezi aicea, multi nu stiu cum sa faca aplicatii si stau sa se gandeasca mult si bine, asteptand.

Yeee am luat si eu rank :P.

V-am lasat eu ma pun mai invat pentru teza si ma pun sa ma culc.

Andrei te rog cind se va redeschide acest topic din nou sa-mi scri te rog in privat ca sa fiu informat multumesc doresc tare sa fiu instructor :)

Te rog nu mai posta aici, aici posteaza doar instructori din aceasta factiune, nu este un chat pentru toti playeri de pe server, mare grija sa nu iei warn -up

Inteleg ca esti newbie (incepator) dar ajunge un singur post daca ar posta toti playeri de pe server sa scrie aici ar fi pe 100 de playeri care isi incearca acest noroc de a intra in School Instructors, tu trebuie sa fii atent si sa intri cam o data pe zi pe forum la School Instructor, liderul din toate aplicatiile isi va alege niste membri care crede el ca ar putea sa mentina acest lucru. Deci fii cu ochi ,, in patru '' si nu mai fa posturi inutile...

Playeri alearga la o factiune, nu liderul dupa playeri sa aduca in factiune... tine minte acest lucru

Edited by IB Laurentiu

Propun să nu mai fie necesar să spunem motivul luării unui Merit. De ce? Păi oricum de obicei nimeni nu-l ia în scopuri personale, şi chiar dacă ar face asta, ar pune un motiv obişnuit, precum "CNN" sau "clienţi". Plus că sunt destule Merituri pentru toată lumea, din moment ce aproape niciodată nu suntem toţi online, mulţi dau testele cu maşinile personale sau cu ale clienţilor, sau stau pur şi simplu la HQ sau pe /sleep nefăcând nimic. Nu am vâzut să fie luate mai mult de 5-6 Merituri, nu ştiu dacă s-a pus vreodată problema că nu mai sunt :)

Ai un model de postare, îl găseşti pe prima pagină.

Te-ai saturat de?

Fishing license:

Te-ai saturat de clientii care te duc la Boat Rent spunandu-ti ca aici este locul de pescuit din Las Venturas?

Te-ai saturat de clientii carora le spui ca Fishing Place este la ''roata mare'' de pe plaja Las Venturas si ei te duc aici?

Te-ai saturat de clientii care la intrebarea ''Ce face comanda /fishes'' iti raspund: ''Iti arata ce pesti ai''.

Te-ai saturat de clientii care ocolesc jumatate de harta sa ajunga la Fishing place in loc sa urce pe scrile acestea?

Sailing license:

Te-ai saturat de clientii care inca te duc la Boat Rent sa dati testul pentru sailing license

Te-ai saturat de clientii care odata ajuns la Fishing Boat au reactia: ''Ba esti nebun de cand au bagat astea''?

Te-ai saturat de clientii care urcati in barca le spui sa se duca la ''fosta baza NG'' iti spun: ''Unde este aia''?

Te-ai saturat de clientii care se intorc de la ''fosta baza NG'' si se opresc la Rent Boat in loc de Fishing Boat?

Te-ai saturat sa-ti lasi masina la Fishing Boat si cand termini testul sa nu mai fie masina?

Te-ai saturat sa fugi pana la cea mai arpopiata masina si sa nu fie nici aceasta acolo?

Flying license:

Te-ai saturat de clientii care nu stiu sa piloteze dar insista sa dea testul cu Dodo si tot ei sunt suparati ca au picat?

Te-ai saturat de clientii care se chinuie 20 min sa parcheze Maverickul in acest loc si pana la urma il loveste?

Te-ai saturat de clientii care lovesc stalpul acesta sau nu le ajunge pista si intra in ''butoaiele'' astea?

Te-ai saturat de clientii care au toata pista la dispozitie si aterizeaza fix aici, riscand sa loveasca elicopterul?

Te-ai saturat de clientii care desii ii avertivezi sa zboare mai sus ca altfel o sa loveasca copacii astia sau copacul asta sau copacul acesta sau antena asta ei tot lovesc elicopterul motivand ca: ''Mi-a aparut brusc in fata'', ''Am avut lag''.

Te-ai saturat de clientii care ajunsi deasupra aeroportului te intraba: ''Aterizez''?

Te-ai saturat de clientii care se cred cei mai tari si vor sa demonstreze ca ei pot merge pe sub poduri, printre stanci etc dar sfarsesc pe fundul apei? ''Te invat niste scheme'', Iti arat ceva marfa'', ''Tu poti face asta''? Click

Materials license:

Te-ai saturat de clientii care trebuie sa ajunga la Materials get, sunt aici si iti spun: ''Stiu eu ca e pe aici pe undeva''

Te-ai saturat de clientii care incercand sa faca dreapta se infing direct in scara?

Te-ai saturat de clientii care incercand sa iasa de aici se lovesc cu alti 10 jucatori care incearca sa intre?

Te-ai saturat de clientii care merg pe contrasens si raman fara permis inainte de a termina testul?

Te-ai saturat sa treci pe aici sa ploua cu gloante peste masina ta?

General:

Te-ai saturat de clientii care se uita la tine cum iti incarci viata dar ei nu o fac pana cand nu le spui tu?

Te-ai saturat de clientii care rastoarna sau bubuie masina aici?

Te-ai saturat de clientii care iti spun: ''Am fost si eu in School Instructors stiu ce trebuie sa fac''

Te-ai saturat de clientii care iti spun: '' Am facut o aplicatie ma accepti te rog frumos''?

Te-ai saturat de clientii care trebuie sa spuna spuna 5/8 safe zone iti spun: ''Ce sunt alea''?

Te-ai saturat de clientii care la intrebarea cu ce comanda vinzi/cumperi o arma iti raspund: ''/sellgun, /buygun''.

Te-ai saturat de clientii care vorbesc la telefon in tipul testelor si iti acorda 0 atentie?

Te-ai saturant de clientii care iti spun: ''Ce misto e piesa asta!'', ''Bagi taraf te rog frumos''...

Si multe altele... ~X(

Cu totii ne-am saturat. Nu luati acest post ca unul aiurea sau care nu are treaba cu factiunea sunt siigur ca cel putin o singura data fiecare dintre noi ne-am intalnit si o sa ne mai intalnim cu o astfel de situatie.

Te-ai saturat de?

Versiunea rank1!

• Te-ai saturat sa fi la 3:00 noaptea online sa nu fie nici un rank2+ on si sa nu ai dovezi pentru a posta la Licente care trebuie atribuite.
  • Te-ai saturat sa nu gasesti un rank2+ online.
  • Te-ai saturat ca clientul sa zica ca vrea un rank2+ pentru teste.
  • Te-ai saturat asteptandu-l pe Andrei sa-ti dea rank-up

Atat.

Te-ai saturat de?

Fishing license:

Te-ai saturat de clientii care te duc la Boat Rent spunandu-ti ca aici este locul de pescuit din Las Venturas?

Te-ai saturat de clientii carora le spui ca Fishing Place este la ''roata mare'' de pe plaja Las Venturas si ei te duc aici?

Te-ai saturat de clientii care la intrebarea ''Ce face comanda /fishes'' iti raspund: ''Iti arata ce pesti ai''.

Te-ai saturat de clientii care ocolesc jumatate de harta sa ajunga la Fishing place in loc sa urce pe scrile acestea?

Sailing license:

Te-ai saturat de clientii care inca te duc la Boat Rent sa dati testul pentru sailing license

Te-ai saturat de clientii care odata ajuns la Fishing Boat au reactia: ''Ba esti nebun de cand au bagat astea''?

Te-ai saturat de clientii care urcati in barca le spui sa se duca la ''fosta baza NG'' iti spun: ''Unde este aia''?

Te-ai saturat de clientii care se intorc de la ''fosta baza NG'' si se opresc la Rent Boat in loc de Fishing Boat?

Te-ai saturat sa-ti lasi masina la Fishing Boat si cand termini testul sa nu mai fie masina?

Te-ai saturat sa fugi pana la cea mai arpopiata masina si sa nu fie nici aceasta acolo?

Flying license:

Te-ai saturat de clientii care nu stiu sa piloteze dar insista sa dea testul cu Dodo si tot ei sunt suparati ca au picat?

Te-ai saturat de clientii care se chinuie 20 min sa parcheze Maverickul in acest loc si pana la urma il loveste?

Te-ai saturat de clientii care lovesc stalpul acesta sau nu le ajunge pista si intra in ''butoaiele'' astea?

Te-ai saturat de clientii care au toata pista la dispozitie si aterizeaza fix aici, riscand sa loveasca elicopterul?

Te-ai saturat de clientii care desii ii avertivezi sa zboare mai sus ca altfel o sa loveasca copacii astia sau copacul asta sau copacul acesta sau antena asta ei tot lovesc elicopterul motivand ca: ''Mi-a aparut brusc in fata'', ''Am avut lag''.

Te-ai saturat de clientii care ajunsi deasupra aeroportului te intraba: ''Aterizez''?

Te-ai saturat de clientii care se cred cei mai tari si vor sa demonstreze ca ei pot merge pe sub poduri, printre stanci etc dar sfarsesc pe fundul apei? ''Te invat niste scheme'', Iti arat ceva marfa'', ''Tu poti face asta''? Click

Materials license:

Te-ai saturat de clientii care trebuie sa ajunga la Materials get, sunt aici si iti spun: ''Stiu eu ca e pe aici pe undeva''

Te-ai saturat de clientii care incercand sa faca dreapta se infing direct in scara?

Te-ai saturat de clientii care incercand sa iasa de aici se lovesc cu alti 10 jucatori care incearca sa intre?

Te-ai saturat de clientii care merg pe contrasens si raman fara permis inainte de a termina testul?

General:

Te-ai saturat de clientii care se uita la tine cum iti incarci viata dar ei nu o fac pana cand nu le spui tu?

Te-ai saturat de clientii care iti spun: ''Am fost si eu in School Instructors stiu ce trebuie sa fac''

Te-ai saturat de clientii care iti spun: '' Am facut o aplicatie ma accepti te rog frumos''?

Te-ai saturat de clientii care trebuie sa spuna spuna 5/8 safe zone iti spun: ''Ce sunt alea''?

Te-ai saturat de clientii care la intrebarea cu ce comanda vinzi/cumperi o arma iti raspund: ''/sellgun, /buygun''.

Te-ai saturat de clientii care vorbesc la telefon in tipul testelor si iti acorda 0 atentie?

Te-ai saturant de clientii care iti spun: ''Ce misto e piesa asta!'', ''Bagi taraf te rog frumos''...

Si multe altele... ~ X(

Cu totii ne-am saturat. Nu luati acest post ca unul aiurea sau care nu are treaba cu factiunea sunt siigur ca cel putin o singura data fiecare dintre noi ne-am intalnit si o sa ne mai intalnim cu o astfel de situatie.

Cu 90% m-am intalnit, nu stiu cum ai reusit sa surprinzi atat de bine toate aceste gafe ale elevilor. +1

Te-ai saturat de?

Fishing license:

Sailing license:

Flying license:

Materials license:

General:

Si multe altele... ~ X(

E stresant cand prinzi 1 sau mai multi ca cei de mai sus, sa nu mai spun ca ei ma fac uneori sa-mi fie lene de un test :))

Asta e viaţa de instructor, cui nu-i convine, este liber. Trebuie ne ocupăm în special de jucătorii cu level mic.
În legătură cu rank 2+, de aceea există topicul acela pe forum, postaţi în el. A fost creat în special pentru cei care stau noaptea/dimineaţa, atunci când nu este rank 2+ online.
Mulţumesc pentru urări!

Asta e viaţa de instructor, cui nu-i convine, este liber. Trebuie să ne ocupăm în special de jucătorii cu level mic.

În legătură cu rank 2+, de aceea există topicul acela pe forum, să postaţi în el. A fost creat în special pentru cei care stau noaptea/dimineaţa, atunci când nu este rank 2+ online.

Mulţumesc pentru urări!

Da, chiar a fost o idee buna, cel care a facut acest lucru si a avut putina logica, dar mie mi s-a intamplat sa postez si acea persoana sa nu mai intre deloc si asa am facut cu un punct mai putin :(

Asta e viaţa de instructor, cui nu-i convine, este liber. Trebuie să ne ocupăm în special de jucătorii cu level mic.

În legătură cu rank 2+, de aceea există topicul acela pe forum, să postaţi în el. A fost creat în special pentru cei care stau noaptea/dimineaţa, atunci când nu este rank 2+ online.

Mulţumesc pentru urări!

In primu rand la multi ani Andrei! Si vroiam sa te intreb ceva ca am o dilema, cand nu gasesc rank 2 si postez pe forum, cum se va pune la raport?