Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Los Santos Police Department - Lieutenant Akki

Wishes You A

Colorful Spring

With full of

Joy

EN Version .

Welcome to all the new ones ! If you have any questions/concerns ask a higher rank.

Work in the game is more important than work at discussions.

If u have foreign customers you can guide them here.

If u have Roamanian customers that can't do well u can guide them here.

Here you have all the weapons of GTA :

Brass Knuckles, Knife, Shovel, Nightstick, Baseball Bat, Golf Club, Cane, Pool Cue, Katana, Chainsaw, 9mm(pistol), Silenced 9mm(SdPistol), Desert Eagle(Deagle), Tec-9, Micro Uzi, MP5, Shotgun, Sawn-off shotgun, Combat Shotgun, AK-47, M4, Rifle, Sniper Rifle, Flamethrower, Heat Seeking RPG, Minigun, Rocket Launcher, Molotov Cocktails, Grenades, Satchels, Flowers, Dildo, Vibrator, Camera, Spray Can, Fire Extuingisher.

Here you have all safe-zones :

Pay'n'Spray, Tunning , CNN LS/LV/SF , Bank LS/LV/SF, Rentcar LS/LV/SF, Farmer, Trucker, Benzinarii, Gunshop LS/LV/SF, GarbageMan, LSPD, City Hall, Civilian Spawn, Car Dealership, Fishing Place si Jail-ul, Materials get/deliver.

I recomend you to learn them all or even whrite them down on something and keep them handy.

And remember, be carefull on theese mistakes because we notice them almost every day !

Good luck on selling licenses !

Here u can post if you have any troubles/questions about the game or faction, not other things.

Helped by : Lauraa

Edited by Ionii

Bun venit celor noi!Dacă aveţi întrebări/nelămuriri întrebaţi un rank mai mare.

Activitatea în joc contează mai mult decât activitatea de la discuţii.

Dacă aveţi clienţi străini care nu se descurcă la teste, puteţi să îi îndrumaţi aici.
Dacă aveţi clienţi care nu se descurcă la teste, puteţi să îi îndrumaţi aici.

Am vazut că mulţi nu ştiu armele din GTA San Andreas şi Safe Zone-urile.

Aici aveţi toate armele din GTA San Andreas:

Brass Knuckles, Knife, Shovel, Nightstick, Baseball Bat, Golf Club, Cane, Pool Cue, Katana, Chainsaw, 9mm(pistol), Silenced 9mm(SdPistol), Desert Eagle(Deagle), Tec-9, Micro Uzi, MP5, Shotgun, Sawn-off shotgun, Combat Shotgun, AK-47, M4, Rifle, Sniper Rifle, Flamethrower, Heat Seeking RPG, Minigun, Rocket Launcher, Molotov Cocktails, Grenades, Satchels, Flowers, Dildo, Vibrator, Camera, Spray Can, Fire Extuingisher.

Aici aveţi toate Safe Zone-urile:

Pay'n'Spray, Tunning , CNN LS/LV/SF , Bank LS/LV/SF, Rentcar LS/LV/SF, Farmer, Trucker, Benzinarii, Gunshop LS/LV/SF, GarbageMan, LSPD, City Hall, Civilian Spawn, Car Dealership, Fishing Place si Jail-ul, Materials get/deliver.

Vă recomand să le învaţaţi sau să le notaţi pe o foaie care să o aveţi la îndemână.
Şi nu uitaţi, aveţi grijă la aceste geseli deoarece le observăm aproape în fiecare zi.

Spor la vândut licenţe!

Aici postaţi dacă aveţi probleme/nelămuriri legate de joc, nu alte prostii.

• Le multimim pentru urariloe de primavara frumoasa primilor care au postat.
  • Le intelegem nevoie de + si incapacitatea de a gandi o metoda celor care s-au grabit sa dea copy-paste inlocuind doar RPG1/2, numele si factiune din care fac parte.
  • Pe ultimii nu-i intelegem si deja sunt enervanti, atat gandesc, atat fac.

Va rog mult de tot sa nu mai veniti cu urari de primavara.

Am inteles ideea si am apreciat-o dar ce-i prea mult strica!

Edited by TepaN

Salutare! Am decis sa fac acest post in acest topic pentru a va anunta ca s-a deschis un sondaj cu privire la cel mai bun admin de pe serverul RPG1.B-Zone.Ro.

Cu aceasta ocazie va rog sa va votati adminul favorit pintr-un vot si post.

Link-ul direct: http://forum.b-zone.ro/topic/196153-cine-este-cel-mai-bun-admin-in-prezent-pe-rpg1b-zonero/

--------------------------------------

Ma voi ajuta de aceasta ocazie si va informez ca la categoria 'Sondaje' s-a aprobat de curand contorizarea posturilor, astfel orice post in acea categorie se contorizeaza.

Va invit sa postati la fiecare sondaj.

Link-ul direct: http://forum.b-zone.ro/forum/411-sondaje/

Postez in acest topic pentru a va spune.. cat de norocos sunt sa fac parte din aceasta factiune. De cand am fost acceptat la test-ul log.. ma straduiam sa fiu cat mai atent si sa imi fac treaba cat mai bine. Alaturi de membrii factiunii am invatat ce inseamna respectul si ce inseamna sa fii respectat, am invatat multe lucruri noi. Despre liderul Vladyyyy pot spune ca este printre cei mai buni lideri.. stie cum sa conduca o adevarata factiune, de mare succes dupa parerea mea. Va multumesc tuturor pentru tot!! Sper ca voi ramane o perioada foarte lunga de timp in aceasta factiune.

Deja vă întindeţi cu urările.Dacă mai postează cineva care nu face parte din S.I. urări sau alte tâmpenii ce nu au legătura cu School Instructors/server va fi sancţionat în cadrul forumuli.

Acest topic nu este pentru +1.

Astazi, 05.03.2014 la ora 21:00 vom organiza un event in factiune.

Cine vrea sa participe sa fie la 20:50-20:55 in HQ.

Despre premiu si mai multe detalii o sa alfati atunci.

Edited by TepaN

Bun venit celor noi!Dacă aveţi întrebări/nelămuriri întrebaţi un rank mai mare.

Activitatea în joc contează mai mult decât activitatea de la discuţii.

Dacă aveţi clienţi străini care nu se descurcă la teste, puteţi să îi îndrumaţi aici.
Dacă aveţi clienţi care nu se descurcă la teste, puteţi să îi îndrumaţi aici.

Am vazut că mulţi nu ştiu armele din GTA San Andreas şi Safe Zone-urile.

Aici aveţi toate armele din GTA San Andreas:

Aici aveţi toate Safe Zone-urile:

Vă recomand să le învaţaţi sau să le notaţi pe o foaie care să o aveţi la îndemână.
Şi nu uitaţi, aveţi grijă la aceste geseli deoarece le observăm aproape în fiecare zi.

Spor la vândut licenţe!

Aici postaţi dacă aveţi probleme/nelămuriri legate de joc, nu alte prostii.

Aveti vreo idee daca as putea modifica intr-un fel sau altul textul din-game ? Gen sa modific font-ul sau marimea ?

*Ma refeream la chat, e in regula cu banii si astea, chat-ul ma intereseza pe mine. Sa gasesc o cale sa ii schimb fontu' si marimea.

Edited by Ss StickyGreen

Am level 8 si as vrea sa fiu si eu instructor .......

Pentru a deveni membru "School Instructors", trebuie sa faci o aplicatie. Momentan, numarul de instructori este maxim, asa ca, urmareste cand aplicatiile vor fi deschise, si faci o cerere dupa modelul dat. Mai multe detalii gasesti aici: http://forum.b-zone.ro/topic/8162-school-instructors-aplicatii-applications/