Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Vaide capu lui ma... plange pentru un sultan.Omg... parca vezi la stirile de la ora 17:00 : "Un copil in varsta de 13 ani s-a sinucis in beci din cauza ca a luat teapa pe samp cu un sultan. Martorii spun ca acest tanar era foarte dependent de acest joc si nu se putea abtine sa nu se plimbe cu sultanul, pana cand intr-o seara a luat teapa si a inceput sa planga".

Serios acum... ii trebuie un psiholog si unul cat mai repede. Ma intreb daca l-a vazut si micasa pe yt :))

Edited by Ionii

Asta se intampla cand dai tepe dar nu reusesti. Nu mai puneti la suflet totul!

https://www.youtube.com/watch?v=qigbVh0vovc

Ce treaba ai tu ma? Te dai prieten cu el si il injunghii pe la spate? ce drept ai tu sa postezi filmuletu pe forum? Si mai ales pe de pe un alt cont? Tin sa te informez ca un prieten de-al meu a primit BAN PERMANENT pe contul din samp pentru acelasi lucru. Ai report din partea mea!

Ce treaba ai tu ma? Te dai prieten cu el si il injunghii pe la spate? ce drept ai tu sa postezi filmuletu pe forum? Si mai ales pe de pe un alt cont? Tin sa te informez ca un prieten de-al meu a primit BAN PERMANENT pe contul din samp pentru acelasi lucru. Ai report din partea mea!

Am luat unban! :))

Se referea la contu` meu Catalin41 care a fost banat in vara, cred. Oricum urat gest din partea celui ce l-a filmat. Imi cer scuze pentru "post aiurea", va urez bafta la licente! :*

Se referea la contu` meu Catalin41 care a fost banat in vara, cred. Oricum urat gest din partea celui ce l-a filmat. Imi cer scuze pentru "post aiurea", va urez bafta la licente! :*

Va rugam sa nu mai postati aici aiurea, atata timp cat nu faceti parte din School Instructors! Banuiesc ca si voi aveti topic de "Discutii". Multumim pentru intelegere.

REGE Freeq succes la anunturi/liveuri si tie.

Salut!

Va urez tuturor succes in continuare, sa nu uitati sa fiti corecti si va veti simtit minunat in aceasta factiune. Multumesc tuturor prietenilor cu care dealungul timpului m-am distrat, cu care am pierdut ore in sir cand aveam nevoie, chiar daca unii numai sunt in factiune poate vor citi acest mesaj, numai am timpul necesar sa fiu activ aici si las jocul cu totul. Bafta si sper sa revin candva.

OK. Va urez mult succes pe licente in week-end-ul asta. Din pacate eu nu voi putea fii ON din pricina unor anumiti factori pe care nu i-am putut schimba. Va pup ultima data din Danemarca, de luni voi avea IP de Romania.

P.S: Nu stiu daca e OK ce fac dar am vazut ca topic-ul cu rapoarte e inchis. Din moment ce nu voi avea acces la internet week-end-ul acesta cand se va deschide, aveti un link catre ss-urile cu licentele atribuite in cursul saptamanii.

Stai doar o saptamana?La mine sunt 2 saptamani... dar plec la anu pe vremea asta.

Cererile de învoire sau alte chestii legate de facţiune le trimiteţi prin PM lui TepaN în perioada 15-24.03.2014.

Trainee BlackLord97 - neintocmire, aveai timp de pe 9 pana pe 15 sa vinzi 30 de licente.

Trainee Pasaris - neintocmire, aveai timp de pe 9 pana pe 15 sa vinzi 30 de licente.

Trainee Rares0 - neintocmire, aveai timp de pe 9 pana pe 15 sa vinzi 30 de licente.

Trainee .Marian. - neintocmire, aveai timp de pe 9 pana pe 15 sa vinzi 30 de licente.

Trainee FlyingMind - nepostat

Trainee Cristy97 - nepostat.

Trainee JustTry - nepostat

Trainee Abraxos - nepostat

Ce se intampla cu voi?:( Prea multe rapoarte neindeplinite. Daca nu puteti sa faceti raportul de activitate ,puteti face o invoire pentru o saptamana. Domnu' Vlad va intelege ca sunteti ocupati in acea saptamana si ca nu-l puteti indeplini. Sau daca nu il puteti posta, puteti trimite PM unui coleg de-al vostru sa vi-l posteze el daca voi sunteti plecati si nu puteti.