Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

@S4F DEDEY009 naspa ca ti-ai dat demisia, fiindca ai fost de treaba, cu tine am dat testul de intrare si de la tine am invatat aproape tot ce tine de School Instructors. Sper ca ne mai vedem, nu te vom uita! Succes in continuare, salut!

Daca aveti conturi banate si vreti unban, faceti cerere la "Rules & Unban Request", a deschis Bobo topicul "Momentul iertarii".

Salut. Cu parere de rau, sunt impus de mine insumi sa parasesc factiunea si totodata sa ma las de SAMP pe o perioada. Nu-mi permite viata reala sa mi-o pastrez pe cea virtuala langa mine. Sunteti o factiune destul de buna in care m-am simtit asa cum m-am asteptat, bine si confortabil. N-am de gand sa va zic sa ascultati de Vlady, deoarece tot ce va poate spune Vlady e ceea ce deja e in topicul de reguli si informatii, iar capul vostru il aveti fiecare, deci dati dovada de seriozitate si nu-i dezamagiti pe liderii factiunii. Sper ca sa pot reveni inapoi cat mai curand posibil. Aveti grija de voi si bafta la licente. Peace.

Salut. Cu parere de rau, sunt impus de mine insumi sa parasesc factiunea si totodata sa ma las de SAMP pe o perioada. Nu-mi permite viata reala sa mi-o pastrez pe cea virtuala langa mine. Sunteti o factiune destul de buna in care m-am simtit asa cum m-am asteptat, bine si confortabil. N-am de gand sa va zic sa ascultati de Vlady, deoarece tot ce va poate spune Vlady e ceea ce deja e in topicul de reguli si informatii, iar capul vostru il aveti fiecare, deci dati dovada de seriozitate si nu-i dezamagiti pe liderii factiunii. Sper ca sa pot reveni inapoi cat mai curand posibil. Aveti grija de voi si bafta la licente. Peace.

Mult Succes in continuare Flying!! faci alegerea cea mai buna! Viata reala e mai importanta! Sper sa mai treci pe la noi !!

Ce se intampla, chiar cu totii demisioneaza si is pe o inactivitate ? Devine enervant deja cum iese unu cate unu.

*O sa fie o surpriza nu prea placuta pt. el.

Edited by Ss StickyGreen

E destul de rau pentru toata factiunea daca ies mai mult de jumate.

Edited by GF Ionii

Buna seara si bine v-am gasit. Deabea asteptam sa ma reintorc in School Instructors, o factiune linsitita, antrenanta si pe placul meu. Sper ca ne vom intelege minunat iar in privinta adaptarii nu vad dece as avea probleme. Bafta!

Ce parere aveti? Sa ii retrag plangerea? http://imgur.com/V5lkpve,s6rwBd1

Aici e reclamatia: http://forum.b-zone.ro/topic/8152-news-reporter-reclamatii/?p=2896457

Eu o gandesc altfel acum. Daca imi facea el plangere si il rugam sa retraga el ce facea?

Edited by AshimaPetrisor

Buna seara si bine v-am gasit. Deabea asteptam sa ma reintorc in School Instructors, o factiune linsitita, antrenanta si pe placul meu. Sper ca ne vom intelege minunat iar in privinta adaptarii nu vad dece as avea probleme. Bafta!

Ce parere aveti? Sa ii retrag plangerea? http://imgur.com/V5lkpve,s6rwBd1

Aici e reclamatia: http://forum.b-zone.ro/topic/8152-news-reporter-reclamatii/?p=2896457

Eu o gandesc altfel acum. Daca imi facea el plangere si il rugam sa retraga el ce facea?

Bine ai venit! Eu te sfatuiesc sa nu ii faci plangere, nu te ajuta pe tine cu nimic, ba chiar iti dauneaza. El o sa vrea sa se razbune si poate sa ti-o faca odata si odata. In Factiunea asta este foarte usor sa primesti un Fwarn. Eu asi retrage si i-asi scoate putin ochii cu asta :))

cand te stii vinovat nu incepi sa jicnesti... deci cand aproape eram gata sa retrag am intrat sa ma duc sa editez si vad un PM. il citesc intai pe ala si ce vad? ma jigneste.

Ajunge ceva la tine daca te jigneste cu ceva? Daca te jigneste nu poate da dovada decat de lipsa celor 7 ani de acasa si de multa nesimtire din partea lui. Oricum, nu e bine sa faci posturi la altii . Cel mai bine e sa ignori astfel de persoane .

Nu evoluezi daca nu esti sanctionat cand gresesti, in plus a luat sanctiunea pe care o merita (AV), nu ma asteptam sa ia mai mult caci am fost in NR si stiu situatia. Dar daca treceam cu vederea nu insemna nimic pentru el, acum va verifica de doua ori inainte sa mai inceapa AG-urile. Eu daca uit 1-2 intrebari sa le pun la test nu iau FW?

Plus ca el nu e un incepator, a mai fost fost odata demis din NR pentru greseli in practica.

Plictiseala, aseara. http://www.youtube.com/watch?v=7kcD2Paubyc&feature=youtu.be

Edited by AshimaPetrisor