Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Bun venit celor noi!Dacă aveţi întrebări/nelămuriri întrebaţi un rank mai mare.

Activitatea în joc contează mai mult decât activitatea de la discuţii.

Dacă aveţi clienţi străini care nu se descurcă la teste, puteţi să îi îndrumaţi aici.
Dacă aveţi clienţi care nu se descurcă la teste, puteţi să îi îndrumaţi aici.

Am vazut că mulţi nu ştiu armele din GTA San Andreas şi Safe Zone-urile.

Aici aveţi toate armele din GTA San Andreas:

Brass Knuckles, Knife, Shovel, Nightstick, Baseball Bat, Golf Club, Cane, Pool Cue, Katana, Chainsaw, 9mm(pistol), Silenced 9mm(SdPistol), Desert Eagle(Deagle), Tec-9, Micro Uzi, MP5, Shotgun, Sawn-off shotgun, Combat Shotgun, AK-47, M4, Rifle, Sniper Rifle, Flamethrower, Heat Seeking RPG, Minigun, Rocket Launcher, Molotov Cocktails, Grenades, Satchels, Flowers, Dildo, Vibrator, Camera, Spray Can, Fire Extuingisher.

Aici aveţi toate Safe Zone-urile:

Pay'n'Spray, Tunning , CNN LS/LV/SF , Bank LS/LV/SF, Rentcar LS/LV/SF, Farmer, Trucker, Benzinarii, Gunshop LS/LV/SF, GarbageMan, LSPD, City Hall, Civilian Spawn, Car Dealership, Fishing Place si Jail-ul, Materials get/deliver.

Vă recomand să le învaţaţi sau să le notaţi pe o foaie care să o aveţi la îndemână.
Şi nu uitaţi, aveţi grijă la aceste geseli deoarece le observăm aproape în fiecare zi.

Spor la vândut licenţe!

Aici postaţi dacă aveţi probleme/nelămuriri legate de joc, nu alte prostii.

@ Mulţumesc.

Bună de astăzi sunt noua voastră colegă, sper să ne înţelegem bine :*

Şi sper să mă descurc bine. :))

Welcome tuturor celor noi, sunt sigur ca va veti acomoda repede, si ca desigur veti ramane printre noi cat mai mult timp, nu multi isi dau seama ce inseamna cu adevarat School Instructors.

Vă mulţumesc pentru urări :*

Am plecat şi eu la somnik.. dorm până la 4.. mă ia tata la peşte :))..

Ne vedem mâine, succes la vândut licenţe. :*

Vă mulţumesc pentru urări Am plecat şi eu la somnik.. dorm până la 4.. mă ia tata la peşte .. Ne vedem mâine, succes la vândut licenţe.

Aici postaţi dacă aveţi probleme/nelămuriri legate de joc, nu alte prostii. Deci fără saluturi sau alte chestii care nu ţin de nelămuriri sau probleme pe care le întâmpini.

Edited by Patrii

Salut baietii! Are si looney o mica problema il ajutati?

Ieri mergea sampul perfect, nu aveam probleme. Azi nu stiu ce s-a intamplat.. Intru pe SAMP si cand dau sa ma conectez pe servar primesc CRASH. Nu am probleme la net sau ceva.. Nu merge nici un servar, nu merge nici cu Sandboxie nici cu nimic..

Idei? Repede pls sa apuc sa joc si eu umpic :)).

Poza: http://imgur.com/IXuPoba

Salut baietii! Are si looney o mica problema il ajutati?

Ieri mergea sampul perfect, nu aveam probleme. Azi nu stiu ce s-a intamplat.. Intru pe SAMP si cand dau sa ma conectez pe servar primesc CRASH. Nu am probleme la net sau ceva.. Nu merge nici un servar, nu merge nici cu Sandboxie nici cu nimic..

Idei? Repede pls sa apuc sa joc si eu umpic :)).

Poza: http://imgur.com/IXuPoba

Vezi să ai crack-ul/imaginea pus.Dacă ai moduri posibil să fie şi de la alea.

Vezi să ai crack-ul/imaginea pus.Dacă ai moduri posibil să fie şi de la alea.

Am intrebat prin mai multe topicuri, si tot raspunsul asta l-am primit. Am sters GTA si il iau iar acum.. Daca nu merge nici asa nush ce sa ii mai fac...

P.S. Nu am pus nici un mod nimic.. A trecut maicamea prin camera de dimineata si am vazut ca a lovit ceva Hardu Extern, ca nu il mai detecta PC-ul, dar l-am facut sa mearga si imi da eroarea aia..

Ma,nubilor. Stiu ca va e greu sa va abtineti sa nu injurati mai ales atunci cand va confisca permisul sau cand va someaza sa opriti, dar dao-n branza de treaba, chiar asa? Nu va musca... daca nu aveti

bani de DMV spuneti-mi mie ca va dau eu bani ce Cristy evreu... . Acum sa fim seriosi, dar pana la urma suntem o factiune de respectat pe acest server si suntem singurii care dau licente.

Comportati-va mai civilizat cu politisti. Iar daca vreti sa injurati mergeti pe chilliad si asigurati-va ca nu e nimeni acolo si puteti injura. Dar ar fi mai bine sa nu, cine stie cum va prind.

Ma acum si voi trebuie sa intelegeti ca asa cum voi vindeti licente cu bani/test si va faceti datoria de instructor, asa si cei din departamente isi fac datoria de a confisca licente/acordarea amenzilor sau cine stie ce.

Cred ca m-am facut destul de inteles. Hai, spor la licente !

Edited by GF Ionii

[GF]Ionii, ai mare dreptate, mi-au confiscat permisul dupa ce am dat /exam astazi, cum am terminat de dat a aparut un cop si mi la si confiscat, dar decat sa il injur si sa imi fac probleme atat mie cat si factiuni, exact cum ai zis si tu o factiune respectata si unica, am tacut si am inceput a vorbi singur in fata monitorului "ca de ce?!" "nu e posibil!"; am stat 3 ore fara licenta dar nu am atras probleme nici mie si nici factiuni, e un joc la urma urmei si nu are rost sa suferim prin tot felul de "talente".

Aici nu e vorba să ne ducă cineva sau să tăcem chestia este că sunt două tipologii de persoane: Cei care greșesc și admit asta și atunci când sunt somați își asumă vina și nu încep să facă scandal sau să jignească și mai sunt cei care greșesc dar nu adit asta fac scandal și încep să jignească pe toți fără motiv chiar dacă în sinea lor știu că au greșit !

Totul este de auto control ! Mai bine tăceți cei care știu că au probleme cu furia, tac și direct spun : "Da frate am fost fraier am greșit asta este se mai întâmplă" Și ganditiva după ce începeți să jigniți că o să aveți de suferit pentru asta cu Fw/Demitere și o să vedeți că dacă va gândiți așa nu o să mai jigniți pe nimeni și stați la locul vostru.

Edited by BlackLord97

NU SUNT DE ACORD CU IDEEA. este ceva realizabil frumos dar la 700+ online omori serverul.

Si asa e porcaria aia din paramedics si taxi ca iei FW daca accepti sub 3 secunde dar de multe ori eu accept in 3 secunde si unul vede 2 iar altul vede 5 (fapt realizat de mine in Paramedics)... daca se face asta o sa fie decalaje si mai mare de la un jucator la altul.

Edited by AshimaPetrisor