Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Un ultima perioada factiune noastra (School Instructors) a avut cateva probleme , membrii buni si-au dat demisia , altii dadeau teste incorecte , iar altii vorbesc urat in lispa liderului etc. Pentru a evita neplacerile , Winston , fa bine si nu incerca sa dai teste incorecte , mai ales ca esti un membru nou " incepator " deoarece vei fi sanctionat , chiar daca dai testele incorect adica pentru un ban in plus nu isi au rostul . Fii cat mai cuminte si respecta regulamentul , valabil pentru toti .

Salutari. Dupa cum bine stiti in rapoartele de activitate avem o anumita ordine cronologica de postare si anumite reguli pentru a face screen.

Exemplu : Cei de rank 2+ pe langa screen-ul cum ca "Nume,ID:(xyz) a trecut testul pentru Flying License - 1000.0 HP (Dodo / Maverick)'', au ca datorie si ca obligatie sa apara si restul de bani in screen pe langa anuntul pe /f, iar daca este test de Flying/Sailing sa apara si /stoplesson.

Am verificat cateva rapoarte si vreau sa va spun ca faceti unele greseli.

Atunci cand terminati un test pentru Flying/Sailing License, nu va intoarceti cu spatele la HP . In screen-ul vostru trebuie sa apara si HP-ul cu care a terminat.

Pe langa asta am o rugaminte la voi. Pentru a ne face si noua munca mai usoara la corectat rapoarte de activitate, vreau sa vad intr-un singur screen poza cu /showlicenses si cand anuntati ca acel client este la voi.

Ex:

Pqf5y7R.png

Multumesc pentru intelegere. O seara buna !

Puteti scrie inainte ,iar cand el va da showlicense voi sa dati enter.

sau puteti scrie propozitia,o selectati, dati ctrl+c si cand e nevoie dati ctrl+v.

si oricum ati putea da si /pagesize. Dar e mai simplu sa ziceti ca nu pot, nu stiu.

Intradevar ai dreptate. Si cred ca ar trebui sa facem o mica formare o saptama - doua si apoi sa trecem la sanctiuni. Si chiar nu sunt arogant, imi cer scuze daca am lasat impresia asta. Vorbesc chiar foarte serios

Edited by AshimaPetrisor

E greu sa faci ceea ce ai spus tu, si eu de multe ori deabea reusesc sa scriu ca atrecut si apoi sa bag licenta !

Eu nu stiam de acest lucru, ca trebuie sa apara si restul de bani si si ca a trecut in poze...pana acum toata lumea spunea ca trebuie poza doar la /showlicenses si cand primeste licenta !

Asa e cel mai ok, si asa unii se streseaza sa scrie bine ceea ce scriu si sa nu greseasca....dapai sa scrie repede corect si sa prinda poza cum vrei tu...

Deja automat ar trebui ca in loc de 2 poze pentru o licenta sa avem vreo 4...e mult iar daca se mai si incurca pozele...se duce tot.

Puteti scrie inainte ,iar cand el va da showlicense voi sa dati enter.

sau puteti scrie propozitia,o selectati, dati ctrl+c si cand e nevoie dati ctrl+v.

si oricum ati putea da si /pagesize. Dar e mai simplu sa ziceti ca nu pot, nu stiu.

Edited by GF Ionii

@lexus97 Nu este atat de greu sa faci ce a spus Ionii, cum ar venii il intrebi inainte de /showlicenses, ce licente vrea si daca e pregatit, el zice ca e si ca vrea de ex " Vreau materials si weapon ", tu ii ceri showlicenses, si dupa ce i-ai cerut incepi deja sa scrii " X, id:(xx) La mine pentru materials si weapon licenses. El iti da showlicenses, inspectezi repede orele avute de el la licente sa fie 50 sau mai putin, apesi enter si faci SS. E foarte simplu, daca tot crezi ca nu incape in chat, poti atunci cand ai clienti sa dai [/pagesize 15-20] si ai rezolvat si aceasta problema. Cand termina lafel, ii ceri restul de bani si inainte sa-ti dea restul tu deja ai macar jumatate de text pregatit " X, id:(xx) A trecut testul pentru X license ", asa va incapea in chat nu numai restul dat, dar si o parte din test, cel putin la mine mereu vezi in rapoarte la weapon, materials sau fishing ultima intrebare macar, poti inspecta sa vezi. In principiu, e foarte simplu, si sa nu uitati la flying si sailing sa fiti langa vehiculul cu care a dat testul sa incapa si HP in poza. Am spus in mare ce a zis Ionii mai inainte dar eu v-am spus mai explicit.

PS: Ne vedem cat mai curand in game nubi!

Edited by S4F Roshu

Astazi la ora 21:00 voi organiza un eveniment in cadrul factiunii.
Prezenta
nu este obligatorie.

Locul 1: 20.000$

Locul 2: 15.000$

Locul 3: 5.000$

Bun venit celor noi! Dacă aveţi întrebări/nelămuriri întrebaţi un rank mai mare.

Activitatea în joc contează mai mult decât activitatea de la discuţii.

Dacă aveţi clienţi străini care nu se descurcă la teste, puteţi să îi îndrumaţi aici.
Dacă aveţi clienţi care nu se descurcă la teste, puteţi să îi îndrumaţi aici.

Am vazut că mulţi nu ştiu armele din GTA San Andreas şi Safe Zone-urile.

Aici aveţi toate armele din GTA San Andreas:

Brass Knuckles, Knife, Shovel, Nightstick, Baseball Bat, Golf Club, Cane, Pool Cue, Katana, Chainsaw, 9mm(pistol), Silenced 9mm(SdPistol), Desert Eagle(Deagle), Tec-9, Micro Uzi, MP5, Shotgun, Sawn-off shotgun, Combat Shotgun, AK-47, M4, Rifle, Sniper Rifle, Flamethrower, Heat Seeking RPG, Minigun, Rocket Launcher, Molotov Cocktails, Grenades, Satchels, Flowers, Dildo, Vibrator, Camera, Spray Can, Fire Extuingisher.

Aici aveţi toate Safe Zone-urile:

Pay'n'Spray, Tunning , CNN LS/LV/SF , Bank LS/LV/SF, Rent Car LS/LV/SF, Rent Bike LS/LV/SF, Farmer, Trucker, Benzinarii, Gunshop LS/LV/SF, Garbage Man, LSPD, City Hall, Civilian Spawn, Car Dealership, Fishing Place, Jail-ul, Materials get/deliver, DMV, Patintball Arena.

Vă recomand să le învaţaţi sau să le notaţi pe o foaie care să o aveţi la îndemână.

Şi nu uitaţi, aveţi grijă la aceste geseli deoarece le observăm aproape în fiecare zi.

Spor la vândut licenţe!

Aici postaţi dacă aveţi probleme/nelămuriri legate de joc, nu alte prostii.

MMicugaby - Reuploadeaza pozele si fao pe Imgur.com

Nevergiveupp - Nu iti pot vedea pozele. Scoatele de pe privat.

Am observat ca s-au apucat foarte multi jucatori de level mic si sunt foarte multi clienti care au nevoie de instructor , asa ca nu vreau sa trebuiasca raportul marit pentru ca il terminati in 2 zile apoi nu mai luati clientii, motiv pentru care incepand de ASTAZI , valabil si saptamana asta , cei ce au raportul de 100+ licente vandute vor primi de la mine drept rasplata suma de 20.000$.

Din moment ce zeci de clienti ma suna zilnic pentru licente consider ca nu este atat de greu sa vindeti 100 de licente intr-o saptamana, asa ca sper sa va puneti pe treaba!

PS: Post Ionii!

@@PyrOceL, Astazi m-am apucat de raport si am dat in jur de 20 de licente, dar de la 13:00 pana la 19:00 din client in client insa ei daca au level 2-3 este destul de greu sa dai testul cu ei, mai dai si de vreun englezoi, si trebuie sa fii atent si rabdator cu ei. Si nu cred ca isi vor bate colegii capul pentru 20,000$ asa si la best se da 30,000$ si nimeni nu s-a chinuit sa faca peste 70 de licente, inclusiv eu.

Asa ca spor la licente copii! Decat sa dati multe licente si gresite sau sa riscati FW, v-as sfatui sa nu va grabiti si sa nu treceti pe oricine doar pentru 100 de licente la raport.

Am observat ca s-au apucat foarte multi jucatori de level mic si sunt foarte multi clienti care au nevoie de instructor , asa ca nu vreau sa trebuiasca raportul marit pentru ca il terminati in 2 zile apoi nu mai luati clientii, motiv pentru care incepand de ASTAZI , valabil si saptamana asta , cei ce au raportul de 100+ licente vandute vor primi de la mine drept rasplata suma de 50.000$ ! pe langa ce primiti daca faceti best!

Am adaugat inca 30.000 !

Din moment ce zeci de clienti ma suna zilnic pentru licente consider ca nu este atat de greu sa vindeti 100 de licente intr-o saptamana, asa ca sper sa va puneti pe treaba!

Pai am face mai mult de 100+ licente pe saptamana daca ar fi rank2+ on non-stop. Astazi am prins rank2+ doar 3 ore toata ziua si alea adunate asa. Mai mult tu Pyrocel ce ai stat si Divaio ala. Si am fi avut o gramada de clienti si eu si colegii daca era rank2 dar asa nu ne-am bagat sa luam clienti. ( motivele mai jos )

Acum o sa spuneti sa postam pe forum dar, cand te suna vreo 10 persoane una dupa alta intruna esti oarecum presat si nu musai ca e greu sa stai sa faci ss la fiecare raspuns dar tre' sa stai 5-10 minute sa le explici playeri-lor ca postezi pe forum si ca o sa primeasca licenta mai tarziu, playerii neavand incredere + ca multi playeri nu prea stiu sa foloseasca forum-ul sa verifice daca ai postat sua nu si nu te cred de cuvant. Anyway sper sa bagati un rank2 activ cu prima ocazie sa ne putem face si noi Trainee treaba. :))

EDIT : Nu zic ca rank2+ nu sunt activi, sunt activi, dar afk, sau seara dupa ora 20:00 cand nu mai vine nici un client. :P

Edited by SkippEmanoil

Am observat ca s-au apucat foarte multi jucatori de level mic si sunt foarte multi clienti care au nevoie de instructor , asa ca nu vreau sa trebuiasca raportul marit pentru ca il terminati in 2 zile apoi nu mai luati clientii, motiv pentru care incepand de ASTAZI , valabil si saptamana asta , cei ce au raportul de 100+ licente vandute vor primi de la mine drept rasplata suma de 20.000$.

80% din acei clienti care s-au apucat si vor licente nu sunt in stare sa treaca testele si nu vor/nu reusesc sa gaseasca acele tutoriale despre licente, iar eu unul m-am saturat sa pic clienti si dupa 5 minute sa vad trece la un rank1... daca eram ascultat in ceea ce am militat pana acum, ma implicam si in problema celor de level mic, dar asa nu are rost sa imi fac nervi cu clientul si ciuda cu colegii.

Nu stiu daca marirea raportului este o solutie care ar rezolva problema celor de nivel mic, poate doar marirea lui de 4-5 ori fapt care cred eu ca ar provoca un cutremur in factiune in conditiile in care si in situatia actuala auzi cate un instructor care se chinuie sa isi faca raportul si inca avem demisii pe motiv ca nu poate indeplini raportul. Intradevar sunt si unii care fac rapoate mari insa daca le ceri o dovada de la un test aleatoriu fac mai urat decat atunci cand ii injuri de mama.

Uite ca sa ma fac mai inteles si sa nu zica lumea ca sunt bulangiu:

http://i.imgur.com/TTrjNbr.jpg

Pai am face mai mult de 100+ licente pe saptamana daca ar fi rank2+ on non-stop. Astazi am prins rank2+ doar 3 ore toata ziua si alea adunate asa. Mai mult tu Pyrocel ce ai stat si Divaio ala. Si am fi avut o gramada de clienti si eu si colegii daca era rank2 dar asa nu ne-am bagat sa luam clienti. ( motivele mai jos )

Acum o sa spuneti sa postam pe forum dar, cand te suna vreo 10 persoane una dupa alta intruna esti oarecum presat si nu musai ca e greu sa stai sa faci ss la fiecare raspuns dar tre' sa stai 5-10 minute sa le explici playeri-lor ca postezi pe forum si ca o sa primeasca licenta mai tarziu, playerii neavand incredere + ca multi playeri nu prea stiu sa foloseasca forum-ul sa verifice daca ai postat sua nu si nu te cred de cuvant. Anyway sper sa bagati un rank2 activ cu prima ocazie sa ne putem face si noi Trainee treaba. :))

EDIT : Nu zic ca rank2+ nu sunt activi, sunt activi, dar afk, sau seara dupa ora 20:00 cand nu mai vine nici un client. :P

Daca intru acum in joc si cer sa te asist la toate testele pe care le dai in seara asta zici cam ceva cu tine... ca nici mie nu imi convine sa stau degeaba in speranta ca dai tu un test.

Edited by AshimaPetrisor

Acum o sa spuneti sa postam pe forum dar, cand te suna vreo 10 persoane una dupa alta intruna esti oarecum presat si nu musai ca e greu sa stai sa faci ss la fiecare raspuns dar tre' sa stai 5-10 minute sa le explici playeri-lor ca postezi pe forum si ca o sa primeasca licenta mai tarziu, playerii neavand incredere + ca multi playeri nu prea stiu sa foloseasca forum-ul sa verifice daca ai postat sua nu si nu te cred de cuvant. Anyway sper sa bagati un rank2 activ cu prima ocazie sa ne putem face si noi Trainee treaba.

Daca nu gasesti rank 2+ activ ONLINE poti proceda asa:

Dai testele, faci poza in timpul testelor sau filmezi cu BANDICAM iar cand primeste licenta pe loc faci poza cu F8. In felul asta nu mai stai sa aranjezi pozele prea multi timp inainte sa postezi raportul (pozele din My Documends) iar dovezile facute cu bandicam sunt puse in ordine cronologica oricum.

Daca ai mai multi clienti poti da toate testele, iar dupa ce ai terminat iei pozele/filmarile din Bandicam si le pui pe forum.

Spor la licente!

PS: Ma combin si eu cu 20.000$ de fiecare persoana care face peste 100 licente.

Edited by DiVaio VIP

Vom discuta mai multe despre chestia asta la şedinţă, de accea aş vrea să fiţi prezenţi măcar în procent de 90%. Avem multe de discutat şi de rezolvat. Deocamdată vreau să vă văd mai activi.

Spor la vândut cât mai multe licenţe!

Am observat ca s-au apucat foarte multi jucatori de level mic si sunt foarte multi clienti care au nevoie de instructor , asa ca nu vreau sa trebuiasca raportul marit pentru ca il terminati in 2 zile apoi nu mai luati clientii, motiv pentru care incepand de ASTAZI , valabil si saptamana asta , cei ce au raportul de 100+ licente vandute vor primi de la mine drept rasplata suma de 50.000$ ! pe langa ce primiti daca faceti best!

Am adaugat inca 30.000 !

Daca am spus ca sunt clienti mai ales de level mic nu m-am referit ca sunt DOAR clienti de level mic. Sunt si foarte multi de level mare care vor licente, deaia spun ca e foarte usor sa faceti acele 100+ licente vandute.

Legat de rank2+: Da, intr-adevar sunt foarte putini rank 2+ si momentan nu poate primi nimeni rank up, asa ca luptati sa fiti VOI aceia care se vor bucura de functie.

Divaio, am inteles ca vrei sa contribui cu 20.000$ , deci premiul se va mari la 70.000$ ! Daca mai este cineva care doreste sa contribuie sa imi trimta PM.