Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Vezi pe profilul meu. E valabil si pentru restul, 50/50 LS la mine pe profil.

Mersi Rasta ^^. Vad ca le stii, cam pe toate :)) Acuma ca a zis madoxxx m-am uitat la ce ai facut tu si is faine, bravo tie :D Cat despre factiune, ba proto ar trebui trasi de ureche si luati mai din scurt membrii cei noi, ca daca nu mai bine ramanem cu 5 membri ca e suficient de 1 raport :))

Nu te-ai gandit vreodata, tu sau renko, pentru ca am auzit ca faceti tot felul de smecherii, sa lucrati la b-zone sau la cineva care sa va aprecieze

Chiar daca ne-am gandit, nu se merita. Ai fost helper si ai vazut o parte din interiorul b-zone-ului, spune-mi se merita? Ne-am gandit la un anticheat, dar daca s-a ajuns sa primesti ban pentru ca scrii 'a-sa', nu se merita. Nu este vina noastra ca un anume admin nu stie sa scrie corect in limba romana, ar putea depune un mic efort si sa invete, atunci ar fi altceva.

Caut un tutorial de mult pe YT pentru a-mi face si eu asa ceva, ai idee?

E facut un Adobe After Effects. Invata after effectsu' si o sa-ti iasa pana la urma. E program de editare video, banuiesc ca stii daca tot ai scris despre videourile tale. Sunt milioane de tutoriale pentru after effects pe google. Te uiti, te inspiri, reproduci, inveti, apoi creezi.

Ai fost helper si ai vazut o parte din interiorul b-zone-ului, spune-mi se merita?

Ai dreptate, nu se merita. :|

M-am scarbit, este oribila conducerea serverului pe RPG 1, nu se merita. Iti dai toata silinta, faci non-stop puncte, iesi mereu pe locul 2 si la pct. si la /accept event pe 1 si te scot pentru o regula nescrisa, aceasta fiind: conturi multiple, care dupa spusele lui bobo "trebuie sa respectati" ceea ce nu mi se pare corect si normal sa respect o regula nescrisa dintr-un joc, eu nici nu aveam habar de ea.. In fine, b-zone a fost bun acum ceva ani, acum este si va ramane un server, server..... server

Invata after effectsu' si o sa-ti iasa pana la urma

Am AE 7.0, o sa caut pe YouTube, dar zimi macar cum se numeste proiectul sa stiu ce caut.

Mersi fain!

Succes Maya! Best girl! :) Sa-i conduci bine, sa fie peste LV S.I., chiar daca e imposibil... Sper ca aici ti-ai dorit sa ajungi, pentru ca nu este un lucru marunt, stii tu, nu-ti mai spune eu. Succes! <3

Felicitarile mele, Maya ! Sper sa te descurci in LS si sa duci factiunea cat mai sus.

Dar totusi, sper sa ramana un loc de "buna ziua" intre noi, chiar daca nu prea am avut glume :))

Bafta si spor ! :*

Multumesc pentru cuvintele frumose,grasii mei <3

Ni ca dupa aproape un an ati scapat de mine,ce fericire pe voi,huh?:)) sau ma rog,ati scapat pe jumate

Vreau sa-i multumesc in special lui Pauliches care m-a invatat cum se mananca S.I,dar si lui Protogras care m-a suportat atata timp si m-a ajutat la rank 1.(cea mai naba eram,recunosc) dari si lui Roshu care mi-a oferit functia de sublider,ioai ce smechera eram. Sa nu-l uitam pe marele talent merrrrrgator al factiunii,Madoxel,pretenaru meu de manele). Vreau sa va multumesc tuturor pentru ca m-ati suportat,asa grasa si naba ce sunt.Sper sa tinem legatura si sa stiti ca o sa fac DM pe voi,doar sa fac skill 5 la arms si ati belit-o graaaaaaaaav de tot.

O sa-mi fie superrrrrrrrrrr dor de voi si de glumele noastre zilnice,si de momentele in care ma enervez pe voi si va injur mai subtil asa fara sa va suparati. Ma bucur ca tineti la gluma si ca nu v-ati suparat pe mine cand va certam din toate prostiile posibile..dar stiti ca-mi place sa fiu bad girl :">

Sper sa-mi ia cineva locul la picatul nabilor la test log,ca daca nu e bai mare!!!

Ne vedem pe /sx,grasilor! <3 <3

Si scuzati-ma ca n-am scris mai mult,dar mi-e somn :(

@NUSUNTMAYA JELEU cea mai frumi sublidera !

@PaQuiZ multumesc pentru precizari in demisia ta. Sper ca ai invatat ceva de la mine si vei tine cont de sfaturile date pe viitor. Multa bafta pe viitor, sa fi cuminte si usor cu vagabonteala :*

@, Mai slabeste nabo ca deabea ai loc in poza.GG pt lider.Smechera poza lui rasta :)))))))))))))))))).

Edited by zNoss NoS

Mayaa, ne lasi pentru lider in LS SI ? :)) Bravo maya ! Erai naba si uite unde ai ajuns acum, meriti :* Da sa sti si tu ca mai buna ca noi tot nu o sa fi, nu conteaza pe cine duci atata timp cat scrie LV la noi si il avem pe domnul Dr. (doctor) :D

Daca v-a place, nu ezitati sa dati un Subscribe / Share / Like / +1

http://forum.b-zone.ro/topic/276205-b-zone-tv-street-life/

Pentru instructorii cei noi... Va recomand sa (re)cititi aceste topicuri ca sa mearga treaba ca si unsa:

(For the new instructors... I recomend to yo ro read these topics to do a good work:

Si de asemenea aici este o lista cu toate armele din GTA San Andreas:

(Here it's a list with all GTA San Andreas weapon:)

Spoiler
Knife (Cutit), Shovel (Lopata), Nightstick (Baston), Baseball Bat (Bata de Baseball), Golf Club (Crosa de gold), Katana, 9mm(pistol), Silenced 9mm(SdPistol), Desert Eagle(Deagle), Tec-9, Micro Uzi, MP5, Shotgun, Combat Shotgun, AK-47, M4, Rifle, Sniper [Rifle], Flamethrower (Aruncator de flacari), Heat Seeking Rocket Launcher(Lansator de rachete cu detector de caldura), Minigun, Rocket Launcher (Lansator de rachete), Molotov,Minigun, Grenades (Grenade), Flowers (Flori), Dildo, Spray Can (Spray), Fire Extuingisher (Stingator de foc (extinctor)).

Aveti grija de voi si bafta la licente ^^

(Be careful and good luck in selling licenses ^^)

Edited by RDCristian98

Scuzati-mi inactivitatea. Zilele astea, adica pana vineri.. o sa fiu mai mereu pe sleep pentru ca scoala si asa-s profesorii acum, pe ulti a suta de metrii tr preseaza cu tot felul de teste / teze / proiecte si portofolii etc..

Pwp la voi :**

Pentru cei mai veterani aici, aruncati o privire la topic-ul Imagini.

Familia LV School Instructors la bine si la greu...

Remember ! :)>-