Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Haha "Forta sTiaua hei hei!"

Neata .... vad ca nu merge... m-a dezamagit Tatarusanu .... cum sa stai la asa mare distanta si sa iei lob?

Asta este, foarte slab Tatarusanu...dar lasa ca bate in Olanda!:P

Am plecat la scoala, bafta all!.

N-are picioare.

O mare parte dintre voi nu ati citit asta de pe prima pagina a topicului " Raport de activitate "

<< Aveti voie sa postati doar din 50 in 50, si sa postati maxim 500 de ScreenShot-uri >>

Adica puteti pune 50, 100, 150 poze. Nu 72, 153 si altele ce am mai vazut pe acolo..

Edited by F4L Blade

Ba am citit Blade dar am vazut ca si cand era Tohaneanu membrii postau astfel de sume... eu imi cer scuze am postat 195 dar n`am putut sa mai fac 5 SS `uri ca a picat serverul si pierdeam 45 masini pt 5 ... in fine

Daca serverul nu revine pana la sedinta ramane pentru saptamana viitoare sau se amana pentru zilele astea?

BUna dimineata all.Am venit si eu de la dentist.PEntru diseara cred ca o sa fac o cerere de invoire pentru ca nu stiu sigur daca voi putea venii la sedinta.O fac pentru orice eventualitate.

Si nu ai ce sa ii reprosezi asa mult lui Tatarusanu,ce vrei asta a fost sa fie,nici el nu e zid de fier sa nu treaca nimic de el.Pacat,pentru ca a fost un meci foarte echilibrat si merita sa se termine 0-0.Dar poate Dumnezeu tine cu noi si ne ajuta sa castigam in Olanda.Oricum chiar daca trecem de Twente si picam cu Shalke s-a terminat aventura noastra in Uefa...deci ... nu e mare bai :)).