Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu am apucat să vă zic nici bună seara. Din păcate azi am dat primul uninvite cu FP, Tymonela îmi pare rău, succes în continuare, dar regulamentul este făcut pentru a fi respectat şi cred că ştii asta. De acum voi începe să vă urmăresc, sper să fi fost de ajuns exemplul cu Tymonela şi să nu mai tractaţi din parcări sau veţi avea aceeaşi soartă, spor la treabă.

Noapte bună tuturor, ies şi eu, mâine trebuie să mă trezesc la 08:00 că trebuie să plec undeva... O să intru mai după-amiază. :)

Citiţi bine ce a scris Blue, nu avem nevoie de astfel de membri în facţiune, TTC trebuie să-şi recapete reputaţia de altădată, nu să continue pe panta pe care a fost lăsată cu mult timp în urmă.

Buna dimineata!

Acum m-am trezit si eu, ma duc sa mananc si ma apuc de invatat.

Dupa cum a zis si Blue, nu va riscati locul in TTC pentru o amarata de masina luata dintr-o parcare, daca tractati 10 masini pe zi, raportul e gata.

Buna dimineata!

Acum m-am trezit si eu, ma duc sa mananc si ma apuc de invatat.

Dupa cum a zis si Blue, nu va riscati locul in TTC pentru o amarata de masina luata dintr-o parcare, daca tractati 10 masini pe zi, raportul e gata.

Am terminat raportul de aseara.

Acum plec la spital,m-am lovit rau la antrenamenteee la picior,vorbim diseara X_X

Salut

Buna dimineata, am sa intru si eu in games, dar sau mai mult afk, trebuie sa incep curatenia de primavară.

Acum plec la spital,m-am lovit rau la antrenamenteee la picior,vorbim diseara X_X- da ce ai facut. ?

Bun venit, Nutline. Avem ce să mâncăm şi noi în faţa televizoarelor. :))

Să faci treabă la fel de bună ca în NR. :)

Bun venit Nutline!

De astazi esti oficial noul paznic al HQ-ului.

@Tymonela, succes in continuare!

Mersi, mersi si eu sper sa nu dezamagesc. Daniel daca vrei fac instalatia din HQ, dar paznic nu!

- Salutare, am ajuns si eu de la scoala ceva mai devreme, mai stau putin si intru in game. Spor la tractat.

Salut!

Am ajuns si eu acasa, ma duc sa mananc ceva si ma apuc de invatat.

Spor la tractat!

Salut,acum am ajuns si eu acasa de la spital,picior in gips 2 saptamani X_X .

Priveste partea buna, 2 saptamani fara liceu :))