Jump to content

Timp rămas până la începerea ofertelor Black Week

Detalii despre oferte aici

Black Week a început!

Detalii despre oferte aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am iesit si eu, mai citesc ceva si ma culc.

Noapte buna!

Multumesc frumos pentru sansa acordata, mult spor pe viitor, o sa am grija de astea doi care mau adus in starea asta.

Mult succes in continuare!

La şedinţă v-am vorbit despre noua regulă cu tractatul, pe care o voi implementa de mâine şi am făcut o greşeală, de care de abia acum mi-am dat seama. În cazul în care un bus, un firetruck, o ambulanţă, o maşina de poliţie, un taxi, un truck sau o maşină de gunoi este abandonată într-o zonă îndepărtată de spawn-ul acesteia şi maşina este neavariată, doar tractaţi-o până într-o zonă în care nu încalcă circulaţia, pentru ca şansele ca o maşină de acest tip să fie neavariată şi abandonate departe de locul lor de parcare sunt foarte mici şi pentru a evita riscul de fraudă am hotărât acest lucru. Îmi cer scuze, dacă cumva aţi tractat până acum maşini neavariate de acest tip, abandonate, vă rog să ştergeţi pozele şi cu locul din care aţi luat-o şi cu /tow.

Citiţi cu atenţie şi îmi cer scuze din nou pentru neplăcerile cauzate. Noapte bună.

Multumesc frumos pentru sansa acordata, mult spor pe viitor, o sa am grija de astea doi care mau adus in starea asta.

Bafta in continuare

A revenit sv.mai stau si eu putin si ies.

Mdea, eu nu primesc Mail cu parola,deci e clara situatia.Ma bag sa ma culc maine iar antrenamente,2-3 zile nu voi sta mult in Game.Noapte Buna

Mda, nici eu nu primesc Mail-ul. Cred ca ma duc si eu la somn de acu. Ne auzim maine

DOamne =))

Nu sunteti singurii :)) nici eu nu primesc =))

Inseamna ca in seara asta stam pe tusa =))

Nici eu nu îl primesc, staţi liniştiţi că sunt 700-800 de playeri care dau password recovery în acelaşi timp.. e ceva plus rpg 2 :)). Mă duc să mă culc, sper să ne vedem mâine, noapte bună.

Nici eu nu îl primesc, staţi liniştiţi că sunt 700-800 de playeri care dau password recovery în acelaşi timp.. e ceva plus rpg 2 :)). Mă duc să mă culc, sper să ne vedem mâine, noapte bună.

DOamne =))

Nu sunteti singurii :)) nici eu nu primesc =))

Inseamna ca in seara asta stam pe tusa =))

Mda, nici eu nu primesc Mail-ul. Cred ca ma duc si eu la somn de acu. Ne auzim maine

Asteptati :))) sunt multi eu am prins printe primii :) dar nu inteleg de ce a facut asta...

Se pare ca, contul meu a fost spart. Parola nu mai merge, am dat pass recovery, nici parola noua nu merge. Nu stiu ce sa mai fac, Singura solutie este sa-mi dau demisia, Inca nu ma demite, vreau sa mai incerc, in caz ca tot nu merge, imi voi scrie demisia.

P.S: S-a rezolvat. Scuzati de acest post. Voi ce mai faceti?

Edited by razvybest911