Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bună seara, am ajuns de la liceu, cât de curând voi răspunde la aplicaţii.

Vreau să terminaţi amândoi cu prostiile astea, defapt nu numai voi 2, vorbesc la general. Vedeţi-vă de treburile voastre că mai devreme sau mai târziu cel care greşeşte va fi prins şi pedepsit, la fel şi cel care îşi vede de treabă mai devreme sau mai târziu va fi răsplătit, nu e nevoie să intrăm în astfel de conflicte, mai ales că suntem colegi.. Sper că a fost clar şi că nu va fi nevoie să trec la sancţiuni.

Nu a mai zis nimic Icsem, a inceput Intex azi ca nu am viata ca stau 24/24 etc.. Nu pun la suflet, dar nu e frumos sa intri si sa nu poti sa zici ceva sa sara pe tine ca tu taci ca esti no lifer hai pa si dinalea ... e urat. Eu incerc sa imi vad de ale mele dar cand vezi ca, cauta scandal si alea e aiurea.

Nu a mai zis nimic Icsem, a inceput Intex azi ca nu am viata ca stau 24/24 etc.. Nu pun la suflet, dar nu e frumos sa intri si sa nu poti sa zici ceva sa sara pe tine ca tu taci ca esti no lifer hai pa si dinalea ... e urat. Eu incerc sa imi vad de ale mele dar cand vezi ca, cauta scandal si alea e aiurea.

Daca X isi exprima parerea fara sa fie intrebat nu-l bagi in seama.

Totusi eu nu inteleg de unde atata invidie, pentru ce? Pentru 500k?

Bine, să fie clar de acum, cine mai jigneşte vreun coleg va fi sancţionat, chiar şi dacă e în glumă. Faceţi glume cu cine vă permiteţi şi terminaţi cu chestiile astea cu no-lifer, fiecare decide ce doreşte să facă cu timpul său. Aveţi o părere total eronată despre un om care îşi "trăieşte" viaţa, dar asta veţi înţelege singuri odată cu timpul, topic closed până mâine să citească toţi.

Diseara vreau sa fiti cati mai multi on, vom face o poza de grup, eventual un Harlem Shake.

Ba a innebunit lumea cu Harlem Shake =)) stau sa ma zbantui ca un drogat :-J:))

Am venit de la pregatire, plec la scoala, bafta pe azi!

Salut, primul meu post aici. Sper să ne înţelegem bine.

Bună seara, celor noi, raportul nu este obligatoriu săptămâna aceasta, de săptămâna viitoare va fi. Ne auzim mai târziu în game, spor la tractat.

Eu îl voi face, nu durează nu ştiu cât...

Bună seara, celor noi, raportul nu este obligatoriu săptămâna aceasta, de săptămâna viitoare va fi. Ne auzim mai târziu în game, spor la tractat.

Eu ziceam ca sa fie obligatoriu.. am intrat ieri si deja 22 tractari, adica avem timp sa facem 50 pana Duminica.

Salut, primul meu post aici. Sper să ne înţelegem bine.

Eu îl voi face, nu durează nu ştiu cât...

Eu ziceam ca sa fie obligatoriu.. am intrat ieri si deja 22 tractari, adica avem timp sa facem 50 pana Duminica.

Şi eu zic că aveţi timp, dar asta rămâne de văzut.