Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Va rog scuzati-mi postul aici dar tin sa va arat cu ce se ocupa Blue Blood inainte de a fi lider TTC. =))

http://postimg.org/image/ypsioo5g7/

Dacă în realitate nu am avut ocazia să fac asta, am făcut-o în joc. :)) Credeam că noobul de Costea_Silviu e singurul care fură avatare, se pare că mai sunt şi alţii. @

Edited by TL Blue96

Cum asa? Du-te la spital.

E doar o luxatie. M-a prins cu talpa pe pamant.......si mi-a dat peste picior..

SI pana astazi jucam cu aparatori la incheituri si chiar astazi nu mi le-am luat...

E doar o luxatie. M-a prins cu talpa pe pamant.......si mi-a dat peste picior..

SI pana astazi jucam cu aparatori la incheituri si chiar astazi nu mi le-am luat...

Daca esti prost, stai acasa ! :))

Bună seara, dragi mecanici.

Astăzi am acordat prima sancţiune pentru limbaj vulgar. Sper că ştiaţi că în T.T.C. nu este permis un astfel de limbaj. În cazul în care doriţi să glumiţi cu astfel de cuvinte, o puteţi face în privat, pe /sms, /wt şi alte căi. Dacă vă mai prind cu astfel de limbaj, vă sancţionez dur.

Nu vreau să se revină la limbajul care era într-o perioadă, cu o anumită conducere.

Noapte bună celor care se culcă, acum vă deschid topicurile cu rapoartele, vă sfătuiesc să vă grăbiţi dacă nu v-aţi terminat raportul.

Delgado, ai făcut cererea până pe 12 aprilie, mâine dacă nu vei intra în joc o să fi dat afară, ai 24 de ore fix de la acest post.

Noapte bună celor care se culcă, acum vă deschid topicurile cu rapoartele, vă sfătuiesc să vă grăbiţi dacă nu v-aţi terminat raportul.

Delgado, ai făcut cererea până pe 12 aprilie, mâine dacă nu vei intra în joc o să fi dat afară, ai 24 de ore fix de la acest post.

De mechanicul saptamanii te vei ocupa tot tu?

Si tot pana sambata putem posta?

De mechanicul saptamanii te vei ocupa tot tu?

Si tot pana sambata putem posta?

O să se ocupe Devil de mecanicul săptămânii. Şi da, săptămâna aceasta doar sâmbătă voi lăsa mecanicul săptămânii deschis, după o să mă gândesc cum fac.

O să se ocupe Devil de mecanicul săptămânii. Şi da, săptămâna aceasta doar sâmbătă voi lăsa mecanicul săptămânii deschis, după o să mă gândesc cum fac.

DEci nu mai postez...:))