Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare mecanici, am ajuns şi eu acasă de la meci, ce mă doare coapsa, m-a lovit un idiot cu crampoanele...Măcar am câştigat, 5-4. <):)

Mă duc să fac o temă, că mâine încep şcoala, şi intru în joc.

Baftă mai departe, JeaN ! Sper să ajung la şedinţă, am cam 25 de persoane în casă, musafirii ăştia şi zilele de naştere, dezastru.

A cui e ziua de nastere? :)

Super, distractie placuta.

Ce plictiseala in joc, doar eu si delgado on :-J. Ma bag si eu afk, bag spitzu, ies afara, nu cred ca vin la sedinta, e meci important diseara, m-as duce la un bar sa vad meciu :) .

Ce plictiseala in joc, doar eu si delgado on :-J. Ma bag si eu afk, bag spitzu, ies afara, nu cred ca vin la sedinta, e meci important diseara, m-as duce la un bar sa vad meciu :) .

Pe mine m-ai uitat :))?

Felicitări celor care au luat Rank!

Însă am o menţiune pentru cei care au multe învoiri, dacă se mai întâmplă, nu vor mai fi tolerate, dacă nu vă credeţi în stare să faceţi faţă, de ce mai intraţi? Aveţi grijă, suntem cu ochii pe voi. (mă refer la cei pentru care şedinţa este "opţională")

Edited by D e v i L

Am ieşit şi eu, felicitări celor care au luat rank-up. Am câştigat un concurs de popularitate, etc. Mulţumesc de voturi ! :*

Noapte bună !

Da ma si mie ceva bani..:X

Noapte bună, am ieşit şi eu, mă duc să fac un duş şi mă culc, că mâine încep în forţă cu istorie.. Spor la treabă în noua săptămână.

Eu pana la paste am practica comasata.. Deci tot un fel de vacanta..:))

Noapte bună, am ieşit şi eu, mă duc să fac un duş şi mă culc, că mâine încep în forţă cu istorie.. Spor la treabă în noua săptămână.

Noapte buna,eu maine stau acasa,tu la liceu,e bine asa :))

Bună dimineaţa, de când nu am mai văzut ora 9 pe ceas :)). Ne auzim diseară, acum nu prea pot să intru că am de scris destul de mult, sper să termin..

Neatsa,am plecat si eu la " liceu " ma duc sa vad care mai e treaba nu am mai fost de vro 2-3 luni. :))

Blue sa-mi dai PM cu modelul de teste.

Edited by aFa