Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara, am trecut sa va salut si as avea o rugaminte, si anume: daca aveti placerea si timpul necesar sa va spuneti si voi parerea despre aceasta lucrare din topicul http://forum.b-zone.ro/topic/126308-suvenir-rpg-template-preview/

Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu acest post, multumesc. O seara buna tuturor!!

Corinutza

Noapte bună, acum ies şi eu, am terminat în sfârşit şi cu aplicaţiile. Ne auzim mâine, să nu uitaţi vă rog de activitatea de mâine, organizată de c0smiNNN.

Şi încă un lucru, cei care nu s-au înscris la competiţia de 8pool din cadrul facţiunii vă rog să o faceţi până mâine seară, aveţi modelul de postare în topicul Competiţii şi îmi daţi mie PM, premiul a crescut la 1.000.000$ prin sponsorizarea lui [bTD]Laur25, mulţumim.

Mai repet încă o dată pentru cei noi, raportul în prima săptămână nu este obligatoriu, deşi eu zic că aveţi timp să vi-l faceţi.

'Neața! Aștept să înceapă ora de info... Abia aștept să ajung acasă sa mă pun pe tractari ca nu am făcut nici niciun pana acum.

Salutare,sunt noul coleg,sper sa avem o colaborare placuta !

Bun venit! Sper sa ne înțelegem bine. ;)

Edited by Cudder

Bun venit! Sper sa ne înțelegem bine. ;)

Presimt ca nu o sa ne intelegem noi 2.

@Neata,eu mai stau putin si plec pe la liceu,am norocul ca azi am ore cat de cat usoare..

Ah Doamne... :(( Am dat rob am reusit. Apoi am mers cu baietii la alta masina si am fugit de politie, dar pe drum a luat foc. Ceilalti dau iesit din masina, numai eu nu. Dar nu stiam ce sa fac adica am crezut ca daca mor tot la jail ma da si m-a dat la HQ. Si daca o sa-mi faca post la complaints ca m-am sinucis (ceea ce eu nu am inentionat asta) o sa iau ban 3 zile. :(:((( Doamne in ce m-am bagat !!! :((

Ah Doamne... :(( Am dat rob am reusit. Apoi am mers cu baietii la alta masina si am fugit de politie, dar pe drum a luat foc. Ceilalti dau iesit din masina, numai eu nu. Dar nu stiam ce sa fac adica am crezut ca daca mor tot la jail ma da si m-a dat la HQ. Si daca o sa-mi faca post la complaints ca m-am sinucis (ceea ce eu nu am inentionat asta) o sa iau ban 3 zile. :(:((( Doamne in ce m-am bagat !!! :((

Şi de ce nu te-ai dat jos? N-ai ştiut de sancţiune sau n-ai apucat? Nu cred că o să-ţi facă post, ceilalţi s-au dat jos, nu cred că şi-au dat seama că tu nu te-ai dat, nu ştiu ce să zic. E 3 zile, iei o pauză, nu mori.