Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare colegi ! Mă scuzaţi pentru inactivitatea mea,dar săptămâna asta am ceva treabă şi nu prea pot intra pe samp..Apropo,dacă vreţi să vedeţi o echipă cu bulan,uitaţi-vă la rezumatul Shalke 04 - Steaua Bucureşti,să vedeţi acolo bulan,rog dinamoviştii să nu dea [/quate],ai auzit Blue ? Hai că ies şi eu,sper să ne auzim mâine la târg,noapte bună !

Ce bulan.. doar 3-0, noroc cu bara aia din ultimele minute. N-am dat quate, am dat quote.

, astăzi e ultima zi în care vă mai puteţi lua salariu, deja m-am plicitisit să vă caut de duminică în continuu.

Ne vedem în joc peste o oră, astăzi poate o să termin acel update.. sper, spor la tractat.

Salutare colegi ! Mă scuzaţi pentru inactivitatea mea,dar săptămâna asta am ceva treabă şi nu prea pot intra pe samp..Apropo,dacă vreţi să vedeţi o echipă cu bulan,uitaţi-vă la rezumatul Shalke 04 - Steaua Bucureşti,să vedeţi acolo bulan,rog dinamoviştii să nu dea [/quate],ai auzit Blue ? Hai că ies şi eu,sper să ne auzim mâine la târg,noapte bună !

Lasa ma ca ii bate pe Chelsea.Eu ma bucur ca a fost 3-0 pentru ca am pus la pariuri P2.5 si mi-a iesit biletul. :))

@ pe maine-poimaine am sa iti dau un PM pentru ca am ceva de discutat cu tine.

Vreau sa imi cer din nou scuze pentru inactivitatea mea dar placa video s-a decis sa ma lase...Sper sa o rezolv cat mai curand.

Ce bulan.. doar 3-0, noroc cu bara aia din ultimele minute. N-am dat quate, am dat quote.

, astăzi e ultima zi în care vă mai puteţi lua salariu, deja m-am plicitisit să vă caut de duminică în continuu.

Ne vedem în joc peste o oră, astăzi poate o să termin acel update.. sper, spor la tractat.

Vă lăsăm să vă pregătiţi de liga a 2-a ? :)).Bulan că au dat ăia bară,dar de ocaziile stelei nu zici nimic,oricum,să mai comentezi meciurile stelei doar când întră Dinamo în UCL,adică niciodată....

@@Cudi măcar ai câştigat ceva sau... ?Oricum,trecem de grupe !

@@ Salutare,am ajuns şi eu acasă,o să intru şi eu în joc în câteva minute,vorbim !

Bună seara, tocmai am deschis topicurile pentru rapoarte, mă scuzaţi, dar am uitat ieri seară să le deschid şi astăzi am avut treabă mai toată ziua şi încă mai am. Aveţi timp să postaţi rapoartele până mâine la ora 18:00.

Mâine la ora 20:00 va fi şedinţa săptămânală, o să vă explic câteva lucruri şi după terminăm repede, sper să vă prezentaţi în număr mare, dacă ştiţi că întârziaţi vă rog să faceţi învoire pentru că nu ştiu dacă ţin şedinţa mai mult de 20-25 de minute. Spor la tractat cine nu şi-a terminat raportul.

Buna seara!Se pare ca Dinamo si-a dezamagit iar suporterii :( .Eu din pacate am reformatat windowsul si am uitat sa salvez screen-shooturile , prin urmare am pierdut vreo 100 de tractari si raportul pentru mechanic...Maine voi incerca sa recuperez,sper sa reusesc.Maine mai e si sedinta,sper sa fiu eu cel promovat [-o< .Eu mai stau putin si ma culc , dar ne auzim in joc de dimineata.Bafta tuturor si noapte buna!

Edited by Costy33

Buna seara!Se pare ca Dinamo si-a dezamagit iar suporterii :( .Eu din pacate am reformatat windowsul si am uitat sa salvez screen-shooturile , prin urmare am pierdut vreo 100 de tractari si raportul pentru mechanic...Maine voi incerca sa recuperez,sper sa reusesc.Maine mai e si sedinta,sper sa fiu eu cel promovat [-o< .Eu mai stau putin si ma culc , dar ne auzim in joc de dimineata.Bafta tuturor si noapte buna!

Nu a dezamăgit, am fost la meci, se vede cum a evoluat de la primul meci cu Timişoara. Mie mi-a plăcut ce am văzut în mare parte, sunt sigur că în retur o să facem mai multe puncte.

Nu a dezamăgit, am fost la meci, se vede cum a evoluat de la primul meci cu Timişoara. Mie mi-a plăcut ce am văzut în mare parte, sunt sigur că în retur o să facem mai multe puncte.

Nu conteaza cum au evoluat..conteaza ca Dinamo e pe locul 10

<p>

Bulan maxim aţi avut,un singur jucător s-a remarcat,portaru',în rest numa' cizme ...Oricum,Petrolul a jucat mult mai bine în repriza a doua..Practic..voi aţi scos un punct,nu Petrolul.

Nick: Iusti21

Level : 6

Faction : As vrea sa fiu in Tow Car Company

Job :Mechanic

My best friends :AlexM,Edutzuuu,Asterix

Respect: AlexM,Asterix

Hello. First I think you are new in the server and in forum comunity. At first I think you have made mistake with the topic. Second only members are allowed to post replies here so please don't post again here. I hope I helped you to understand some forum rules. If you have another questions contanct me in game ( my name is Drumb_Dose ) or PM here :)

@, uite ca avem si sange de mafiot, am mers la adunat taxa de protectie cu Adrian_Smith si BMWpoweR :)).

http://iceimg.com/i/.../58a8371e0d.png

http://iceimg.com/i/.../70039dd1c8.png

FW,asta nu-i comportament de rank 4,defapt rank down ! Defapt,eşti demis,spune-ţi ultimele cuvinte pentru colegii tăi,deoarece următorul post care îl faci aici o să fie şi ultimul !

nu îi mai spune lu Cudder minciuni bă...cum să pariez pe Dinamo,vrei să mă las şi de sportul ăsta ? Dacă pariezi pe Dinamo înseamnă că nu ai ce face cu banii :)).

A plecat Cudder,încă un loc pentru rank 5,activitate lume,să vedem săptămâna asta un raport al unui membru rank 4+,sigur o să fie peste 100 :)).Posibil să mai rămână încă un loc liber pentru rank 5,aşa că vă sfătuiesc să fiţi pe fază !

@, uite ca avem si sange de mafiot, am mers la adunat taxa de protectie cu Adrian_Smith si BMWpoweR :)).

http://iceimg.com/i/.../58a8371e0d.png

http://iceimg.com/i/.../70039dd1c8.png

Distracţie, distracţie, dar să nu văd reclamaţii că vă sancţionez. :))

FW,asta nu-i comportament de rank 4,defapt rank down ! Defapt,eşti demis,spune-ţi ultimele cuvinte pentru colegii tăi,deoarece următorul post care îl faci aici o să fie şi ultimul !

nu îi mai spune lu Cudder minciuni bă...cum să pariez pe Dinamo,vrei să mă las şi de sportul ăsta ? Dacă pariezi pe Dinamo înseamnă că nu ai ce face cu banii :)).

A plecat Cudder,încă un loc pentru rank 5,activitate lume,să vedem săptămâna asta un raport al unui membru rank 4+,sigur o să fie peste 100 :)).Posibil să mai rămână încă un loc liber pentru rank 5,aşa că vă sfătuiesc să fiţi pe fază !

Ne ameninţi cu plecarea? De aici pleci doar dacă-l înjuri pe Kelton şi după plăteşti cerere unban.

Noapte bună, vedeţi că am răspuns la aplicaţii, rank 4+ să daţi vă rog teste cu cei acceptaţi, ne auzim mâine.

Termina cu prostiile astea ca daca erai on cautai un Elegant sa te alaturi si tu :)).

Posibil să mai rămână încă un loc liber pentru rank 5,aşa că vă sfătuiesc să fiţi pe fază !

Mergem in departament pana la urma? :)) /edit, ups, trebuia sa-i dau quote tot lui kaddy

Edited by Bojack13

Noapte bună, mai stau şi eu la a doua repriză din meciul lui Dinamo şi după ies.

Mâine la ora 21:00 va fi şedinţa cu membri rank 4+, vă rog să vă prezentaţi, cum am mai spus, am să vă comunic câteva chestii.

Welcome celor noi, aveţi grijă cum tractaţi şi la regula cu /dl, acolo greşesc cei mai mulţi membri noi, spor la treabă.

Noapte bună, mai stau şi eu la a doua repriză din meciul lui Dinamo şi după ies.

Mâine la ora 21:00 va fi şedinţa cu membri rank 4+, vă rog să vă prezentaţi, cum am mai spus, am să vă comunic câteva chestii.

Welcome celor noi, aveţi grijă cum tractaţi şi la regula cu /dl, acolo greşesc cei mai mulţi membri noi, spor la treabă.

Să nu uiţi să lauzi echipa,că aţi bătut pe Sănătatea :)).

dinamo-in-europa_609bd581bc9e86.jpg

@Welcome celor noi,aveţi grijă cum şi deunde tractaţi !

Mai stau şi eu puţin şi mă duc să mă uit la TV,mai vorbim mâine de dimineaţă,vă spun de pe acum noapte bună !