Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Shh ca esti obosit ma:)). Ma pun si eu in pat. Ati citit ce a scris alex in topicul "Anunturi"? Vedeti ca o sa fie multa lume, printre care si post-hunteri, aveti grija ce faceti, pastrati-va calmul si vorbiti civilizati, vedeti ca Xd e pus pe dat sanctiuni:))

, "Aseaaaa " ? Sa vezi ce AV-FW iti dau cat rank-ul tau de mare.

Inainte de a postat raportul verificati-l de 2 ori nu va costa nimic.

Cred ca ai gresit data sedintei, 28/11.2014 a fost ieri.

ȘEDINȚA

- Duminică, 28.11.2014, ora 20:30.

???

, O sa vorbesc personal cu administratorul sa primest warn pentru acest post, nu faci parte din factiuni prin urmare nu ai ce posta in acest topic.

Salut,

Am postat si rezultatele rapoartelor, sunt destul de multumit, desigur ca au existat greseli dar nu avem ce face nu exista padure fara uscaturi.

Sper sa fie prezenta cat mai mare la sedinta, nu o sa tina mult.

O zi buna in continuare.

Am probleme in familie ma straduiesc sa fac raportul nu am intrat pe rpg3 uitate. Daca doresti sa plec da-mi un pm sa imi zici sa imi dau demisia eu incerc sa fiu placut dar asta e.. Eu nu imi doresc sa plec de aici. Inca odata imi cer scuze.

Sal!

Welcome mie! :)

Credeam ca o sa fiti altcumva, dar mno ... Bafta, Alex, cu factiunea!

Am inteles ca macar dobandesc un record stand cel mai putin in factiune, sunt bun.

Papa, jmecherilor si mai ales tie, f0rms.

Sa ma dai din panel afara ca nush daca mai intru pe asta

Salutare tuturor, in primul rand doresc sa va spun ca ma bucur pentru faptul ca v-am cunoscut si chiar daca nu am vorbit foarte multe lucruri, mi-ati lasat o impresie buna si sper ca si voi aveti aceeasi parere despre mine. Am obtinut functia de lider in factiunea Los Santos School Instructor iar de astazi am sa ma ocup in organizarea ei, pentru ca incep de la 0. Nu aveam motiv sa ies si nu puteati scapa atat de usor de mine insa functia de lider chiar mi-am dorit-o. Va urez mult succes in continuare, sper sa ramaneti un grup unit si sunt sigur ca veti ajunge departe.

@, Antycusule, multumesc pentru ca ai fost unul din cei mai comunicativi colegi. Sunt sigur ca vei avea ocazia sa obtii ceea ce-ti doresti cat de curand, esti un tip serios, cu toate ca mai faci unele glume traznite.

@, Alexe, vreau sa-ti multumesc pentru tot, m-am simtit bine aici si pot spune ca au fost doua luni linistite. Mult succes in continuare cu functia si sper sa ne revedem candva. Cam asta e tot, va doresc mult succes cu scoala, liceul si orice alte activitati aveti in programul de zi cu zi.

Edited by South zeEk

Salutare tuturor, in primul rand doresc sa va spun ca ma bucur pentru faptul ca v-am cunoscut si chiar daca nu am vorbit foarte multe lucruri, mi-ati lasat o impresie buna si sper ca si voi aveti aceeasi parere despre mine. Am obtinut functia de lider in factiunea Los Santos School Instructor iar de astazi am sa ma ocup in organizarea ea, pentru ca incep de la 0. Nu aveam motiv sa ies si nu puteati scapa atat de usor de mine insa functia de lider chiar mi-am dorit-o. Va urez mult succes in continuare, sper sa ramaneti un grup unit si sunt sigur ca veti ajunge departe.

@, Antycusule, multumesc pentru ca ai fost unul din cei mai comunicativi colegi. Sunt sigur ca vei avea ocazia sa obtii ceea ce-ti doresc cat de curand, esti un tip serios, cu toate ca mai faci unele glume traznite.

@, Alexe, vreau sa-ti multumesc pentru tot, m-am simtit bine aici si pot spune ca au fost doua luni linistite. Mult succes in continuare cu functia si sper sa ne revedem candva. Cam asta e tot, va doresc mult succes cu scoala, liceul si orice alte activitati aveti in programul de zi cu zi.

Succes cu noua functie freddy/ale. Sa te ocupi bine de factiune. Suntem vecini, ai hq-ul fix langa casa mea :))

Noapte buna, vorbim maine.

Salutari. Tocmai ce mi-am instalat windows 8.1 si sunt placut surprins de acesta. Are un aspect mai "alien" la inceput, dar te acomodezi usor. Pana una alta, , am o problema. Imi apar mai multe erori cand vreau sa deschid San Andreas-ul si ... va dura ceva pana sa-l ma ocup si de asta. Sper sa nu te superi daca absentez iar cateva zile din saptamana asta.

@South zeEk, felicitari pentru functie prietene. Intradevar meriti lider, ti-am vazut calitatile de organizator si sunt convins ca vei face o treaba excelenta. Succes cu factiunea si ai grija la Alex, sigur e gelos :)) . Numai bine.

Salutari. Mi-am gasit si eu intr-un final un windows care sa mearga impecabil. Dupa 4 zile de instalat cate 69 windows-uri/zi am ajuns si eu la un rezultat bun.

Acum, trebuie sa ma apuc de raport... ca am pierdut toate pozele facute in zilele ce au trecut. Sunt singurul fara raport sau mai e cineva ca mine?

Salutari. Mi-am gasit si eu intr-un final un windows care sa mearga impecabil. Dupa 4 zile de instalat cate 69 windows-uri/zi am ajuns si eu la un rezultat bun.

Acum, trebuie sa ma apuc de raport... ca am pierdut toate pozele facute in zilele ce au trecut. Sunt singurul fara raport sau mai e cineva ca mine?

Ce windows ti-ai pus:>??

Eu, nici eu nu l-am terminat:))!