Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Terminati cu chestile astea aici, daca vreti sa va aruncati vorbe aiurea puteti sa o faceti pe PM sau oriunde altundeva. Am 2 membrii rank 4 care unul astazi l-am vazut aproape toata ziua filmand, ieri la fel, iar celalalt e mai inactiv datorita cererii. Nu putem sa-i acuzam pe ei ca nu-si fac treaba atata timp cat nu exista activitate care sa-i remarce prin filmarile cu tractari ilegale. Apropo, nu sunt singurii care pot filma, cei de rank 5 de ce stau degeaba? De ei de ce nu zici nimic ?

@@South Aure, Membri de rank 5 au muncit sa ajunga acolo, pot avea putin ragaz, sau la alegerea ta daca ai un r4 mai bun care merita up poti oricand sa faci schimb cu cel mai inactiv rank 5;) Sti tu regulile astea. Cat despre WisSh ai grija cum vorbesti cu mine cel putin ;)

Terminati cu chestile astea aici, daca vreti sa va aruncati vorbe aiurea puteti sa o faceti pe PM sau oriunde altundeva. Am 2 membrii rank 4 care unul astazi l-am vazut aproape toata ziua filmand, ieri la fel, iar celalalt e mai inactiv datorita cererii. Nu putem sa-i acuzam pe ei ca nu-si fac treaba atata timp cat nu exista activitate care sa-i remarce prin filmarile cu tractari ilegale. Apropo, nu sunt singurii care pot filma, cei de rank 5 de ce stau degeaba? De ei de ce nu zici nimic Tovarasu AlexXXXD?

Cum sa mai filmezi la rank 5? daca eu am filmat intodeauna, nu a fost saptamana la rank 5 sa nu fi filmat, si liderul nu ma propune? Pai normal ca acum stau degeaba, aici am vorbit in numele meu, nu stiu de restu rank 5

Buna ziua,@@South Aure,Meta a vorbit in numele lui,nu baga pe toti in aceeasi oala "pe voi astia de rank 5"."Eu cred ca cei care suntem acum la acest rank am muncit pentru a fi aici,iar Alex poate sa confirme oricand acest lucru despre fiecare in parte,iar pentru cei care au de comentat sau nu cred ce zic,la rapoarte de activitate se gasesc dovezile.Sunt foarte multe de zis,dar n-as vrea sa scriu un roman aici :))

Aha, inteleg ce vrei sa zici, dar el nu este singurul ce merge pe ideea asta, am mai vazut discutii de genul din partea celor de rank 5. Daca nu te incadrezi aici, atunci scuze. Sa lasam balta chestile astea publice. Azi nu stiu daca o sa intru deoarece nu am monitor..

Gata, am pus mana pe un monitor nou. Ne auzim in game, daca aveti nelamuriri sau probleme imi puteti da si PM, nu stiu cat o sa pot sta azi online.

Ce diagnala ?Eu mi-am schimbat HDD-u si nu pot instala windowsu ca am dvd-romu bulit :| ..si maine fac rost de un stick sa pun windowsu din nou

Neata colegi eu ma pregatesc de PRACTICA :))

La ce ora avem diseara evenimentul? :D

Spor la tractari colegi ;)

Salutare! Bafta la practica eu acum ajung acasa, sunt in statie la masina si am wireless de la banca romaneasca :)) Toate evenimentele,dupa cum am vazut eu de cand sunt aici, sunt de obicei la ora 21:00, iar sedintele la 20:30.

Bafta!

Edited by rTn DerecK

@@South Aure,

ba eu nu pot veni la activitatea de astazi...nu in lagul asta. Ma misc 2 m stau afk 5 minute ....

Iar sambata plec la un majorat :D.

Salut, sper ca v-a placut activitatea din seara asta, a fost un event modest, un premiu destul de mare si destul de usor, sper ca nu v-ati plictisit. Multumesc si de prezenta destul de mare.

Scuze man ca nu am venit,dar stii foarte bine de ce nu pot venit sper sa nu te superi :* . Sper va v-ati distrat . Noapte buna !!